Specialhtels.nl
Hotels waar ik van hou

Home > Media > Wat te doen In Antwerpen

Rekels

Wat te doen In Antwerpen

Het museum der Schone Kunsten wordt op dit moment gerenoveerd en dat is jammer. Want dit ’Rijksmuseum’ van Antwerpen is absoluut de moeite waard. Toch blijft er veel moois te zien; het Diamantmuseum, het Rubenshuis en het Museum Aan de Stroom (MAS) zijn zeker de moeite waard om naar toe te gaan. Qua shopping kun je, zoals gezegd, je vrouwenhart helemaal ophalen. Op www.antwerpen-toplO.nl vind je een goed overzicht van waar je voor welke winkels moet zijn. De beste manier om de stad te ontdekken is gewoon lekker wandelen. De schoonheid van de stad zit vooral in de vaak gewone straatjes en pleintjes, de plekjes die niet zo snel In reisgidsen genoemd worden. Bezoek vooral de Vlaeykensgang, Het Steen en de Grote Markt, Maar ook bijvoorbeeld het Eilandje, het Zuid (het hipste stuk van Antwerpen) en Charlottalei met haar prachtige straatjes en pleinen moetje zien.

Rekels Arrangement (zo t/m do)

U wordt hartelijk ontvangen met een flesje bubbels. U overnacht in een romantische suite met bubbelbad en stoomdouche in het prachtige guesthouse De Koning van Spanje. Het overheerlijke en goed verzorgde ontbijt is ook inbegrepen en wordt op uw kamer geserveerd. De volgende dag hoeft u zich niet te haasten, u mag tot 13 00 uur gebruik maken van uw kamer.
Speciaal voor de lezers van Rekels.
Deze aanbieding is alleen te boeken via www.specialhotels.nl Voor meer info bel 023-5422890 of mail info@specialhotels.nl