Specialhtels.nl
Hotels waar ik van hou

Home > Reviews

Reviews 76 - 100


Villa De Duinen (ZH)
Erg leuk, knus en leuk hotel. Restaurant was top; heerlijk gegeten.
Y. Kurt
zaterdag 23 februari 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 8

Rating 9 9.3 / 10

Restaurant Suitehotel Posthoorn (NH)
Was echt een fijn hotel met vriendelijk personeel. Allemaal vak bekwaam. Passie en enthousiasme voor hun werk. Het eten was ongelofelijk goed en de wijnen bij de gerechten waren goddelijk! Een aanrader voor fijnproevers en om er heerlijk samen tussen uit te gaan. Wij hebben genoten.
P Gulden
zaterdag 23 februari 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Torensuites (GL)
Geweldige sfeervolle en toch moderne inrichting. Prima bed en goed verzorgd compleet ontbijt met alles wat je je wensen kunt. We zouden zelf de kitchenette niet zo noemen omdat er wel een kraan en thee en koffie zijn, naar geen kookgelegenheid en dat suggereert het woord wel. Al met al een zeer geslaagde en speciale belevenis.
A. Harbrink Numan
dinsdag 19 februari 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Boutique Hotel La Paulowna (ZH)
Samen met mijn man een nachtje in dit heerlijke hotel. We hadden de Pearle Suite. Prachtige kamer, lekker groot en comfortabel bed. De badkamer was heerlijk luxe. Een bad een een fijne regendouche. Alles super schoon en lekkere zachte handdoeken. In de ochtend een heerlijk biologisch ontbijt met verse producten en een fantastisch lekker croissantje. We komen zeker nog een keer terug!!
Danielle Uljee
zaterdag 16 februari 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 10 sfeer: 9

Rating 9 9.3 / 10

Huisje Nijenstein met Hot Tub en Sauna (UT)
Wat een heerlijk verblijf is dit! Laat ik de 9 belangrijkste punten noemen: 1. Een knusse blokhut, van alle gemakken voorzien: cv, een heerlijk Aupingbed, 2 extra bedden in een apart zijkamertje, tv met Chromecast (voor bijv. Netflix), keuken met koelkast, magnetron, gasfornuis, koffiezetapparaat, waterkoker, Senseo), badkamer met douche, wastafel en wc, ontbijttafel met 4 stoelen en een heerlijke ruime en sfeervolle veranda met grote houten tafel en stoelen. 2. Een schitterende en gezellige omliggende tuin met bankjes, schommels, vogelgezang en rust! 3. Een romantische HOT TUB bij je hut, voor jullie alleen, heerlijk op temperatuur (38 graden) en onbeperkt te gebruiken (heerlijk midden in de nacht onder de sterrenhemel met een glas champagne (wel zelf meenemen :-). 4. Een 2-persoons infrarood sauna, naar believen te gebruiken. 5. Een gratis prive-parkeerplek voor je auto. 6. 2 fietsen die je mag lenen. 7. Een prachtige (fiets)omgeving met leuke bezienswaardigheden (o.a. Stuwcomplex, Fort Everdingen, Werk aan het spoel, Culemborg) en horeca (o.a. Caatje aan de Lek) langs de Lek. 8. Een heerlijk ontbijt dat de gastvrouw bij je huisje brengt, inclusief sap, eitje, koek, fruit en een kan koffie en thee. 9. Een geweldig gastVRIJ ontvangst door lieve eigenaren die dit verblijf met veel liefde en toewijding tot een heerlijk rustpunt hebben gemaakt! Voor ons was het e
Botter
vrijdag 15 februari 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Erfgoed Bossem Koestersuites (OV)
Super mooi hotel waarin mooie duurzame materialen zijn gebruikt die waarde laten aan nostalgie en moderne techniek. Een echte aanrader. Ook het eten was op hoog niveau en werkelijk een streling voor de tong.
A. Meijer
vrijdag 15 februari 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Huisje Nijenstein met Hot Tub en Sauna (UT)
Wat een rust, wat een prachtig, leuk huisje! Geweldige accommodatie, de hot tub is onwijs genieten. Lekker tot ’s avonds laat op de veranda om vervolgens nog even een wijntje te doen in de hot tub. De gastheer en vrouw zijn zeer attent en houden zeer goed rekening met de privacy. Een must voor iedereen die een paar dagen wil ontspannen, wij komen zeker nog terug!
Jeroen de Bonte
woensdag 13 februari 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Het Gelukshuis (L)
Heerlijke plek om tot rust te komen en van elkaar te genieten. Sauna en whirlpool zijn brand schoon. Bed is ook van super kwaliteit. Ontvangst is gezellig en gastvrij. Ontbijt is meer dan prima. Alles top . Geen min punten
Koopman
maandag 11 februari 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Het Gelukshuis (L)
Van begin tot einde geweldig. Zeer goed verzorgt.
Ron
zaterdag 9 februari 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Villa Bayard (b&b) (L)
Wat een fantastische ervaring! Wij hebben een weekend mogen genieten van warmte en gastvrijheid, wat het druilerige weer deed vergeten. Het heerlijke diner, het geweldige ontbijt, de schitterende kamers en bovendien de enorme gastvrijheid... Alles wat tot in de puntjes verzorgd en we hebben ons echt welkom gevoeld. Wat een aanrader!!!
Heidi van Meir
vrijdag 8 februari 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Het Gelukshuis (L)
Prima locatie
Henny Greven
dinsdag 5 februari 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 8 8.3 / 10

Boutiquehotel STAATS (NH)
Prima hotel, prachtige inrichting. Erg sfeervol en met oog voor details. Een hele prettige kamer, goed bed, vriendelijk personeel en heel dicht bij het centrum. Ontbijt was heel goed. Kwaliteitsprodukten en een kok die voor je klaar staat om eitjes te bakken.
Regien Dijkstra
vrijdag 1 februari 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Landgoed de Holtweijde (OV)
Wat een heerlijk, luxe verblijf. Hartelijk welkom, goede informatie, de dame van de receptie liep een stukje mee om het 1 en ander uit te leggen, ze lieten niks te wensen over.
Kevin Floor
zaterdag 26 januari 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Hotel Resort Landgoed Westerlee (GR)
We zijn heerlijk uitgerust. We kregen de bruid suite IPV de kamer die we geboekt hadden. Nou mij hoor je niet klagen. Ontzettend leuk hotel, ziet er precies zo uit als op de foto’s.
Ripmeester
zaterdag 26 januari 2019.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 9 9.0 / 10

Kasteel Doenrade (L)
Zalig verblijf, vooral rustig en een mooie omgeving.
Roelstraete shany
zaterdag 19 januari 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
Onvergetelijke ervaring. Helemaal super!
P M Mesman
zaterdag 12 januari 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

De Koning van Spanje (VL)
Een heerlijk weekeind gehad. De Koning van Spanje is een absolute toplocatie. Midden in het centrum gelegen op een binnenplaats kom je in een prachtig bed & breakfast. De gastvrijheid is overweldigend, de kamers zijn mooi ingericht met een luxe badkamer. Het ontbijt is geweldig en de eigenaren zijn uiterst vriendelijk. Bovendien is het absoluut stil en heb je totaal geen idee dat je je in zo’n bruisende stad bevindt. Een aanrader, midden in het centrum, en luxe en rust gegarandeerd. Astrid & Adri
Adri van Alphen
vrijdag 11 januari 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.3 / 10

Casa Ciolina met Wellness (VL)
Zeer attente eigenaren. Welkom ontvangst bij binnenkomst, gelijk een rondleiding en daarna kregen we nog een welkomstdrankje. Met de keuze om dit beneden of op de kamer gebracht te krijgen. Zeer gezellige en nette B&B, alles tot in de details. Vanwege de late boeking was er geen diner te regelen in het B&B, maar we kregen wel gelijk een papier met adressen en adviezen! Eerst lekker genoten van 2 uur Welness. Net en groot zwembad, water en fruitsap en handoeken inbegrepen,en super mooie Jacuzzi en Sauna en Turks stoombad! Kamer was helemaal top! Wij verbleven in ’t Loft op de zolder, heerlijk bed, 2 persoonsbad en ook weer alles tot in de details netjes. Savonds nog beneden bij de bar wat te drinken gepakt en Wim kwam gezellig nog even wat kletsen. Dat maakt het dat je je ook echt thuis voelt! Privé ontbijt de volgende ochtend, alles stond netjes klaar en er werd gevraagd of we koffie of thee lustten en we konden kiezen of en wat voor ei we lustten. Al met al een top verblijf!! Wij gaan zeker terug. Maurice en Denise van Oosterwijk
Denise
zondag 6 januari 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 9

Rating 10 9.7 / 10

Logeren in een vliegtuig (NB)
Wij hebben in het vliegtuig een nacht door gebracht. Wat een leuke ervaring. De wellness boot is ook echt een aanrader!je verwacht niet dat het nog zo groot is daar binnen. Heel schoon en netjes en genoeg sauna’s om lekker gebruik van te maken. We hebben een leuke overnachting gehad.
Debbie Weeda
zaterdag 5 januari 2019.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 8 8.0 / 10

Hotel Resort Landgoed Westerlee (GR)
HOTEL WESTERLEE : Geef je ogen de kost aan de mooie renovatie van de oude Graanschuur, de spontane wandversieringen en vergeet vooral niet een stap te zetten in het prachtige Jugendstil Voorhuis! Dit alles omlijst met een romantisch diner en voortreffelijk ontbijt! AJ2
A Jansen
woensdag 2 januari 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
Fantastisch goed verzorgd hotel. Waarbij eigenaresse echt weet wat service is. Ontbijt obv persoonlijke voorkeur, cognac en whisky en ijsblokjes op de kamer. Heerlijke bad&douche spullen.
Maarten Pallada
donderdag 27 december 2018.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Het Gelukshuis (L)
Het gelukshuis is romantisch, warm en ideaal om in te ontspannen. De service was er op en top en dit is voor ieder koppel echt wel een aanrader!
Jimenez
maandag 24 december 2018.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Casa Ciolina met Wellness (VL)
Bijzonder gastvrije mensen, hele persoonlijke service en niet te vergelijken met een hotel. De bijbehorende wellness was boven verwachting en betaalbaar. Wij hebben uitzonderlijk genoten en zouden een verblijf hier absoluut aanraden! Haaye&Anouk
H.P. Ravensbergen
zondag 23 december 2018.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Hotel Resort Landgoed Westerlee (GR)
Goede gastvrijheid en ontvangst. Prachtige kamer (zoals op de foto’s). Het hotel is mooi aangekleed en er hangt een relaxte sfeer. Het is voorzien van allerlei luxes. Voor herhaling vatbaar!
Fenna Veldstra
donderdag 20 december 2018.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Villa BBB (NB)
Een fijne suite, vriendelijke meiden die ons te woord stonden en zelfs op mijn bijzondere verzoek mayo bij mijn ei in de ochtend serveerden. Kortom; een fijne ervaring. Wel was de massage die we erbij boekten niet wat we gewend zijn.(1 van de duo massages viel wat tegen. De andere was prima)
Yaela Mulder
zaterdag 8 december 2018.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 8.7 / 10

 Vorige  2  3  4  5  6  Volgende