Hotels waar ik van hou

Home > Voorwaarden

Boekingsvoorwaarden en condities


 1. Totaalprijzen voor gehele verblijf. Per hotel wordt vermeld of dit in- of exclusief logiesbelasting is.

 2. Bij reservering kunt u meestal uw creditcardgegevens op geven om de boeking te garanderen. U betaalt bij aankomst direct aan de hotelier. De betalingsmogelijkheden (contant, creditcard of pinpasbetaling) worden aangegeven op uw bevestigingsemail. Ook kan er de mogelijkheid zijn om uw boeking te garanderen door een vooruitbetaling.

 3. Bij de betalingswijzen ideal, tikkie, aanbetaling, e.d. dient u de betaling per ommegaande voldoen.

 4. Indien u bij ‘opmerkingen’ een voorkeur opgeeft kunnen wij u die niet garanderen. Wel zal de eigenaar/hotelier er alles aan doen om aan uw wensen te voldoen.

 5. Direct na uw boeking ontvangt u een bevestigingsemail met het adres van de accommodatie en een routesuggestie.

 6. De hotelier ontvangt ook direct uw reservering voorzien van uw naam, woonplaats en telefoonnummer (voor noodgevallen). Uw adres en emailadres worden niet aan derden verstrekt.

 7. Het is altijd verstandig om de eigenaar/hotelier te laten weten hoe laat u denkt aan te komen. Dit ook i.v.m. de kleinschaligheid van sommige accommodaties.

 8. U bent zelf verantwoordelijk voor een reis- en annuleringsverzekering.

 9. Indien u uw reservering wilt wijzigen, dient u zo spoedig mogelijk contact op te nemen via info@specialhotels.nl.

 10. Specialhotels.nl is niet verantwoordelijk voor eventuele prijswijzigingen, voorwaardenwijzigingen en typfouten.

 11. Alle informatie op deze site is onder voorbehoud van typfouten en tussentijdse wijzigingen. Specialhotels.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van foutieve of gewijzigde informatie.

 12. Annuleringen uitsluitend via info@specialhotels.nl. De annulering is pas definitief wanneer u per email onze bevestiging van de annulering heeft ontvangen.

 13. Annuleringsvoorwaarden verschillen per hotel.