Specialhtels.nl
Hotels waar ik van hou
Heb je vragen? Mail info@specialhotels.nl
Heb je vragen? Mail info@specialhotels.nl

Home > Reviews

Reviews 51 - 75


Het Gelukshuis (L)
Prima locatie
Henny Greven
dinsdag 5 februari 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 8 8.3 / 10

Boutiquehotel STAATS (NH)
Prima hotel, prachtige inrichting. Erg sfeervol en met oog voor details. Een hele prettige kamer, goed bed, vriendelijk personeel en heel dicht bij het centrum. Ontbijt was heel goed. Kwaliteitsprodukten en een kok die voor je klaar staat om eitjes te bakken.
Regien Dijkstra
vrijdag 1 februari 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Landgoed de Holtweijde (OV)
Wat een heerlijk, luxe verblijf. Hartelijk welkom, goede informatie, de dame van de receptie liep een stukje mee om het 1 en ander uit te leggen, ze lieten niks te wensen over.
Kevin Floor
zaterdag 26 januari 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Hotel Resort Landgoed Westerlee (GR)
We zijn heerlijk uitgerust. We kregen de bruid suite IPV de kamer die we geboekt hadden. Nou mij hoor je niet klagen. Ontzettend leuk hotel, ziet er precies zo uit als op de foto’s.
Ripmeester
zaterdag 26 januari 2019.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 9 9.0 / 10

Kasteel Doenrade (L)
Zalig verblijf, vooral rustig en een mooie omgeving.
Roelstraete shany
zaterdag 19 januari 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
Onvergetelijke ervaring. Helemaal super!
P M Mesman
zaterdag 12 januari 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

De Koning van Spanje (VL)
Een heerlijk weekeind gehad. De Koning van Spanje is een absolute toplocatie. Midden in het centrum gelegen op een binnenplaats kom je in een prachtig bed & breakfast. De gastvrijheid is overweldigend, de kamers zijn mooi ingericht met een luxe badkamer. Het ontbijt is geweldig en de eigenaren zijn uiterst vriendelijk. Bovendien is het absoluut stil en heb je totaal geen idee dat je je in zo’n bruisende stad bevindt. Een aanrader, midden in het centrum, en luxe en rust gegarandeerd. Astrid & Adri
Adri van Alphen
vrijdag 11 januari 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.3 / 10

Casa Ciolina met Wellness (VL)
Zeer attente eigenaren. Welkom ontvangst bij binnenkomst, gelijk een rondleiding en daarna kregen we nog een welkomstdrankje. Met de keuze om dit beneden of op de kamer gebracht te krijgen. Zeer gezellige en nette B&B, alles tot in de details. Vanwege de late boeking was er geen diner te regelen in het B&B, maar we kregen wel gelijk een papier met adressen en adviezen! Eerst lekker genoten van 2 uur Welness. Net en groot zwembad, water en fruitsap en handoeken inbegrepen,en super mooie Jacuzzi en Sauna en Turks stoombad! Kamer was helemaal top! Wij verbleven in ’t Loft op de zolder, heerlijk bed, 2 persoonsbad en ook weer alles tot in de details netjes. Savonds nog beneden bij de bar wat te drinken gepakt en Wim kwam gezellig nog even wat kletsen. Dat maakt het dat je je ook echt thuis voelt! Privé ontbijt de volgende ochtend, alles stond netjes klaar en er werd gevraagd of we koffie of thee lustten en we konden kiezen of en wat voor ei we lustten. Al met al een top verblijf!! Wij gaan zeker terug. Maurice en Denise van Oosterwijk
Denise
zondag 6 januari 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 9

Rating 10 9.7 / 10

Logeren in een vliegtuig (NB)
Wij hebben in het vliegtuig een nacht door gebracht. Wat een leuke ervaring. De wellness boot is ook echt een aanrader!je verwacht niet dat het nog zo groot is daar binnen. Heel schoon en netjes en genoeg sauna’s om lekker gebruik van te maken. We hebben een leuke overnachting gehad.
Debbie Weeda
zaterdag 5 januari 2019.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 8 8.0 / 10

Hotel Resort Landgoed Westerlee (GR)
HOTEL WESTERLEE : Geef je ogen de kost aan de mooie renovatie van de oude Graanschuur, de spontane wandversieringen en vergeet vooral niet een stap te zetten in het prachtige Jugendstil Voorhuis! Dit alles omlijst met een romantisch diner en voortreffelijk ontbijt! AJ2
A Jansen
woensdag 2 januari 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
Fantastisch goed verzorgd hotel. Waarbij eigenaresse echt weet wat service is. Ontbijt obv persoonlijke voorkeur, cognac en whisky en ijsblokjes op de kamer. Heerlijke bad&douche spullen.
Maarten Pallada
donderdag 27 december 2018.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Het Gelukshuis (L)
Het gelukshuis is romantisch, warm en ideaal om in te ontspannen. De service was er op en top en dit is voor ieder koppel echt wel een aanrader!
Jimenez
maandag 24 december 2018.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Casa Ciolina met Wellness (VL)
Bijzonder gastvrije mensen, hele persoonlijke service en niet te vergelijken met een hotel. De bijbehorende wellness was boven verwachting en betaalbaar. Wij hebben uitzonderlijk genoten en zouden een verblijf hier absoluut aanraden! Haaye&Anouk
H.P. Ravensbergen
zondag 23 december 2018.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Hotel Resort Landgoed Westerlee (GR)
Goede gastvrijheid en ontvangst. Prachtige kamer (zoals op de foto’s). Het hotel is mooi aangekleed en er hangt een relaxte sfeer. Het is voorzien van allerlei luxes. Voor herhaling vatbaar!
Fenna Veldstra
donderdag 20 december 2018.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Villa BBB (NB)
Een fijne suite, vriendelijke meiden die ons te woord stonden en zelfs op mijn bijzondere verzoek mayo bij mijn ei in de ochtend serveerden. Kortom; een fijne ervaring. Wel was de massage die we erbij boekten niet wat we gewend zijn.(1 van de duo massages viel wat tegen. De andere was prima)
Yaela Mulder
zaterdag 8 december 2018.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 8.7 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
Fabuleus en romantisch, super gelegenheid om van je partner te genieten in deze mooie suites
Lammers-Horians
zaterdag 17 november 2018.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 10 sfeer: 9

Rating 9 9.3 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
Wat een mooi, gastvrij hotel! Met zoals de eigenaresse zelf zegt ; ik verkoop slapen, echt heerlijke bedden. Als je romantisch wil genieten is dit echt een aanrader, de tweepersoons jacuzzi maakt het compleet
Jasmijn van Pelt
zondag 11 november 2018.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Le Clervaux Boutique & Design Hotel (LX)
Fantastisch hotel. Alles is af, perfect! Restaurant Rhino heerlijk eten, zeer smaakvol.
Van Lieshout
vrijdag 9 november 2018.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 10 sfeer: 8

Rating 9 9.0 / 10

Watertoren Hotel Nes (FR)
Ontzettend leuke ervaring, mooi uitzicht, veel luxe en ruimte en een mooie omgeving waar genoeg is te zien.
Chiel Edelenbosch
zaterdag 3 november 2018.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Watertoren Hotel Nes (FR)
Super ervaring! Geweldig genoten! Sleutel krijg je paar dagen voor ontvangst thuis gestuurd. Hotel heeft geen receptie, maar bij binnenkomst stonden er wel een aantal lekkere dingen klaar als welkom. Dit hotel is een aanrader voor iedereen die even lekker quality time met z’n tweetjes wil op een unieke locatie, op 41 mtr hoogte. Wij hebben genoten van een heerlijk uitgebreid diner bij het steakhouse in Sneek (klein half uurtje rijden met de auto). Aanrader! Let op; je moet wel een aantal traptreden op voordat je vanaf de parkeerplaats bij de lift bent en ook het laatste stukje tussen lift en appartement zijn een aantal kleine trapjes. Ook de slaapkamer kun je enkel bereiken dmv een trap, dus minder geschikt voor mensen die geen trap kunnen lopen.
F. Kruidbos
zaterdag 27 oktober 2018.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 8.7 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
Uitermate vriendelijke mensen en je wordt overladen met gastvrijheid en luxe in het hotel. Absolute aanrader👍🏻
Michael van Oostveen
zaterdag 27 oktober 2018.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Villa BBB (NB)
Heerlijke nacht gehad in kamer bubbels. Lieve mensen en een nog veel beter ontbijt. In 1 woord top. Hoop er graag nog eens te slapen!
M. Wehrmeijer
zaterdag 27 oktober 2018.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Nuit Blanche (VL)
Super romantische plek met gepassioneerde eigenaar. Zeer gastvrij een weldaad om te zijn.
Berco Wegman
vrijdag 26 oktober 2018.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 9 9.3 / 10

Maison Village (L)
Wat een mooi hotel in een heerlijke rustige omgeving! Het ontbijt is heerlijk en wordt geserveerd door een hele aardige gastvrouw en haar dochter. We kregen allerlei tips om in de omgeving te gaan doen. Wij hebben genoten en hopen hier snel terug te komen.
Francisca Burggraaf
vrijdag 26 oktober 2018.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Casa Ciolina met Wellness (VL)
Wat een prachtig verblijf, zo gastvrij en we voelden ons zo welkom. 🍷dank voor het super verblijf , het lekkere ontbijt en de fantastische wellness .
G de Vogel
woensdag 24 oktober 2018.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

 Vorige  1  2  3  4  5  Volgende