Specialhtels.nl
Hotels waar ik van hou

Home > Media > Heerlijk onthaasten in het Twents coulisselandschap

BeOne April 2010

Heerlijk onthaasten in het Twents coulisselandschap

Het stijlvolle 4-sterren landhuis De Bloemenbeek ligt midden in het Twentse coulisselandschap. Elke kamer in het hotel biedt dan ook uitzicht over de weilanden en bossen van Twente. U kunt zich in deze unieke setting heerlijk laten verwennen in het restaurant, waar een meester-kok de scepter zwaait, in de beautysalon of in de Spa met o.a. zwembassin, sauna, Turks stoombad en whirlpool. Natuurpark ’t Lutterzand ligt op maar 2 km. Verras uw geliefde eens op een prachtig weekend rust en luxe in het groen. Geniet van alle faciliteiten van dit heerlijke landhuishotel.

BeOne ONTHAAST-ARRANGEMENT

U wordt hartelijk ontvangen met een glas bubbels op het terras of in de lounge. Op een avond naar keuze is er een tafel gereserveerd in het restaurant voor een heerlijk viergangen meester-kokdiner, U overnacht twee maal in een luxe kamer waar o.a. vers fruit klaar staat. Het uitgebreide landelijke ontbijtbuffet is tweemaal inclusief. Ook inbegrepen is een behandeling in de beautysalon van 30 minuten naar keuze inbegrepen (keuze uit o.a. massage, manicure, pedicure etc.). Natuurpark ’t Lutter-zand ligt op ca. 2 km en daar zijn vele wandel- en fietsroutes mogelijk. Het gebruik van de Spa van het hotel is inbegrepen.

Normaal kost dit arrangement € 270,00 p.p.
De lezers van de BeOne Style Guide betalen maar € 195,00 p.p. (dat is € 75,00 korting p.p.).
Dit arrangement is geldig tot 1 maart 2010 en is uitsluitend te boeken via www.specialhotels.nl of bel 023-5422890 (tijdens kantooruren).