Specialhtels.nl
Hotels waar ik van hou
Heb je vragen? Mail info@specialhotels.nl
Heb je vragen? Mail info@specialhotels.nl

Home > Media > Even weg zonder de kinderen!

Rekels.nl

Even weg zonder de kinderen!

In samenwerking met specialhotels.nl

Rekels in gesprek met de oprichtster van Speclalhotels.nl. "Al vijf jaar lang selecteren wij voor u de leukste en mooiste gastenverblijven in Nederland, België en Luxemburg. We hebben al deze bijzondere hotels en B&B’s persoonlijk bezocht en samen met de eigenaren aantrekkelijke arrangementen samengesteld."

Het reserveren en logeren via Specialhotels.nl belooft een onvergetelijke ervaring. Elke locatie is kleinschalig, heeft iets geheel eigens en biedt de top aan service.

Alle overnachtingen zijn online direct te boeken, want u ziet de beschikbaarheid van de kamers en arrangementen in een oogopslag. De prijzen voor de kamers zijn altijd gelijk of zelfs lager dan wanneer u rechtstreeks bij het hotel zou reserveren.

De site wordt dagelijks onderhouden en er komen regelmatig nieuwe, speciale of idyllische hotels en B&B’s bij. Ook is er elke week een ’Special van de Week’.

Het idee

Specialhotels.nl is opgericht door Dany Hanusch. Zij heeft gestudeerd aan de Hogere Hotelschool en jarenlang bij Vrij Uit gewerkt als inkoper van hotels in Frankrijk, Oostenrijk en Nederland. Bij het inkopen zag zij vele mooie familieparken en hotels, maar haar hart ging en gaat uit naar het bijzondere en kleinschalige hotel.

Als moeder van twee kleine kinderen en zelfstandig ondernemer weet ik hoe belangrijk het is om regelmatig even uit de drukte te gaan en samen met partner te relaxen, bij te praten en te lachen. Een soort onderhoudsbeurt voor de relatie. Rinze en ik gaan daarom minimaal eens per twee maanden een nachtje of een heel weekend weg. Als eigenaresse van Speclalhotels.nl weet ik natuurlijk waar de leukste hotels en B&B’s zijn, ik heb tenslotte al onze accommodaties zelf bezocht.Onder de Hooiberg Waarland
Relaxen in een hooiberg op je eigen gastenverblijf? Het kan allemaal in Onder de Hooiberg te Waarland (tussen Alkmaar en Schagen).Captains Place Amsterdam
Een geheel verbouwd binnenschip met twee gastenkamers op een prachtige ligplaats aan het IJ (KNSM Eiland).