Specialhtels.nl
Hotels waar ik van hou

Home > Reviews

Reviews 51 - 75


Nuit Blanche (VL)
Wat een fantastisch locatie bij kunstenaar David. Prachtige ambiance in het centrum. Overal dichtbij. Wat een enthousiaste gastvrije gastheer. Geweldig. Heerlijk 3 gangen ontbijt. Het kost een paar centen....maar dan heb je ook wel iets unieks. Voor herhaling vatbaar. Zeker.
Marianne Mackaay
vrijdag 18 september 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Privé Spa Parel in t groen het Boshuis (NB)
De ultieme plek om tot rust te komen. Het huisje is prachtig ingericht keukentje met koffie en thee en voldoet aan al je wensen. Heerlijk comfortabel bed en een fijne ontbijtplek met serre. De spa voorzieningen zijn super ontspannend en schoon met prachtig uitzicht. We wilde hier niet meer weg. Ik had hier een (zwangerschaps) massage bijgeboekt ook zeker aan te raden. In de omgeving tilburg is heel leuk te dineren s’avonds of een brunch na een late check out en in de omgeving is een lekkere boswandeling of fietstocht zeker de moeite waard.
Kelly Post
woensdag 16 september 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Onder de Hooiberg (NH)
We hebben echt een superovernachting gehad. De gastvrouw is erg vriendelijk. Het huisje is erg sfeervol ingericht. Ligging is perfect en de hooizolder is erg leuk en romantisch. Het ontbijt was ook top en werd keurig ’s ochtends gebracht op een trolley. We hebben heerlijk buiten in het zonnetje op het terras zitten ontbijten. Kortom een aanrader voor als je een romantisch uitje met zn tweeën wilt.
M.J. Zwerver
zondag 13 september 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Luxexcellent Wellness/love Suite (NB)
Super ervaring, enorm genoten!
Brenda Bakker
zondag 13 september 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
De kamer was mooi en veel mooier dan op de foto’s op de site Het was erg schoon en de kamer rook erg lekker De persoon die ons op zondag begroette, was erg vriendelijk Het was een mooie en bijzondere receptie Ze vroeg hen op het laatste moment om een ??taart te halen, dezelfde dag dat ze boekten dat het zondag was. Omdat het de verjaardag van mijn vriend was, en toen we in de kamer kwamen, vond ze wat ze had gevraagd en dat was een geschenk van het hotel. Ik raad je aan om een ??heel mooie romantische nacht door te brengen?????? Thankxx ????
Rona Alshikh
zondag 13 september 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

De Rheezerkamer (OV)
Werkelijk geweldig om hier te mogen overnachten. Voortreffelijke gastvrouw en de accommodatie is van alle gemakken voorzien. Prachtig ingericht op een formidabele locatie gelegen. Echt een aanrader. We hebben op advies van de gastvrouw gegeten bij Amused in Hardenberg, ook dat is een aanrader.
Arnold Henselmans
zondag 13 september 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Privé Spa Parel in t groen de Hooiberg (NB)
We hebben genoten. Het is echt een beleving om je samen met je partner onder te dompelen in wellness.
Patrick Leenders
zaterdag 12 september 2020.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 9 9.3 / 10

Kasteel Geulzicht (L)
Het is een heel mooi hotel, heel gastvrij zijn we ontvangen. Bijna alles is in de oude stijl, je proeft de sfeer in het hotel. Geweldig. We hebben enorm genoten van deze locatie en omgeving. Alleen de badkamer was ontzettend lelijk, dat begrijp ik niet (vandaar het cijfer 8 ivm kwaliteit badkamer). Het zal ongetwijfeld heel goed schoon te houden zijn maar het past niet in dit mooie kasteel.
Ilse Rovers
vrijdag 11 september 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 8 sfeer: 10

Rating 9 9.3 / 10

Logeren in een vliegtuig (NB)
Mijn partner werd 60. Overnachting in de cockpit was het kado. Een totale verrassing voor hem. Hij leek wel weer 16 toen hij de suite zag. Heerlijk genoten en gelachen. Alles tot in de puntjes verzorgd. Echt top. Dank voor alle gastvrijheid. Groetjes Manon Brouwer
M Brouwer
woensdag 9 september 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Nooz (VL)
Was echt een top ervaring zeker voor herhaling vatbaar Top
Jan Vellekoop
woensdag 9 september 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 8 sfeer: 10

Rating 9 9.3 / 10

Luxexcellent Wellness/love Suite (NB)
Wat een fantastische plek om even helemaal tot rust te komen en te genieten. Alles goed geregeld, hygiënisch, zeer gastvrij en n heerlijk bed. Kortom top, een aanrader voor iedereen!
Denise Groot-Obbink
zondag 6 september 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 9

Rating 10 9.7 / 10

Tuindorphotel ’t Lansink (OV)
Echt een topervaring! Wat een gezellig, knus hotel, op een mooie locatie. Erg gastvrij ontvangen en het diner was fantastisch! Heerlijk geslapen en nog genoten van de omgeving. Echt een aanrader!
Lian Rijk
zaterdag 5 september 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Tuindorphotel ’t Lansink (OV)
Super gastvrijheid en heerlijk gegeten
Harold van der Steen
zaterdag 5 september 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Nooz (VL)
Geweldige ervaring!
Willeke Nieuwenhuijse - Westerbeke
woensdag 2 september 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Landhotel de IJsvogel (FR)
Bijzonder prettig verblijf. Mooie kamer en lekker zwembad en terras. Goed eten.
R.P. Beeren
woensdag 2 september 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.3 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
Super genoten . Ontvangst was geweldig . Kamer top. Een zekere aanrader om dit hotel te boeken . Ontbijt is zeer goed Er zijn mooie fietsroutes. En je zit overal dichtbij qua leuke plaatsjes om te bezichtiging en te eten. Myranda
Naves
woensdag 2 september 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Hotel Resort Landgoed Westerlee (GR)
Een prachtig hotel met mooie kamers en ‘s avonds een heerlijk diner. In het bruidshuisje heerlijk genieten van de jacuzzi . ‘S morgens in het zonnetje voor het huisje vanuit de openslaande deuren. Wat een bijzondere plek om in deze tijden je 50e verjaardag te kunnen vieren!
Marloes van Schaik
dinsdag 1 september 2020.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 8.7 / 10

Logeren in een vliegtuig (NB)
Samen met mijn dochtertje van 3 jaar sliep ik in de cockpit suite. We kregen een gratis upgrate, wat gaaf!! De trappen waren even een dingetje maar niet teveel nadenken en gaan!! En wat was het genieten. Unieke, ruime kamer met alle originele knopjes etc. Wat natuurlijk een feest is. In de avond lekker samen in het bubbelbad en genieten van de mooie avondlucht op 8 meter hoogte. Het ontbijt was top. Lekker en divers. Erg lief en meedenkend personeel, we hebben echt een top tijd gehad!!
Kim van Iperen
maandag 31 augustus 2020.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 8.7 / 10

Villa BBB (NB)
Erg gezellig en hartelijk personeel. Lekker uitgebreid ontbijtje en mooie kamers.
George Ruseler
zondag 30 augustus 2020.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Nooz (VL)
Heel erg naar ons zin gehad. Hele goede voorbereiding en unieke ervaring
Loek thomaes
zaterdag 29 augustus 2020.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 9 9.3 / 10

Nuit Blanche (VL)
In een woord geweldig!! Super ontvangst geweldige plek, top locatie en het ontbijt, daar zijn geen woorden voor!! Uitstekend en ik raad deze accommodatie aan iedereen aan!!
Hofstra
vrijdag 28 augustus 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Wellness Suites De Heide (NB)
Mooi verblijf en terrein, veel rust en luxe goed ontbijt !
Jeroen Hemstede
donderdag 27 augustus 2020.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 9

Rating 8 8.3 / 10

Hotel Resort Landgoed Westerlee (GR)
Toen we aankwamen zat er niemand achter de receptie, we waren een beetje in de war over wat er moest gebeuren. Ook wisten we niet zo goed onze weg te vinden in het landgoed. Toen we echter eenmaal bij onze kamer aankwamen waren we blijverrast. Het zag er erg mooi, luxe en romantisch uit. Het was er erg sfeervol. Er was genoeg ruimte voor spullen, een heerlijk bed en alles was goed onderhouden (op een kapot lampje na). De jaccuzi was erg aangenaam, we hebben er tijdens onze overnachting van 1 nacht wel 3 keer gebruik van gemaakt! Al met al was het een erg prettig verblijf.
Jaap Stoop
woensdag 26 augustus 2020.
gastvrijheid: 7 kwaliteit: 9 sfeer: 8

Rating 8 8.0 / 10

Het Gelukshuis Cozy (NB)
Geweldig mooie belevenis, aan alles is gedacht, niets is te gek. Ultieme ervaring, moet je meegemaakt hebben!
Rick Ruikes
dinsdag 25 augustus 2020.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 9 9.3 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
Heel mooi en karakteristiek hotel met leuke gastvrije eigenaren. Kamer “ The Suite “ is een aanrader.
Fabian van Bemden
zaterdag 22 augustus 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

 Vorige  1  2  3  4  5  Volgende