Specialhtels.nl
Hotels waar ik van hou
Heb je vragen? Mail info@specialhotels.nl
Heb je vragen? Mail info@specialhotels.nl

Home > Media > Gratis verwenpakket Rituals

Gratis verwenpakket Rituals

Bij Specialhotels.nl ontvangt u tijdelijk een Rituals verwenpakket bij uw boeking. Geniet tijdens uw verblijf in één van de romantische en bijzondere accommodaties van deze heerlijke Rituals verzorgingsproducten. Het verwenpakket wordt binnen een week thuisgestuurd (zolang de voorraad strekt).

De invloed en spiritualiteit van Oosterse filosofieën is wereldwijd al eeuwenlang tastbaar, en vandaag de dag leeft het meer dan ooit. Om de weldaad van deze unieke rituelen persoonlijk te ervaren, hoef je niet langer naar Azië te reizen: proef de kunst van het eeuwenoude ritueel bij Specialhotels.nl.

Wai Wang 30ml
Zacht exfoliërende scrubcrème. Combinatie van rijke crèmebasis en ultrafijne Chinese Bamboe verwijdert op een milde, intensieve manier de dode huidcellen en stimuleert de bloedcirculatie zodat de huid weer glad, fris en levendig oogt èn voelt. Hydrateert, maar laat geen vet gevoel achter op de huid.

Mei Dao 30ml
Rijke en voedende bodycrème. Rijke, romige crème die de huid voedt. Geeft een zijdezacht huidgevoel.

Lao Tze 30 ml
Verkoelende voetenbalsem. Unieke rijke balsem, combinatie van natuurlijke werkstoffen, maakt de droge en ruwe huid weer ultrazacht en soepel. Verwen je voeten met deze sensationele, verzorgende en verkoelende formule.