Specialhtels.nl
Hotels waar ik van hou

Home > Media > Exclusieve lezersaanbieding voor lexus-rijders

Lexus

Exclusieve lezersaanbieding voor lexus-rijders

Ontdek bourgondisch Breda

In hartje Breda logeren en exclusief dineren. Specialhotels.nl heeft speciaal voor MyLexus-lezers een verwenarrangement samengesteld.

Bliss Hotel beschikt over prachtig ingerichte suites.
Heerlijk dineren in restaurant Chocolat.

De Grote Markt met de Brabantse gotiek, de haven, de Cultuurnacht en natuurlijk carnaval. Reden genoeg om een keer Breda aan te doen. Specialhotels.nl regelde alvast een aantrekkelijk arrangement. Bliss Hotel ligt in hartje Breda en heeft prachtig ingerichte suites met een tweepersoonsbed, open haard, flatscreentelevisie, dvd-speler, muziekinstallatie en internet. Elke suite heeft ook een stijlvolle badkamer voorzien van ligbad en aparte douche, toilet, föhn en badjassen.

Zesgangendiner

Het ’Chocolat Arrangement’ houdt het volgende in: een overnachting in een van de luxe suites van Bliss Hotel, ontvangst met een heerlijke fles wijn, uitgebreid ontbijt op bed of in de ontbijtruimte en een exclusief zesgangendiner inclusief wijnarrangement in restaurant Chocolat* gelegen naast Bliss Hotel. Dit speciale MyLexws-arrangement kost € 162,50 per persoon (normaal € 195,-). U geniet dus een korting van € 32,50 per persoon. Het arrangement is te reserveren van maandag tot en met zaterdag en is geldig van januari tot en met maart 2012.

Reserveren

U kunt dit arrangement uitsluitend reserveren bij www.specialhotels.nl. Ga voor meer informatie naar de site of bel naar (023) 542 28 90.

* Restaurant Chocolat is op zondag gesloten