Hotels waar ik van hou

Home > Welkom

Een echt bijzondere ervaring


Als u plannen maakt om één of meerdere nachtjes weg te gaan met zijn tweeën, wilt u dan ook het liefst logeren in een hotel of B&B waarvan u zeker weet dat het goed is? Wilt u er blind op kunnen vertrouwen dat de kamer van uw keuze net zo mooi is als op de foto’s? Of misschien zelfs nog mooier in het echt? Wilt u verrast worden door fijne details die uw verblijf net even extra speciaal maken? U zoekt een originele en romantische plek waar het u aan niets ontbreekt.

Specialhotels.nl biedt een selectie van uitsluitend originele en bijzondere hotels, B&B’s en gastenverblijven in Nederland, België en Luxemburg. Alle accommodaties hebben een uniek, eigen karakter. De hoteliers weten als geen ander hoe ze u als gast in de watten kunnen leggen. Alle accommodaties zijn op persoonlijk gevoel geselecteerd en door ons bezocht. U kunt daarom al uw vragen aan ons stellen, we adviseren u graag op basis van uw wensen.

Het boeken van een verblijf gaat snel en eenvoudig. De beschikbaarheid van de accommodaties is up tot date en alle kamers zijn direct online te boeken. U betaalt bij ons geen boekingskosten, de prijzen voor kamers en arrangementen zijn altijd concurrerend en marktconform.

Specialhotels.nl is in 2004 gestart door Dany Hanusch en Robbert Baron. Ik ben zelf in 2012 bij Specialhotels begonnen. Ik reisde altijd al graag in binnen- en buitenland, het liefst alleen en zo avontuurlijk mogelijk zonder een vast plan. Op die manier had ik de leukste ontmoetingen en de mooiste reiservaringen. ‘Go with the flow’ heeft me altijd aangesproken en dat doet het nog steeds.
Nu met ons zoontje erbij, merk ik dat ik het fijner vind om wel voorbereidingen te treffen voor vertrek. Ook voor korte, romantische tripjes samen met mijn partner zorg ik ervoor dat alles vooraf goed geregeld is.

Ik help u graag bij het vinden van het perfecte hotel of B&B voor jullie weekendje weg. Wij zullen er alles aan doen om jullie verblijf in één van de bij ons aangesloten accommodaties een echt bijzondere ervaring te laten zijn!Gerdy Roest
info@specialhotels.nl