Specialhtels.nl
Hotels waar ik van hou
Heb je vragen? Mail info@specialhotels.nl
Heb je vragen? Mail info@specialhotels.nl

Home > Media > LEVE HET LANGZAME LEVEN!

BeOne Augustus 2010

LEVE HET LANGZAME LEVEN!

SLOW LIFE BETEKENT ONTHAASTEN. TIJD NEMEN VOOR GENIETEN, LEVEN MET DE SEIZOENEN, SPONTANE ONTMOETINGEN, (H)EERLIJK KOKEN & ETEN, PLEZIER IN JE WERK EN WAT ECHT BELANGRIJK IS: LIEFDE, DROMEN, OPRECHTE MENSEN EN GOEDE DOELEN.

Drie dagen (twee overnachtingen) in de Wellness Suite ’Kleine Beer’ met privésauna en buiten-jacuzzi. U wordt warm ontvangen met echte champagne en heerlijke zalmblini’s. Elke ochtend brengt de gastvrouw een vorstelijk ontbijt met vele smaakvolle, ambachtelijk bereide streekproducten (o.a. eitjes van eigen kippen, zelfgemaakte jam en warme broodjes) naar uw suite. Badjas en slippers liggen voor u klaar. Uw luxe suite beschikt over een terras, tuin en een onbetaalbaar uitzicht. De nachten hier zijn nog écht stil en alleen de maan geeft licht. De prachtige omgeving van De Nijenshof kenmerkt zich door een afwisselend landschap: bos, heide, landerijen en vennetjes. Grote kans dat u oog in oog komt te staan met een van de ca. 750 reeën. Uw gastvrouw kent de beste adresjes om te dineren. Houd van het leven en geniet!

Speciaal voor u heeft BeOne samen met Specialhotels.nl een arrangement samengesteld in De Nijenshof in Nijensleek (Drente). Ervaar het zelf!

EXCLUSIEVE BE ONE KLANTENAANBIEDING

SLOW LIFE ARRANGEMENT €149,50 p.p.

normaal €177,00 p.p.

Dit arrangement is geldig tot 1 maart 2011 en is uitsluitend te boeken via www.specialhotels.nl of bel 023-5422890 (tijdens kantooruren).