Specialhtels.nl
Hotels waar ik van hou
Heb je vragen? Mail info@specialhotels.nl
Heb je vragen? Mail info@specialhotels.nl

Home > Reviews

Reviews 26 - 50


Het Gelukshuis (L)
Was heerlijk.
Joke Schagen
maandag 25 maart 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Logeren in een vliegtuig (NB)
Jammer dat de welness niet bij de prijs inbegrepen is. Je betaald een behoorlijk bedrag voor de cockpit suite, die top is.
Annet Boogaard
zaterdag 23 maart 2019.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 8 8.0 / 10

Nooz (VL)
Een hele relaxte dag en overnachting gehad en afgesloten met een heerlijk ontbijt die we konden nuttigen bij de mystic water experience die we als cadeautje hebben gekregen van de gastheren. Super aardige en warm ontvangst. Een ding, de grote plastic eendjes, got to go! Maar goed, dat is een kwestie van smaak;)
Petita van Rijthoven
zaterdag 23 maart 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 8 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Torensuites (GL)
Gewoon fantastisch. Eventjes met z’n tweetjes weg in een stille, romantische omgeving. Een aanrader. Eten bij Smouzen viel ook reuze mee.
Put Wim
vrijdag 22 maart 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Onder de Hooiberg (NH)
Super locatie en onwijs mooi plekje! In alle rust ka je hier genieten! Aan alles is gedacht! Echt een aanrader!
Van Gangelen
vrijdag 22 maart 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 9 9.3 / 10

Hotel De Wereld en Restaurant O Mundo (GL)
Leuk om in zo’n historisch hotel te hebben gelogeerd te hebben.
Ineke Rijssemus
donderdag 21 maart 2019.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 8 8.0 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
Gastvrije ontvangst. Hele warme mensen die alle tijd voor je nemen. Hotel kamer was prachtig. Nog nooit in zo een mooie kamer verbleven! Echt een aanrader
Tiffany Herblot
zaterdag 9 maart 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
Als verassing voor mijn partner had ik de Flowerroom geboekt.. wat een gastvrijheid en wat een romantische sfeer hangt er in het hotel! Ook het ontbijt(op de kamer) verdient een dikke 10! Het enige minpuntje was dat er geen deur tussen het toilet en de kamer was.. maar verder niets te klagen. We komen graag nog een keer terug voor een romantische overnachting!
Michelle van Boven
zaterdag 9 maart 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 8 sfeer: 10

Rating 9 9.3 / 10

Casa Ciolina met Wellness (VL)
Heerlijk verblijf om alles even los te kunnen laten. Zeer vriendelijke ontvangst, prima privé wellness en de massage was heerlijk ontspannen. Prachtige kamer tLoft ( wind/storm gierde wel behoorlijk rondom het pand waardoor al het hout kraakte) en een overheerlijk ontbijt! Al met al een echte aanrader.
D. Stienen
woensdag 6 maart 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 8 sfeer: 9

Rating 9 8.7 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
Mooi hotel super aardige mensen zeer gastvrij
Andre Goud
vrijdag 1 maart 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Hotel Restaurant Fidder (OV)
Super leuk ontvangen door Suzanne. Mooie kamer en ook voor onze dochter was een extra bed geregeld. Gastronomisch arrangement is een aanrader. Wij hebben echt een super weekend gehad.
Robert Swarttouw
vrijdag 1 maart 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Hotel De Wereld en Restaurant O Mundo (GL)
Heel ontspannen en van hoog niveau! Met een gastvrije en opgewekte sfeer van bedienen en ontvangst, zonder overdreven te worden. Top restaurant met een uitstekende cuisine en goede aimabele gastheer. We hebben genoten!

vrijdag 1 maart 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Huisje Nijenstein met Hot Tub en Sauna (UT)
Super!
Provoost-Visser
donderdag 28 februari 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Hotel Harmony (VL)
Een ontzettend fijn en mooi hotel! Zeker de 4 sterren waard! We hadden een parkeerplaats bij het hotel gereserveerd en dat was wel even zoeken... Het hotel ligt in een autovrij gebied.. Daar is googlemaps dus niet op voorbereid.
Ariette Visser
zaterdag 23 februari 2019.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 10 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
We waren zeer gastvrij ontvangen ,,Wij hadden de Kings Room. Echt prachtig. Het enige wat wij wat jammer vonden is dat er een zeer klein potje met nootjes stond voor de gasten waar dan Euro 2,75 voor wordt gevraagd, Aan de andere kant drie soorten gratis drank in een karaf de gasten! Super lekker ontbijt en ja, je wordt in de watten gelegd.
Ronald Gort
zaterdag 23 februari 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 8 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Villa De Duinen (ZH)
Erg leuk, knus en leuk hotel. Restaurant was top; heerlijk gegeten.
Y. Kurt
zaterdag 23 februari 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 8

Rating 9 9.3 / 10

Restaurant Suitehotel Posthoorn (NH)
Was echt een fijn hotel met vriendelijk personeel. Allemaal vak bekwaam. Passie en enthousiasme voor hun werk. Het eten was ongelofelijk goed en de wijnen bij de gerechten waren goddelijk! Een aanrader voor fijnproevers en om er heerlijk samen tussen uit te gaan. Wij hebben genoten.
P Gulden
zaterdag 23 februari 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Torensuites (GL)
Geweldige sfeervolle en toch moderne inrichting. Prima bed en goed verzorgd compleet ontbijt met alles wat je je wensen kunt. We zouden zelf de kitchenette niet zo noemen omdat er wel een kraan en thee en koffie zijn, naar geen kookgelegenheid en dat suggereert het woord wel. Al met al een zeer geslaagde en speciale belevenis.
A. Harbrink Numan
dinsdag 19 februari 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Boutique Hotel La Paulowna (ZH)
Samen met mijn man een nachtje in dit heerlijke hotel. We hadden de Pearle Suite. Prachtige kamer, lekker groot en comfortabel bed. De badkamer was heerlijk luxe. Een bad een een fijne regendouche. Alles super schoon en lekkere zachte handdoeken. In de ochtend een heerlijk biologisch ontbijt met verse producten en een fantastisch lekker croissantje. We komen zeker nog een keer terug!!
Danielle Uljee
zaterdag 16 februari 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 10 sfeer: 9

Rating 9 9.3 / 10

Huisje Nijenstein met Hot Tub en Sauna (UT)
Wat een heerlijk verblijf is dit! Laat ik de 9 belangrijkste punten noemen: 1. Een knusse blokhut, van alle gemakken voorzien: cv, een heerlijk Aupingbed, 2 extra bedden in een apart zijkamertje, tv met Chromecast (voor bijv. Netflix), keuken met koelkast, magnetron, gasfornuis, koffiezetapparaat, waterkoker, Senseo), badkamer met douche, wastafel en wc, ontbijttafel met 4 stoelen en een heerlijke ruime en sfeervolle veranda met grote houten tafel en stoelen. 2. Een schitterende en gezellige omliggende tuin met bankjes, schommels, vogelgezang en rust! 3. Een romantische HOT TUB bij je hut, voor jullie alleen, heerlijk op temperatuur (38 graden) en onbeperkt te gebruiken (heerlijk midden in de nacht onder de sterrenhemel met een glas champagne (wel zelf meenemen :-). 4. Een 2-persoons infrarood sauna, naar believen te gebruiken. 5. Een gratis prive-parkeerplek voor je auto. 6. 2 fietsen die je mag lenen. 7. Een prachtige (fiets)omgeving met leuke bezienswaardigheden (o.a. Stuwcomplex, Fort Everdingen, Werk aan het spoel, Culemborg) en horeca (o.a. Caatje aan de Lek) langs de Lek. 8. Een heerlijk ontbijt dat de gastvrouw bij je huisje brengt, inclusief sap, eitje, koek, fruit en een kan koffie en thee. 9. Een geweldig gastVRIJ ontvangst door lieve eigenaren die dit verblijf met veel liefde en toewijding tot een heerlijk rustpunt hebben gemaakt! Voor ons was het e
Botter
vrijdag 15 februari 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Erfgoed Bossem Koestersuites (OV)
Super mooi hotel waarin mooie duurzame materialen zijn gebruikt die waarde laten aan nostalgie en moderne techniek. Een echte aanrader. Ook het eten was op hoog niveau en werkelijk een streling voor de tong.
A. Meijer
vrijdag 15 februari 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Huisje Nijenstein met Hot Tub en Sauna (UT)
Wat een rust, wat een prachtig, leuk huisje! Geweldige accommodatie, de hot tub is onwijs genieten. Lekker tot ’s avonds laat op de veranda om vervolgens nog even een wijntje te doen in de hot tub. De gastheer en vrouw zijn zeer attent en houden zeer goed rekening met de privacy. Een must voor iedereen die een paar dagen wil ontspannen, wij komen zeker nog terug!
Jeroen de Bonte
woensdag 13 februari 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Het Gelukshuis (L)
Heerlijke plek om tot rust te komen en van elkaar te genieten. Sauna en whirlpool zijn brand schoon. Bed is ook van super kwaliteit. Ontvangst is gezellig en gastvrij. Ontbijt is meer dan prima. Alles top . Geen min punten
Koopman
maandag 11 februari 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Het Gelukshuis (L)
Van begin tot einde geweldig. Zeer goed verzorgt.
Ron
zaterdag 9 februari 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Villa Bayard (b&b) (L)
Wat een fantastische ervaring! Wij hebben een weekend mogen genieten van warmte en gastvrijheid, wat het druilerige weer deed vergeten. Het heerlijke diner, het geweldige ontbijt, de schitterende kamers en bovendien de enorme gastvrijheid... Alles wat tot in de puntjes verzorgd en we hebben ons echt welkom gevoeld. Wat een aanrader!!!
Heidi van Meir
vrijdag 8 februari 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

 Vorige  1  2  3  4  5  Volgende