Specialhtels.nl
Hotels waar ik van hou

Home > Reviews

Reviews 51 - 75


Villa BBB (NB)
Gezellige B&B, grote mooie kamer. We misten een klein bankje om de koffer op te zetten. Zeer goed ontbijt. Zeker aan te bevelen... Oosterhout heeft een mooie fiets omgeving en Breda is met de bus goed te bereiken, dus geen gedoe met betaald parkeren enz
E. Onderdelinden
zaterdag 8 juni 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
Wat een prachtig hotel is dit, met hele gastvrije eigenaren, echt heel vriendelijk en geen poeha gewoon en dat is precies de reden dat we ons direct thuis voelden en vooral erg welkom voelden! De kamers zijn echt prachtig en met heel veel smaak en liefde tot in detail afgewerkt en aangekleed. Wij komen vast weer terug Arjan en Siska Havelte
H.j. Willems
zaterdag 1 juni 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Torensuites (GL)
Erg fijn verblijf gehad en zeer gastvriendelijk
Hendriks
vrijdag 31 mei 2019.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 9

Rating 8 8.3 / 10

Hotel Resort Landgoed Westerlee (GR)
Bijzonder hotel dit Landgoed. Mooie hoge plafonds en originele details.
I. Scheeper
vrijdag 31 mei 2019.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 8 8.0 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
Grandioos mooi en fijn hotel, We hebben erg genoten, alles was goed verzorgd en ontbrak nergens aan. Het ontbijt is ook goed geregeld, zowel op de kamer als beneden in het restaurant. Zeker een aanrader!
Berny Beekman
donderdag 30 mei 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

De Koning van Spanje (VL)
Fantastische ligging midden in centrum.
Fred Willemze
donderdag 30 mei 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 8 sfeer: 9

Rating 9 8.7 / 10

Sterrenkubus De Nachtwacht (OV)
2 superdagen gehad.....lekker ontbijt, en zeer kindvriendelijk
A.J.H van Bronswijk
zondag 26 mei 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 8 sfeer: 9

Rating 9 8.7 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
Zeer sfeervol en kleinschalig hotel. Het heeft geen restaurant, maar op vrijdagavond kan er gedineerd worden in de naastgelegen lunchroom De Verleiding (wel van te voren reserveren). Op een kleine 10 minuten lopen ligt restaurant het Schippershuys. Wij hadden de Music Room. Nette kamer, zeer bijzonder waren de whisky en Cognac van het huis. ontbijt is zeer uitgebreid, bijna overvloedig, maar zeer smakelijk.In Numansdorp zelf is niet heel veel te doen, dus fietsen meenemen of huren is aan te bevelen. Wandelroutes zijn ook verkrijgbaar, maar daar moet meestal eerst een stukje voor worden gereden. Wij zijn op zaterdagmiddag met de pont naar Willemstad gevaren. Leuk vestingstadje.
W.K. Doodhagen
vrijdag 24 mei 2019.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 9

Rating 8 8.3 / 10

Casa Ciolina met Wellness (VL)
In een woord Wauw! We hebben afgelopen week 1 nacht overnacht in deze prachtige B&B. Bij aankomst konden we snel,onder het genot van een heerlijk welkomsdrankje, richting het privé wellness en dat was werkelijk alles wat we hadden gehoopt. Samen hebben we koninklijk genoten van de jacuzzi, sauna en zwembad. Ook heel gaaf was het toen ons werd verteld; als jullie er wat langer in willen verblijven is dat geen probleem geniet! Overnachting was heerlijk; we hadden een mooie kamer. Het hoogte punt was toch wel het ontbijt! Helemaal voor onszelf! Kortom, Casa Ciolina is een echte echte aanrader! DOEN!
Gast
woensdag 15 mei 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Maison Village (L)
Erg knus hotel! Het is een kleinschalig hotel omdat het maar vier kamers heeft. Dit maakt het contact persoonlijk wat wij erg fijn vonden. Het personeel is erg vriendelijk. De kamers zijn schoon. De bedden liggen goed.
Marije
vrijdag 10 mei 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Villa BBB (NB)
We werden heel netjes ontvangen door een lieve gastvrouw met een kopje koffie. Toen we onze kamer zagen, viel ons mond open. De kamer was volledig versierd met bloemblaadjes. Ook de voorzieningen, een keukentje, het bubbelbad, het terras, de woonkamer en het bed waren fantastisch. We kregen een leuk cadeautje en de volgende ochtend een heerlijk uitgebreid champagne-ontbijt. We hebben op deze manier enorm kunnen genieten van onze huwelijksnacht, bedankt!
Koen Kruidenberg
zaterdag 4 mei 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
Heel fijn hotel, mooie kamer (Flower room) met jaccuzi. Bed is wel een beetje hard, prettige regenshower. Goed ontbijt.
Kim Guijken
zaterdag 4 mei 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Polderhuisje (NH)
Een heerlijk huisje op een geweldige plek. Royaal ontbijt. Om boven te komen, is het trapje wat steil, maar goed te doen.
John de ligt
vrijdag 3 mei 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Huisje Nijenstein met Hot Tub en Sauna (UT)
T was heerlijk. Maar iets meer privacy bij de hottub zou fijn zijn. Nu kunnen de eigenaars je in de hottub zien stappen. Zo veel ruimte en dan is dat niet voldoende afgezet. Voelde me daardoor niet echt op mn gemak. Jammer. Een loungebank en/of vuurkorf bij de veranda zou ook niet verkeerd zijn. Het is n prachtige plek om buiten te zijn maar nu nodigt t niet echt uit om buiten te gaan zitten. En dat is jammer.
Conny Molenaar
woensdag 1 mei 2019.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 8 8.0 / 10

Royal Safari Lodges De Sterrenhemel (NB)
Zeker een leuke ervaring en zeer hartelijk ontvangen. Heerlijk gegeten bij Smaak, dat op een goede 5 km afstand zit.
Linda Grootenhaar
woensdag 1 mei 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 7 sfeer: 8

Rating 8 8.3 / 10

Villa BBB (NB)
Alvorens ons bezoek telefonisch contact gehad met de eigenaresse van Villa BBB. Tijdens onze aankomst werden wij heel vriendelijk ontvangen en kregen wij enkele instructies over tijden, ontbijt en leuke restaurantjes in de buurt. De kamer was zeer schoon en netjes onderhouden. Alles was in goede staat en werkte. De volgende ochtend ontbijt op bed, wat een leuke toevoeging was.
Weber
zaterdag 27 april 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Landgoed De Wilmersberg (OV)
Super hotel in een prachtige omgeving, heerlijk ontbijt, mooie wellness en er is veel oog voor details. Wij hebben genoten en komen graag nog eens terug!
Flikweert-Timmer
vrijdag 26 april 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Torensuites (GL)
Dit is een heel bijzonder ervaring om in een torentje te verblijven voor een nacht, als kasteelheer en kasteelvrouw. De bezoek van de museum was ook leuk. De torensuite is heel comfortabel en stil s’avond. Heel goed voor lichte slapers. Vanaf de kasteel naar het centrum is 5 minuten lopen, heel fijn. Het grand cafe is lekker en niet zo duur. Maar de hamburger was niet doorgebakken genoeg voor een zwangere vrouw.
Nina Yu
vrijdag 19 april 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Hotel Resort Landgoed Westerlee (GR)
Prima hotel met schone en mooie kamers. Personeel was erg vriendelijk en behulpzaam.
Gert-Jan van den Berg
vrijdag 19 april 2019.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 9 sfeer: 8

Rating 8 8.3 / 10

Logeren in een vliegtuig (NB)
Het was een bijzondere ervaring in een vliegtuig
P. Smits
zaterdag 13 april 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 8 8.3 / 10

Het Winterkoninkje (NH)
Fijn ontvangst, Fantastische gastvrouw, Heerlijk ontbijt, Prima voor elkaar allemaal. Voor herhaling vatbaar!
A Lukkes
zaterdag 13 april 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Nooz (VL)
Alles was wat we ervan hadden gehoopt en vaak nog beter! Bedankt!
M.S. Rendering
zondag 31 maart 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Het Gelukshuis (L)
Zeer leuk verblijf gehad. Helemaal tot rust gekomen in de prive wellnes. De opdrachten die we kregen hebben wel met veel lol mogen doen. Zeer genoten van het hapjesplateau en het ontbijt. Erg vriendelijk ontvangen en rondgeleid met de uitleg van de faciliteiten was duidelijk. Zeker een aanrader!!!
Goedhart
dinsdag 26 maart 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Het Gelukshuis (L)
Was heerlijk.
Joke Schagen
maandag 25 maart 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Logeren in een vliegtuig (NB)
Jammer dat de welness niet bij de prijs inbegrepen is. Je betaald een behoorlijk bedrag voor de cockpit suite, die top is.
Annet Boogaard
zaterdag 23 maart 2019.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 8 8.0 / 10

 Vorige  1  2  3  4  5  Volgende