Specialhtels.nl
Hotels waar ik van hou
Heb je vragen? Mail info@specialhotels.nl
Heb je vragen? Mail info@specialhotels.nl

Home > Reviews

Reviews 101 - 125


Hotel Resort Landgoed Westerlee (GR)
Hele mooie kamer, heerlijk gegeten. Paar kleine puntjes zoals enorme kuilen in oprijlaan, honden in restaurant en losse dopjes jacuzzi. Verder prima!
J.H. Poort
donderdag 4 januari 2018.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 9 sfeer: 8

Rating 8 8.3 / 10

Martin’s Patershof (kerk) (VL)
Een echte aanrader voor wie op zoek is naar een speciale overnachting. Echt bijzonder om te slapen onder de gewelven van een oude kerk en te ontwaken in het ochtendlicht achter glas in lood ramen. Kamers zijn mooi vormgegeven, aangelicht en schoon. Ontbijt was kleinschalig, maar prima van kwaliteit.
Wim Broeren
zondag 31 december 2017.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 10 sfeer: 9

Rating 9 9.3 / 10

B&B Baronshouse (VL)
Heel gastvrije eigenaars!
Inge Fontijn
zaterdag 30 december 2017.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 8 sfeer: 7

Rating 8 8.0 / 10

Casa Ciolina met Wellness (VL)
Heerlijk genieten van de b&b en de wellness. Superontbijt gehad en lieve mensen , de uitbaters. Klein nadeel: Bed was zacht maar das een persoonlijke mening.
Nicole de vos
zaterdag 30 december 2017.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.3 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
Geweldig mooi en gezellig maar vooral verrassend hotel... Alles maar dan ook werkelijk alles is op elkaar afgestemd, Vanaf de voordeur tot je kamer en alles wat er tussen zit is Supermooi... Ontzettend veel aandacht besteed aan de aankleding van het Hotel en de kamers... Goed verzorgd ontbijt en een leuke attentie op de kamer in de vorm van een gratis drankje van het huis... In 1 Woord GEWELDIG.... Een aanrader voor iedereen die eens iets anders wil!!!! Wij gaan zeker terug !!!!!!
C. Vreijsen
vrijdag 29 december 2017.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Wellness Suites De Heide (NB)
Erg genoten van deze welness suites, echt een aanrader
Van Velzen
dinsdag 26 december 2017.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Wellness Suites De Heide (NB)
Super verbijf gehad op een heerlijk rustig stukje Nederland. Penthouse was geweldig, mooie ruim en van alle gemakken voorzien, hartelijk en gastvrije ontvangst . Wij gaan zeker weer terug
Ben
maandag 25 december 2017.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 10 sfeer: 9

Rating 9 9.3 / 10

De Rheezerkamer (OV)
Fijne aankomst, leuke gastvrouw, mooi en oudentiek verblijf, veel rust ervaren, heerlijk ontbijt, goed advies gekregen voor dagje weg, heerlijk bed, enz. Kortom even ontspannen weg geweest !
Yvon van der Velden en Jeroen v.d. Male
vrijdag 22 december 2017.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Piet Paaltjens Pastorie (FR)
Wij zijn net terug van een heerlijk verblijf bij Henk en Yfke in de Pastorie. Hartelijke ontvangst, prachtige pastorie, schitterende omgeving, rust en een heerlijk ontbijt! Dagje Ameland inbegrepen was ook heerlijk, lekker over hele eiland gefietst. De Piet Paaltjens Pastorie is een echte aanrader!
Jan Verheul
zaterdag 16 december 2017.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Maison Village (L)
Prachtige kamer in leuk hotel in sfeervol Zuid Limburg
M van Berkel
vrijdag 15 december 2017.
gastvrijheid: 7 kwaliteit: 10 sfeer: 9

Rating 9 8.7 / 10

Restaurant Suitehotel Posthoorn (NH)
Heerlijk hotel en restaurant is super. Wij hebben ons zeer gastvrij gevoeld.
Cris Smeets
zaterdag 9 december 2017.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 9

Rating 8 8.3 / 10

Villa BBB (NB)
Heerlijk verblijf gehad in een heerlijke grote kamer. Helemaal tot rust gekomen in het grote 2 persoons-bubbelbad, en sochtends een super ontbijt gekregen! Wij komen zeker nog eens terug!
Arends
vrijdag 8 december 2017.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

B&B De Lachende Engel (VL)
Mechelen zou Mechelen niet zijn, zó mooi, zonder deze werkelijk schitterende b&b! Gastvrijheid ten top! Verblijf, uitmuntend! Ontbijt om zsm terug te komen! Hier kunnen we nog eindeloos van nagenieten
Peter
vrijdag 1 december 2017.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Villa De Duinen (ZH)
Aanbevelenswaardig. Heerlijk verblijf gehad.
Henk Donkervoort
zaterdag 25 november 2017.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 9 sfeer: 8

Rating 8 8.3 / 10

Polderhuisje (NH)
Wat een heerlijk, sfeervol en rustig plekje. Een uitstekend ontbijt en Jaqueline is een schat....
R. Timmers
vrijdag 24 november 2017.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.3 / 10

Huisje Nijenstein met Hot Tub en Sauna (UT)
Hartelijk ontvangst, prima plek om te vertoeven. Huisje was keurig en ontbijt prima.
D. Gabel
vrijdag 24 november 2017.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 8 sfeer: 9

Rating 9 8.7 / 10

Hostellerie Schuddebeurs (ZL)
Super lieve mensen.... Heel goede sfeer.. En enorm lekker gegeten..... Ruime en romantische kamer.
De Graeve Eddy
zaterdag 18 november 2017.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

De Heerlijkheid Ruinerwold (DR)
Heerlijk bijgekomen en kunnen relaxen in deze sfeervolle b&b! De gast heer en vrouw houden veel rekening met privacy en zijn erg open en vriendelijk. Wij hebben genoten van het uitgebreide ontbijt elke morgen en de rust en ruimte om ons heen.
Patricia van Eif
donderdag 16 november 2017.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 9 9.3 / 10

Huisje De Heerlijkheyd (UT)
helemaal top !
Evert van Rijssel
donderdag 16 november 2017.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Hotel Le Tissu (VL)
Super hotel super ontbijt super gast vrouw gewoon 10 !
Groenland
zaterdag 11 november 2017.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Het Heerenhuys (DR)
een bijzonder goede ontvangst, een mooi karakteristiek hotel en een top services
F. Tellekamp
vrijdag 10 november 2017.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 8 8.3 / 10

B&B De Lachende Engel (VL)
Een charmante, ongelofelijk mooie plek. Prachtige kamers in een schitterend pand. Maar het is met name de gastvrijheid en de zorg en aandacht die er vanzelfsprekend is die het verblijf ongelofelijk aangenaam maken.
Vincent van Miert
vrijdag 10 november 2017.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.3 / 10

Huisje Nijenstein met Hot Tub en Sauna (UT)
Fantastisch! Een heel warm welkom door Henny. Zij had ervoor gezorgd dat de Hot Tub al voorverwarmd was en we er gelijk in konden. Een heel schoon, mooi gelegen en knus verblijf. Heerlijk als je even met elkaar wilt genieten in alle rust. Wij komen graag nog een keer terug in de zomer. Groetjes aan Henny en Piet! Liefs, Tony, Jazzlyn en Maxime
Maxime Haak
vrijdag 10 november 2017.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Huisje Nijenstein met Hot Tub en Sauna (UT)
Heerlijke van genoten, zeker voor herhaling
Oumghar
donderdag 2 november 2017.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 9

Rating 8 8.3 / 10

Polderhuisje (NH)
Echt even tot rust komen met schitterend uitzicht over de polder Ontbijt wordt klaargezet in de ochtend als jij net je bed uitrolt. Vriendelijke eigenaresse en heel gastvrij. Zeker voor herhaling vatbaar
Mijke Kraneveld vd Linden
zondag 29 oktober 2017.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 8 sfeer: 9

Rating 9 8.7 / 10

 Vorige  3  4  5  6  7  Volgende