Specialhtels.nl
Hotels waar ik van hou

Home > Reviews

Reviews 51 - 75


Martin’s Patershof (kerk) (VL)
Goed ontvangst en een lekker ontbijt ??
Jelke van Keijzerswaard
zondag 14 februari 2021.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Bed & Wellness Parel in het groen ’t Loft (NB)
Wauw! Echt een speciaal verblijf is dit. Prachtige kamer, super sfeervol en de hottub staat al lekker aan bij aankomst. Echt heeeeerlijke bedden en een lekker uitgebreid ontbijt. DIKKE 10! Ik raad het iedereen aan.
Eva
zaterdag 13 februari 2021.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Klooster Nieuwkerk Goirle (NB)
Was top
Arthur van Son
vrijdag 12 februari 2021.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 8 8.3 / 10

Bed & Wellness Parel in het groen ’t Loft (NB)
Erg leuk voor een nachtje weg inc jacuzzi buiten. Ik vond de bedden tegenvallen, te smal om echt lekker te slapen ondanks dat ze tegen elkaar geschoven waren. Voor de rest prima, ontbijt naar mijn mening wel prijzig voor het simpele wat je krijgt. (Geen eitje, geen croissantjes of chocoladebroodje of andere luxe broodjes)
Van Zoest
zondag 7 februari 2021.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 7 sfeer: 9

Rating 8 8.0 / 10

Bed & Wellness Parel in het groen ’t Loft (NB)
Ruime loft in een mooie omgeving! Erg netjes en van alle gemakken voorzien. Goed werkende hot-tub, erg prettig en snel warm. Een super fijne overnachting gehad!
Michelle Beemsterboer
zaterdag 23 januari 2021.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 7

Rating 8 8.3 / 10

Huisje Nijenstein met Hot Tub en Sauna (UT)
Fijne ontvangst en goede service!
Haenen
vrijdag 22 januari 2021.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 8 8.3 / 10

Bed & Wellness Parel in het groen ’t Loft (NB)
Loft 4 is prachtig, groot en ook nog eens met een heerlijk bed. De jacuzzi is ook helemaal super. Personeel vriendelijk maar zijn ons een paar keer vergeten en daar moesten we weer achter aan bellen...brandhout voor de openhaard moet je dus zelf meenemen, dat stond helaas nergens vermeld. Ontbijt was heerlijk uitgebreid... jammer dat er geen eitjes bij zaten. Mooie omgeving om de hele dag te vertoeven. Zeker een aanrader.
Miranda Boersma
vrijdag 22 januari 2021.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 10 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Watertoren Hotel Nes (FR)
Super fijn verblijf in Watertoren Hotel Nes gehad. De sleutel konden we zelf uit het kluisje halen. Eenmaal binnen stond het ontbijt voor de volgende ochtend al klaar in de koelkast. Zooo luxe! Het was zoveel en zo lekker dat we er ook nog de lunch van konden eten. Heel erge aanrader!
Lynette Nab
zaterdag 16 januari 2021.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Bed & Wellness Parel in het groen ’t Loft (NB)
Wat een heerlijk en verrassend verblijf was dit! De locatie is vele malen mooier dan wat er op de foto’s vertoond wordt. Wij zaten in loft 4, welke tevens een van de grootste kamer is. Enorme ruimte, leuke openhaard voor een haardvuurtje, mooi stukje tuin met jacuzzi en de sauna gaat binnekort ook open. Wij hebben een nieuw bezoekje alweer geboekt!
Cynthia de la Combé-van der Togt
vrijdag 15 januari 2021.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Het Gelukshuis (L)
We hebben enorm genoten van het verblijf en alles was tip top verzorgd. We gaan ook nog een keer naar Eindhoven en Tilburg, het is ons heel goed bevallen!
Rick van Vliet
zondag 10 januari 2021.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
Prachtig boutique hotel waar de puntjes op de i staan. Zowel qua kamer, voorzieningen en mogelijkheden. We kunnen niets bedenken wat voor verbetering vatbaar zou zijn. Top verblijf gehad in een top hotel.
Rene Krijgsman
zaterdag 9 januari 2021.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Piet Paaltjens Pastorie (FR)
De studio was knus, gezellig en mooi! De ontbijtjes waren heerlijk en mooi verzorgd. Dagje Ameland is een aanrader.
Anouk Crombach
vrijdag 8 januari 2021.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Het Gelukshuis Cozy (NB)
Super gezellig ingericht. Bij ontvangst alles mooi verlicht en heerlijke hapjes. Ontbijt ook prima. Ruim voldoende keus. Een paar dingetjes die er wel bij zouden horen bij zo’n kamer: douchegel en shampoo. Ook een goed koffiezetapparaat hoort bij deze kamer in deze prijsklasse. Het geluksspel is echt een leuke toevoeging aan de overnachting. Zorg dan wel dat alle attributen die op het papier staan er ook zijn. Dan is het helemaal leuk.
Ron Romijn
dinsdag 5 januari 2021.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 7 sfeer: 9

Rating 8 8.3 / 10

Bed & Wellness Parel in het groen ’t Loft (NB)
Wat was het heerlijke kamer, groot en veel ruimte. Heerlijk om de jacuzzi in de tuin te hebben. Zeker in deze tijd hebben wij ons prima vermaakt in onze kamer. Wij zouden hier zeker nog een keer terug komen.
Danielle jongejan
vrijdag 1 januari 2021.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 10 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Watertoren Hotel Nes (FR)
Oud & nieuw vieren was hier heerlijk. Onvoorstelbaar uitzicht. Heerlijk met champagne in het bubbelbad gezeten. De badjassen zijn echt heerlijk zacht! En vooral genoten van de sfeer. Bijzonder om te zien wat voor mooie suite ze hebben kunnen bouwen. En leuk om aan de foto’s in de lift te zien hoe het was tijdens de verbouwingen. En in deze tijden ook nog coronaproof doordat je zelf het kastje voor de sleutel kunt openen. En daardoor geen contact hebt. Zeker een aanrader!! Groetjes Lisa & Julia
Klumpenaar
donderdag 31 december 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Hotel Resort Landgoed Westerlee (GR)
Wij hebben zoveel genoten met 2 dagen . Bubbelbad was heerlijk en warm. Overal was schoon en netjes. Er was ook een tafel voor het eten . Dat was mooi bedacht. Zeker weer herhalen.
Ayse Sabah
woensdag 30 december 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Privé Spa Parel in t groen het Boshuis (NB)
Echt een topervaring! Ontzettend genoten
Geurtjens
woensdag 30 december 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Kasteel Geulzicht (L)
Mooie ligging, heel warm ontvangst. Mooie wandel routes, we gaan hier zeker terug.
M.C.M. de Koning -Smit
dinsdag 29 december 2020.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Boutique Hotel La Paulowna (ZH)
Een erg fijn en gastvrij hotel! Mooi, hygiënisch en erg behulpzaam. Enige punt van kritiek is dat zelfs met de korting parkeren erg prijzig is.
Nick van den Heuvel
dinsdag 29 december 2020.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 9 9.3 / 10

Piet Paaltjens Pastorie (FR)
Geweldige paar dagen gehad in deze zo ontzettend gezellige B&B. De hele studio ademde de romantische sfeer uit waar we al op hadden gehoopt. Alles was ook lekker schoon en het bed lag heerlijk. De decoratie werkte sfeer verhogend. We hadden hier zeker langer willen blijven. Absoluut voor herhaling vatbaar en een aanrader als je vanaf een sfeervolle rustige omgeving Friesland wil ontdekken. Maikel & Jennifer
Maikel Jansen
maandag 28 december 2020.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 9 9.3 / 10

Privé Spa Parel in t groen de Hooiberg (NB)
Wat een ervaring! We werden hartelijk ontvangen, kregen een duidelijke uitleg en het genieten kon beginnen. Alles is binnen handbereik om even lekker te ontspannen. Hier krijg je ECHT tijd voor jezelf. Wij komen zeker nog eens terug. Een dikke aanrader dit!!
Bas van Kessel
zaterdag 26 december 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Privé Spa Parel in t groen het Boshuis (NB)
Super! Alles was op en top geregeld. Hele mooie locatie en mooie faciliteiten, erg geslaagd! Een aanrader!
Kim
vrijdag 25 december 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Privé Spa Parel in t groen de Hooiberg (NB)
fenomenaal,,,,,,geweldig om ff tot rust te komen
J v delft
donderdag 24 december 2020.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Wellness Suites De Heide (NB)
Super verblijf! Lekker bijgekomen. Aanrader! We komen zeker terug.
E. van der Hoeven
woensdag 23 december 2020.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Onder de Hooiberg (NH)
Heerlijk verblijf, super vriendelijk, alles kon en goede kwaliteit! We komen zeker terug!
Edelman-Haak
dinsdag 22 december 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

 Vorige  1  2  3  4  5  Volgende