Polderhuisje

De Rijp, Noord-Holland, Nederland

Je eigen paradijsje in de polder

Sfeervol vrijstaand houten huis gelegen op een eilandje, met uitzicht over het water en de weilanden in het historische De Rijp (NH).

Omschrijving
Rust en ruimte vindt u in het vrijstaande polderhuisje in het historische plaatsje De Rijp; ht toonbeeld van het Hollandse landschap. Het is alsof u in een andere wereld stapt; van de doorgaande dorpstraat komt u terecht in een waar paradijsje waar een zalig gevoel van rust heerst.   LEES MEER 

Omgeving
In de zeventiende eeuw was De Rijp nog eens van de welvarendste dorpen van de Lage Landen. Tegenwoordig is het een prachtig dorpje ideaal voor wandel-, fiets- en vaartochten. Midden in De Rijp treft u Museum In t Houten Huis gevestigd in een pandje uit de 18e eeuw.   LEES MEER 

 Stuur dit hotel door aan vriend(in)

 Route

Rating 9 Polderhuisje
8.9/10 - 58 Reviews - 86 Stemmen
  •  Reviews

Wat een verrassende plek en een goede verzorging!  (8.3)

Het was geweldig en onvergetelijk!!  (10.0)

Een erg fijn en gastvrij ontvangst. daarnaast is het huisje heerlijk om in te verblijven en heeft een mooi uitzicht over de polder. zeker voor herhaling vatbaar  (9.3)

Zelden zijn we ergens zo vriendelijk ontvangen: uitmuntende service. En het huisje zelf is een oase van rust, vrijer kan een vrijstaand huisje niet staan, aan de rand van een natuurgebied weg van de weg. Het was de koudste maart sinds mensenheugenis, niet helemaal wat we ons hadden voorgesteld bij de eerste voorjaarsdagen, maar zelfs dat kon niet deren: dit verblijf was een doorslaand succes.  (9.0)

Uitsteken, rust echt een paradijs op aarde. Zeer vriendelijke eigenares.  (9.0)

Alles was in 1 woord perfect!!! Wat een leuk en gezellig huisje. Prachtige ligging en uitzicht. In het huisje is alles aanwezig wat je nodig hebt en het ontbijt is zalig. Een plekje om naar terug te gaan!! Alex en Anita  (10.0)

Wat een hartelijke en warme ontvangst op dit unieke plekje in Nederland door een zeer lieve gastvrouw. Meteen na aankomst voelde je thuis, geweldige vakantie gehad. Carien en Leon  (10.0)

Meer Reviews...

Aankomstdatum
Donderdag 3 december 2015 
Overnachtingen
Personen
 
Polderhuisje
Bijzonder en vrijstaand huisje gemaakt in de oude stijl met mooi oude materialen.   LEES MEER 
2 overnachtingen, 2 personen, inclusief ontbijt
Nog 1 beschikbaar
€ 230,00Boeken
  • Beste prijsgarantie.
  • Realtime boeken.
  • Geen boekingskosten.