Specialhtels.nl
Hotels waar ik van hou

Home > Reviews

Reviews 101 - 125


Boutique Hotel La Paulowna (ZH)
Echt een aanrader. Super hotel voor een break. Locatie is echt top en met de fietsen van het hotel is alles zo dichtbij. Ook Scheveningen. Het ontbijt is ook meer dan heerlijk. We komen hier zeker nog eens terug.
Paul Wijne
maandag 20 juli 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 9

Rating 10 9.7 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
Prachtig boutique hotel. Heel mooie suite kamer. Super verzorgd ontbijt & top ontvangst. 10/10 over de ganse lijn!
Piet Pauwels
zondag 19 juli 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Luxexcellent Wellness/love Suite (NB)
Wij hadden de deal genomen met vroege incheck en late uitchek inclusief ontbijt. Zodra we aankwamen stond de gastheer buiten om ons alles zeer enthousiast uit te leggen. De plek was prachtig, schoon en fris. Jacuzzi was al heerlijk voorverwarmd. Had de gastheer geappt voor borden omdat we wat eten bij hadden, binnen 3 minuten stond hij voor de deur met borden bestek en servetten! Verder heb je complete privacy in een fantastische accommodatie met alles erop en eraan. Het ontbijt was ook super. Service was perfect. Accomodatie was geweldig. Echt top, zeker een aanrader!
Roy
dinsdag 14 juli 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Erfgoed Bossem Koestersuites (OV)
Een hele mooie en leuke locatie met een zeer ontspannen sfeer. Een echte aanrader!
Kat
zondag 12 juli 2020.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 9 9.3 / 10

De Gevangentoren Suite (ZL)
Wat een mooie locatie!en super vriendelijk personeel Het ontbijt wat je krijgt is meer dan goed Het restaurant bij de kamer is een aanrader Je bent echt uit eten,en er wordt niet gehaast Wel een tip als je gaat niet te zware of grote tassen mee nemen niet praktisch op de smalle trap
Peter vd Elsen
zaterdag 11 juli 2020.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
Geweldige kamer, met mooi ligbad. Het ontbijt was heerlijk, kregen een prive ontbijt aangeboden, dit doen ze blijkbaar bij alle gasten. Heerlijk verwend geweest, top hotel. Groetjes Mirte en Eric
Mirte Sieben
zaterdag 11 juli 2020.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 8.7 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
Ik vond het heerlijk en mijn man was ook heel erg tevreden. Lekker ontspannen top gastvrijheid was ook top top
Fatima
donderdag 9 juli 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Logeren in een vliegtuig (NB)
keurige kamer! leuke ervaring en komen zeker een keer terug
Bultena
zondag 5 juli 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 8 sfeer: 10

Rating 9 9.3 / 10

De Heerlijkheid Ruinerwold (DR)
Voor de tweede keer geweest en het was geweldig! We raden restaurant Prestige aan in Meppel voor avondeten.
Aurelia Rommers
vrijdag 3 juli 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Residenz (ZH)
Fijn verblijf in een uitstekend hotel.
J Wols
vrijdag 3 juli 2020.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Villa De Duinen (ZH)
Perfect intiem hotel met goede Corona maatregelen. Super lekker eten door jonge enthousiaste kok. bediening zeer attent en behulpzaam al met al een TOP belevenis. Op zoek naar iets heel bijzonders in toeristisch Noordwijk. Onderga het ultieme vakantiegevoel bij VILLA DE DUINEN!!
Eric de Meij
zondag 28 juni 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Logeren in een vliegtuig (NB)
Een ervaring van ongekende hoogte. Genoten van begin tot einde.
Veldstra
zondag 28 juni 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Hotel Resort Landgoed Westerlee (GR)
Een heel mooi hotel. Mooie kamers en vriendelijk personeel.
Katja libeton-veldhuis
zaterdag 27 juni 2020.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 8 8.0 / 10

Casa Ciolina met Wellness (VL)
We hebben het gehele bijzondere verblijf als zeer plezierig en gastvrij ervaren met veel respect voor privacy en in acht neming van de Corona maatregelen ! Een absolute aanrader!
John Schuyt
zaterdag 27 juni 2020.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Villa Bayard (b&b) (L)
Buitengewoon plezierig verblijf gehad in de Villa Bayard! Hilde en Roel zijn zeer gastvrij, de kamers en andere ruimtes zijn zeer smaakvol ingericht en gezellig, en ook buiten is het heel aangenaam vertoeven. Diner was voortreffelijk en het ontbijt bijzonder overvloedig: alles wat je zou willen eten of drinken is aanwezig en goed verzorgd. Wij gaan er heel graag nog eens met plezier overnachten! Yvonne Verschuur
Verschuur
vrijdag 26 juni 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Villa BBB (NB)
Zeer vriendelijke en voorkomende staf die alles doet om het de gasten naar de zin te maken. Mooi ingerichte ruime kamers. Op enkele minuten lopen van het gezellige centrum van Oosterhout. Een aanrader!
Monique Huiszoon
donderdag 25 juni 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Hotel Villa de Klughte (NH)
Super gastgericht. Heerlijk gegeten, top kwalieit eten en perfecte wijnen bij de gerechten. We hebben een 5 gangen menu genomen. Top
Msa houben
vrijdag 19 juni 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Restaurant Suitehotel Posthoorn (NH)
Suitehotel Posthoorn is een heel mooi hotel uit de 16e eeuw, prachtig! Met een gezellig restaurant waar we een heerlijk verrassingsmenu hadden. Echt een beleving!
Christel van Wee-Tijmense
donderdag 18 juni 2020.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 8 8.3 / 10

Polderhuisje (NH)
Prachtig gelegen polderhuisje. Midden in het dorp en toch heerlijk rustig met fantastisch uitzicht. Super vriendelijke gastvrouw Tip. Restaurant de regter ( bijna tegenover) . Tip fluisterboot
Nicole Steemers
zondag 14 juni 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 8 sfeer: 10

Rating 9 9.3 / 10

Wellness Suites De Heide (NB)
Rustige locatie Genoten van de jacuzzi. Schoon en netjes. Toch zeker een aanrader. Voor ontspanning
Ronaldo Minta
zondag 14 juni 2020.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 8 8.0 / 10

Landhotel de IJsvogel (FR)
Bijzonder hotel op een mooie plek. Buitengewoon vriendelijk personeel. Heerlijk eten in het restaurant!
Matea Safar
zaterdag 13 juni 2020.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 8 8.3 / 10

Nooz (VL)
Ons verblijf bij Nooz was een heerlijke ontspanning uit de dagelijkse drukte. Perfect om je weer eens helemaal op je partner te richten en opnieuw te ontdekken wat er fijn is aan elkaar. Geheel in prive sfeer zonder andere mensen te ontmoeten en zonder prikkels die je afleiden van elkaar. Kortom een echte aanrader
W.Rodenburg
zaterdag 13 juni 2020.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Hotel Fidder – Patrick’s Whiskybar (OV)
Fijne overnachting gehad met goede verzorging.
Astrid Vlasman
vrijdag 12 juni 2020.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Piet Paaltjens Pastorie (FR)
Wat een heerlijke plek om te overnachten. Een en al nostalgie. Een heerlijke kamer en een vorstelijk ontbijt. Mooie ligging ook van het B&B
Fontijn
maandag 8 juni 2020.
gastvrijheid: 7 kwaliteit: 8 sfeer: 9

Rating 8 8.0 / 10

Kasteel Geulzicht (L)
Fantastisch ervaring gehad, de aankomt , de omgeving , heel gastvrij , de gastheer staat altijd voor je paraad , zonder dat je er last van heb , en de romantiek , die bij deze bezoek komt kijken , mag zeker gekoestert worden , voor ons voor herhaling vatbaar♥️🍾dank voor deze prachtige ervaring, xx van der meijden
Van der meijden
zaterdag 6 juni 2020.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 9 9.3 / 10

 Vorige  3  4  5  6  7  Volgende