Specialhtels.nl
Hotels waar ik van hou

Home > Reviews

Reviews 26 - 50


Privé Spa Parel in het groen ’t Veld (NB)
Geweldige ervaring. Heerlijke jacuzzi en Finse sauna. Totale privacy. Echt een aanrader.
Rikkert
donderdag 8 oktober 2020.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 9 sfeer: 8

Rating 8 8.3 / 10

Huisje Nijenstein met Hot Tub en Sauna (UT)
Het was in een woord geweldig .
Frans van dooren
woensdag 7 oktober 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Luxexcellent Wellness/love Suite (NB)
We vonden het echt een heerlijk verblijf maar vonden het uiteindelijk heel erg jammer dat we maar een nachtje bleven en willen daarom graag een keer terug komen !
Naomi Visser
woensdag 7 oktober 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Polderhuisje (NH)
Jammer, dat de wasrderingscijfers maar tot 10 gaan, want Jacqueline en haar Polderhuisje zijn wel een Elf.waard!!
Arie Boer
dinsdag 6 oktober 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Het Gelukshuis Cozy (NB)
Niets dan lof! Wat een mooi huisje, van alle gemakken voorzien. Bubbelbad heeeerlijk, leuk liefdesspel, ultiem relaxed genoten. Jeroen & Francine
J van Rooijen
maandag 5 oktober 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Huisje Nijenstein met Hot Tub en Sauna (UT)
Erg hartelijke en gastvrije eigenaren. Een heerlijke hot tub, die op ieder moment te gebruiken was (af en toe even opstoken) Een prachtige tuin en een rustige omgeving, die zorgen voor een echt vakantiegevoel.
P. Kerssens
maandag 5 oktober 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 8 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Privé Spa Parel in t groen het Boshuis (NB)
Heerlijke overnachting gehad. Super vriendelijk ontvangen. De plek is echt fantastisch! In het bos en volledige privacy. We hadden ontbijt bijgeboekt. Ook dat was heerlijk en zeer voldoende voor 2 personen.
Ploeg
maandag 5 oktober 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Privé Spa Parel in t groen het Boshuis (NB)
Wij vonden ons verblijf echt GEWELDIG! Je voelt je zo enorm vrij en kan heerlijk tot je zelf komen. Door dat het regende vonden wij het jammer dat de Jacuzzi niet overkapt was. Voor de rest zou ik niets liever willen dan weer daar wakker worden !
Eva Schipper
zaterdag 3 oktober 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Villa BBB (NB)
Wij waren op zoek naar n lief knus plekje om ons 5 jarig jubileum te vieren. En dat hebben we gevonden bij Villa BBB. Mooie ruime kamer met bad, inloop douche, groot bed, woonkamer. Sfeer, romantisch en knus: precies wat we zochten. We vonden deze plek bij toeval via internet maar kan het iedereen aanraden. En omdat mijn vriend had aangegeven dat t om ons jubileum ging was het bed bezaaid met rozenblaadjes en we kregen ook n grote kaars en lief kaartje bij ontvangst. Niet te vergeten: ontbijt was uitgebreid en heerlijk! We hebben genoten van dit fantastische weekendje weg!
B Lookman
zaterdag 3 oktober 2020.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Sterrenkubus De Nachtwacht (OV)
We hadden een heerlijk weekend. Alleen in de ontbijtmand was erg weinig beleg. En we hebben.zelf brood moeten kopen omdat we niet van zuurdesembrood houden. Een variatie met gewoon brood was prettiger geweest. Voor de rest een toplocatie met goede service. Dat het cosmos centrum speciaal voor gasten van erfgoed bossem openging en we een heldere avond hadden was een kers op de taart.
Ingrid Keessen
vrijdag 2 oktober 2020.
gastvrijheid: 7 kwaliteit: 8 sfeer: 9

Rating 8 8.0 / 10

Hotel Resort Landgoed Westerlee (GR)
Bruidshuisje was perfect met geweldige nieuwe jacuzzi.
Frans van dooren
vrijdag 2 oktober 2020.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 9 sfeer: 7

Rating 8 8.0 / 10

Privé Spa Parel in het groen ’t Veld (NB)
Was een heerlijke overnachting alleen jammer dat de jacuzzi midden in de nacht het begaf waardoor ik de mensen moest wakker bellen. Eigenaar kwam wel gelijk om de jacuzzi aan de praat te krijgen. Al met al ben ik heerlijk ontspannen en zou graag nog terug komen.
Damien de paauw
vrijdag 2 oktober 2020.
gastvrijheid: 6 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 9 8.7 / 10

Het Gelukshuis (L)
Zeer vriendelijk ontvangen, verblijf schoon en erg mooi ingericht. Ontbijt was ook heerlijk. Enig klein minpuntje is dat je moet kiezen ivm stroomverbruik tussen de jacuzzi of de sauna. Aangezien mijn partner niet van de sauna houd, moesten wij op elkaar wachten. Verder alles tip top in orde , heerlijk kunnen genieten.
Edwin de Groot
dinsdag 29 september 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 8 sfeer: 10

Rating 9 9.3 / 10

Villa BBB (NB)
Geweldig verblijf gehad in de Suite. Gastvrij ontvangen door de eigenaresse, prachtige kamer met geweldig twee persoonsgegevens bubbelbad. Heerlijk zitje om tv te kijken of te relaxen en fijn bed. In de ochtend een heerlijk ontbijt en ook fijn, je hoeft pas om 12 uur de kamer te verlaten. Het centrum van Oosterhout is op loopafstand en heel gezellig.
P.Akerboom
zondag 27 september 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
Wat hadden wij een gave kamer. Alles tot in de puntjes verzorgd. De gastheer en gastvrouw waren heel vriendelijk en behulpzaam. Ook het ontbijt was geweldig,heel compleet en lekker.
Sabine van der Holst
zaterdag 26 september 2020.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 8 sfeer: 9

Rating 9 8.7 / 10

Villa Rameau (ZH)
Prachtige woning op een mooie locatie. Heel bijzonder verblijf, kan het alleen maar aanraden. Alles was top, ook de mooie Schimmel piano beneden. Enige puntje van kritiek zouden de te dikke kussens kunnen zijn.
Niels Schutten
vrijdag 25 september 2020.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Watertoren Hotel Nes (FR)
Ik had 2 overnachtingen aan mijn man als verrassingscadeau gegeven. Tot we bij de watertoren stonden had hij nog geen idee dat boven in de toren 2 luxe hotelsuites waren gebouwd. Zijn gezicht en ongeloof dat ik een toegangspas had. Vervolgens een sprakeloze man die niet kon bevatten dat wij met ons tweetjes daar mochten genieten. En het bijzondere uitzicht op 41 m hoogte was ronduit prachtig. Kortom: wij hebben van elke seconde genoten!
Zuidema
vrijdag 25 september 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Hostellerie Schuddebeurs (ZL)
We verbleven in een prachtige tuinkamer. We hadden een gastronomisch arrangement en hebben nog nooit zo lekker gegeten. Het was allemaal heerlijk. Het enige minpuntje voor ons was de slechte wifi in de tuinkamer. We zijn een dagje naar Zierikzee geweest en hebben daar een rondwandeling gemaakt. Een leuk stadje met voldoende bezienswaardigheden.
Willy Theunissen
dinsdag 22 september 2020.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 9 sfeer: 8

Rating 8 8.3 / 10

Watertoren Hotel Nes (FR)
Van buiten verwacht je niet dat het zo mooi is van binnen! Mooie plek om tot rust te komen. Kort samengevat een top hotel!
Van der Marel
maandag 21 september 2020.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 9 9.3 / 10

Sterrenkubus De Nachtwacht (OV)
Leuke ervaring
Courtney kocak
maandag 21 september 2020.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 8 8.0 / 10

Maison Village (L)
Maison Village was helemaal OK. Zeer smaakvol ingericht, zeer schoon en natuurlijk op een prachtige locatie. Aanrader!
Richard van de Wetering
maandag 21 september 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.3 / 10

Logeren in een vliegtuig (NB)
Ontzettend genoten! Hadden de staartsuite geboekt, met daarbij voor 2 dagen een wellnessarrangement op de wellnessboot en een 3 gangen shared diner. De sfeer was perfect, de wellnessboot was super mooi en ontspannen (helemaal niet druk) en het eten (shared diner en champagne ontbijt) was echt heerlijk!! en veel!! Het vliegtuig zelf zo gigantisch bijzonder! Veel oude elementen nog terug te zien, erg leuk. Bijzonder om mee te maken. Je moet geen hoogtevrees hebben, met een wenteltrap maak je de klim omhoog.. goed te doen. Alles is verder aanwezig, echt ideaal. We hadden erg geluk met het weer, dus voor ons waren de 2 dagen perfect. Alles was zoals het hoorde te zijn. Om toch iets te klagen te hebben.. er zou een jacuzzi aanwezig zijn in de suite..dit was niet het geval. Het was een ’gewoon’ bad. Maar ach, we konden al genoeg bubbelen op de wellnessboot en het werd goed gemaakt met een flesje bubbels in de suite om in bad te nuttigen! Naast het slapen in het vliegtuig zijn dus de wellnessboot en het restaurant London Street ook echte aanraders!! Helemaal voor een compleet nachtje weg.
Sanne Dokter
zondag 20 september 2020.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 9 9.3 / 10

Privé Spa Parel in t groen de Hooiberg (NB)
Prachtige locatie met luxe faciliteiten. Heerlijk genieten van je privacy hier. Wij komen zeker een keertje terug.
Marie-Louise Looijmans
zondag 20 september 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Villa De Duinen (ZH)
Super klantvriendelijk boetiek hotel waar de gast compleet in de watten gelegd wordt door het personeel. Het eten is subliem. De sfeer is fantastisch! De kamer had een groot balkon met heerlijke ligbedden waar het goed toeven was. Voor herhaling vatbaar!
Marlou Zwiers
zondag 20 september 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Boutique Hotel ZIES (UT)
Heel fijn weekend gehad in het gezellig hotel Mooie kamer, ruime luxe badkamer Heerlijk 6 gangen diner in het restaurant Met mooie wijnen Een aanrader!! Komen zeker nog eens terug Mirjam en Michiel van hemert
Van hemert
zaterdag 19 september 2020.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 8 sfeer: 9

Rating 9 8.7 / 10

 Vorige  1  2  3  4  5  Volgende