Specialhtels.nl
Hotels waar ik van hou
Heb je vragen? Mail info@specialhotels.nl
Heb je vragen? Mail info@specialhotels.nl

Home > Reviews

Reviews 101 - 125


Wellness Suites De Heide (NB)
Hele mooie locatie. Lekker rustig zodat je lekker kunt ontspannen. In verband met privacy zou ik wel eerder het penthouse aanraden dan de suite. Voor de rest zeker een aanrader.
E. van Diermen
zaterdag 4 augustus 2018.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.3 / 10

Sterrenkubus De Nachtwacht (OV)
We hebben een heerlijk verblijf gehad in de sterrenkubus. Hebben lang buiten kunnen zitten en hadden het geluk dat het strak helder was. Veel sterren gezien. Ook vallende sterren. De kleine telescoop is wel heel leuk, maar moeilijk om goed in te stellen, ondanks het instructiefilmoje op internet. We hebben helaas geen enkele ster ‘dichterbij’ kunnen halen. Desondanks leuk om te proberen. Het ontbijt was royaal en heerlijk! Een aanrader om dit te doen!
Dijkstra
vrijdag 3 augustus 2018.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 9 9.3 / 10

Casa Ciolina met Wellness (VL)
Mijn vrouw en ik hebben een fantastisch verblijf gehad. Wim en Patricia waren zeer gastvriendelijk en stonden steeds voor ons klaar als dat nodig was. Een prachtige kamer en heel goed ontbijt!! Dank jullie wel!!!!
Jaap van Wageningen
zondag 29 juli 2018.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Wellness Suites De Heide (NB)
Geweldig plekje om even te onthaasten en te relaxen. Je voelt je er gelijk welkom door het warme onthaal. Alles is super geregeld en heel erg schoon en netjes. Ontbijt was ook top,werd bij ons in het penthouse bezorgd. Al met al een aanrader!!
Nassauw
zondag 29 juli 2018.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Piet Paaltjens Pastorie (FR)
Fijn en gastvrije plaats om te verblijven. Welkom ontvangst met thee en lekkers... Geweldig ontbijt.
Mariet Knot
zaterdag 21 juli 2018.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 9

Rating 8 8.3 / 10

Boutique hotel-restaurant De Zwarte Boer (GL)
Prachtige ligging heeft het hotel, zeker als je van wandelen en fietsen houd. Wij hadden graag een sagway tour over de Veluwe willen doen maar omdat we er maar 1 nachtje waren en niet van deze mogelijkheid afwisten kon het helaas niet op het laatste moment. Mooie en schone kamer. Vriendelijke en behulpzaam personeel. En een geweldig restaurant, echt heerlijk gegeten, een 4 gangen diner incl wijn arrangement genomen. Ook het ontbijt de volgende ochtend was uitgebreid en heerlijk.
Shiela Valkhof
vrijdag 20 juli 2018.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 10 sfeer: 9

Rating 9 9.3 / 10

Hotel Villa de Klughte (NH)
Heel fijn verblijf wij komen graag weer terug
L.thio
woensdag 18 juli 2018.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Villa BBB (NB)
Was een en al top! Kan geen slechte punten noemen. Wij hebben het hier fantastisch gehad. Heerlijke kamer mooi ingericht. Heerlijk bubbelbad, lekker ontbijt. Een hele vriendelijke vrouw. Zeker een aanrader.
Soraya van den Bogaard
zaterdag 14 juli 2018.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Hotel Resort Landgoed Westerlee (GR)
We hebben een geweldig en heerlijk weekend gehad. Het was voor ons na een aantal jaren zorgen voor de kinderen de eerste keer dat we samen weg zijn geweest, en dat hebben we echt als zeer ontspannen en leuk ervaren. We komen zeker nog eens een keertje terug.
A.G. Verhoek
zaterdag 7 juli 2018.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Huisje Nijenstein met Hot Tub en Sauna (UT)
In één woord "Geweldig"!
G. de Harder-Hopman
zondag 1 juli 2018.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Hotel Messeyne (VL)
Zeer mooi hotel ,vriendelijk personeel,zeer mooie en ruime kamers. Ga er zeker weer een keer heen!!
De Waal
zaterdag 30 juni 2018.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 8 8.0 / 10

Watertoren Hotel Nes (FR)
Prachtige locatie met geweldig uitzicht. Ontvangst was self service wat geen probleem was. Er is een lift naar boven maar daarna moeten er nog wat trappen geklommen worden. Geen probleem als je goed ter been en fit bent. Terecht dat hier op de site melding van gemaakt wordt.
Trees
dinsdag 26 juni 2018.
gastvrijheid: 7 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 9 9.0 / 10

Bed and breakfast Smederij Texel (NH)
Sfeervolle, ongedwongen en schone bed and breakfast op Texel. Ook geschikt voor (oudere) kinderen. Gastvrouw is erg vriendelijk en spontaan.Ontbijt was goed. Aanrader!
E. Kuijpers
zondag 24 juni 2018.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 8 8.0 / 10

Bed and breakfast Smederij Texel (NH)
Sfeervol en gezellige bed and breakfast. Alles is voorhanden. Aanrader!
E. Kuijpers
zondag 24 juni 2018.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 8 8.0 / 10

Nooz (VL)
Bij aankomst al relax Kamer / huisje met giant floating bad perfect Groot scherm aan bed voor muziek en film Lekker gegeten op onze kamer wat bezorgd werd Door vriendelijke jonge dame Erg gastvrij Top Gaan zeker vaker...
Alexander slabbekoorn
vrijdag 22 juni 2018.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.3 / 10

Château d’Urspelt (LX)
It was an amazing romantic get away. We were completely relaxed after our stay. The crew is really enthousiastic and helpfull. The private spa 2 was beautiful. Thank you for everything
Rosier
dinsdag 19 juni 2018.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 10 sfeer: 9

Rating 9 9.3 / 10

Torensuites (GL)
Bijzondere plek, sfeervol ingericht. Mooie tuin, heel rustgevend. Leuk dat je het kasteelplein ’s avonds voor jezelf hebt.
R. Stam
vrijdag 15 juni 2018.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 9 9.0 / 10

Wellness Suites De Heide (NB)
Genoten .precies wat we nodig hadden !
Kok
donderdag 7 juni 2018.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 9 9.3 / 10

Logeren in een vliegtuig (NB)
De ontvangst bij aankomst van de receptiemedewerkers van City Resort Hotel Mill was zeer proffesioneel en gastvrij!! Wij sliepen 1 nacht in de Staart Suite van de Brequet Atlantic 1150 inclusief Wellness Arrangement bij de Wellnessboot.Geweldige sfeervolle ervaring,AANRADER!!! Komen zeker nog eens terug,maar overnachten dan in de Cockpit Suite. Wij hebben GENOTEN! Met vriendelijke groet, Eddy Simons en Ralph Borghans.
Eddy Simons
vrijdag 1 juni 2018.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Logeren in een vliegtuig (NB)
Het was een heerlijke overnachting en erg speciaal!. Ook het welnessgebeuren was erg leuk, weer eens iets anders op een boot. Tip: inventaris aan boord van het vliegtuig regelmatig controleren, want wij hadden geen kurkertrekker, wel wijn. Een beetje lastig als heerlijk zit te genieten en dan weer het vliegtuig weer uit.
Martin Pol
zaterdag 26 mei 2018.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 8 8.0 / 10

Logeren in een vliegtuig (NB)
Erg genoten van ons verblijf in de cockpit suite. Er zijn echter wel het een en ander aan defecten aan de kamer: led verlichting werkt niet, verlichting in het bubbelbad werkt niet. Ook kan het best storend zijn dat er vogels in het landingsgestel zitten maar ondanks dit alles genoten van dit unieke verblijf.
Niels Bruinsma
zondag 20 mei 2018.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 7 sfeer: 8

Rating 8 8.0 / 10

Landgoed De Wilmersberg (OV)
Was een top hotel met prachtig nieuw zwembad en sauna goede bedden en vriendelijk personeel. Dit hotel is een aanrader voor iedereen in prachtige omgeving met wandelroutes en fietsroutes. Wij hebben genoten
H. Netjes
zondag 20 mei 2018.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 8 8.0 / 10

Boutiquehotel STAATS (NH)
Dit is echt een volkomen uniek hotel, in een prachtige, uitbundige stijl. Onze kamer was fantastisch, met een schitterende, sfeervolle inrichting. Een hotel dat met lef en liefde is ingericht en met personeel dat daar heel goed bij past. We voelden ons heel erg welkom. Het restaurant is een ervaring op zich. Los van de eveneens schitterende inrichting is het een prachtig concept: ’Jamie Oliver-achtig’, zeiden ze in het hotel. Jonge mensen die een flinke deuk hebben opgelopen krijgen hier de kans hun leven weer op de rails te krijgen en een vak te leren. Het enthousiasme spatte van hun gezichten af. Los daarvan was het eten uitstekend, zowel bij het diner als het ontbijt. Klasse met een hele grote K!
M. Pennewaard
vrijdag 11 mei 2018.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 9 9.3 / 10

Sterrenkubus De Nachtwacht (OV)
De kubus is een heel vernuftig huisje waar op de 9 vierkante meter alles wat nodig is aanwezig is. Trapje naar het bed boven is stijl en is niet vast. Is dus niet iets voor mensen met hoogtevrees. Bankje in het huisje zat minder lekker, maar sliep wel heel lekker. De picknickmand met het ontbijt is goed gevuld met eten van het goede landleven. Was erg lekker en goed compleet. Het huisje was ook goed schoon. Ook fijn dat je geen beddegoed en theedoeken/handdoeken en baddoeken hoeft mee te nemen. De koepel boven het bed en de telescoop zijn het bijzondere extraatje en vooral na een bezoek aan de sterrenwacht (is op loopafstand van het verblijf) is dit extra leuk. Dan rest alleen nog te duimen voor helder weer!! Wij komen zeker nog een keer terug.
Helga IJspeerd
dinsdag 1 mei 2018.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 8 sfeer: 10

Rating 9 9.0 / 10

Hotel Villa de Klughte (NH)
Een gezellig en net hotel. We hebben heerlijk gedineerd en ontbeten. Kamer was keurig op orde. Vriendelijk bediening en behulpzaam. Zeker de moeite waard
J.gunnewegh
zondag 29 april 2018.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 8 8.0 / 10

 Vorige  3  4  5  6  7  Volgende