Specialhtels.nl
Hotels waar ik van hou

Home > Reviews

Reviews 26 - 50


Hotel Resort Landgoed Westerlee (GR)
Je kan er goed vertoeven. Leuke omgeving. Goed hotel met fijn personeel
M.Vos
donderdag 1 augustus 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 8

Rating 9 8.7 / 10

Torensuites (GL)
Fantastische overnachting in de bijzondere ronde toren van Huis Bergh. Alleen op deze historische plek was een mooie ervaring in combinatie met kasteelbezoek en rondleiding in de prachtige tuinen achter het kasteel. Voor wie van romantiek en historie houdt een aanrader!
J.G. Van der Heide
zaterdag 27 juli 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Nooz (VL)
Zeer vriendelijk en gastvrij ontvangen. Heerlijk kunnen ontspannen en de massage was super. Zeker een aanrader om hierheen te gaan.
Martijn van Manen
zaterdag 27 juli 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Landgoed De Wilmersberg (OV)
Drie maanden geleden ook al geweest, dus dat zegt genoeg... In 1 woord: genoten!
Fam. Flikweert-Timmer
zaterdag 27 juli 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Villa BBB (NB)
Zeer vriendelijk en gastvrij ontvangen. Kamer was mooi, fris en schoon en het ontbijt was heerlijk. We hebben een fantastische overnachting gehad en komen hier zeker nog een keer terug.
Blom
zaterdag 27 juli 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Erfgoed Bossem Koestersuites (OV)
Gezellig hotel, fijne sfeer en heerlijk ontbijt. De kamer en de bedden waren prima en alles was fris en schoon. Erg leuk om een rondje op de boerderij te lopen en te genieten van de koeien en de kippen. Nog een kleine tip: ventilator op de kamer zou fijn zijn. Wij hadden “de pech” op de heetste dagen van het jaar op de boerderij te logeren. Door de vele vliegjes kon het raam niet open waardoor de temperatuur nogal opliep. Maar dit is echt een tip en zeker geen klacht want we komen zeker terug!
Smits-Kamphuis
donderdag 25 juli 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 8 sfeer: 9

Rating 9 8.7 / 10

Huisje Nijenstein met Hot Tub en Sauna (UT)
we hebben genoten van ons verblijf in de knusse chalet met riante overkapping. de hottub was ook fijn met mooi uitzicht en privacy. Alleen de sauna hebben we niet gezien? smorgens stond er een heerlijk ontbijt klaar op de tafel in de veranda. We hebben ook fietsen mogen lenen waarmee we naar Vianen zijn gefietst. Mooie omgeving en als je van rust en ruimte houdt is dit een hele fijne B&B. De eerste avond hebben we heerlijk gegeten in Culemborg bij het Kasteeltje en de tweede avond in Vianen bij Mama Mia, een Italiaans restaurant met groot terras aan het water. Ook een aanrader!
Calf-Berendsen
donderdag 18 juli 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Château d’Urspelt (LX)
Op de eerste dag hebben wij om 10.00 uur ontbeten. Het ontbijt werd het laatste uur niet bij gevuld. Voor de rest een heerlijk verblijf
Susanne van hijum
zondag 14 juli 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 9 9.3 / 10

Hotel Malleberg (VL)
Dit kleine hotel heeft ons hart gestolen. Heel knus en gezellig ingericht, met een heerlijk ontbijt in de mooie eetruimte in de kelder. Wij gaan zeker nog een keer terug naar dit fijne plekje.
Frank Kox
vrijdag 5 juli 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 9 9.3 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
Bijzonder gastvrij. Kwamen met grote auto met daarin een werkhond waarvoor plek in schaduw nodig was en electriciteit voor een ventilator. Dit werd meteen allemaal geregeld. Kamer was echt met oog voor details ingericht. Al met al was de overnachting perfect.
Bohler
dinsdag 25 juni 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Casa Ciolina met Wellness (VL)
Heerlijk, rustige BB, fijne ontvangst, hartelijke beheerders, fantastische wellness, echt een relaxed weekend.
M.spee-harder
zondag 9 juni 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
We werden goed gastvrij ontvangen. Ivm een wielerronde in het dorp werd er goed meegedacht met het handig parkeren van de auto. Top service en goede kwaliteit kamer. Tot weder ziens
Jelle Van Hemsbergen
zondag 9 juni 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Villa BBB (NB)
Gezellige B&B, grote mooie kamer. We misten een klein bankje om de koffer op te zetten. Zeer goed ontbijt. Zeker aan te bevelen... Oosterhout heeft een mooie fiets omgeving en Breda is met de bus goed te bereiken, dus geen gedoe met betaald parkeren enz
E. Onderdelinden
zaterdag 8 juni 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
Wat een prachtig hotel is dit, met hele gastvrije eigenaren, echt heel vriendelijk en geen poeha gewoon en dat is precies de reden dat we ons direct thuis voelden en vooral erg welkom voelden! De kamers zijn echt prachtig en met heel veel smaak en liefde tot in detail afgewerkt en aangekleed. Wij komen vast weer terug Arjan en Siska Havelte
H.j. Willems
zaterdag 1 juni 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Torensuites (GL)
Erg fijn verblijf gehad en zeer gastvriendelijk
Hendriks
vrijdag 31 mei 2019.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 9

Rating 8 8.3 / 10

Hotel Resort Landgoed Westerlee (GR)
Bijzonder hotel dit Landgoed. Mooie hoge plafonds en originele details.
I. Scheeper
vrijdag 31 mei 2019.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 8 8.0 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
Grandioos mooi en fijn hotel, We hebben erg genoten, alles was goed verzorgd en ontbrak nergens aan. Het ontbijt is ook goed geregeld, zowel op de kamer als beneden in het restaurant. Zeker een aanrader!
Berny Beekman
donderdag 30 mei 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

De Koning van Spanje (VL)
Fantastische ligging midden in centrum.
Fred Willemze
donderdag 30 mei 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 8 sfeer: 9

Rating 9 8.7 / 10

Sterrenkubus De Nachtwacht (OV)
2 superdagen gehad.....lekker ontbijt, en zeer kindvriendelijk
A.J.H van Bronswijk
zondag 26 mei 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 8 sfeer: 9

Rating 9 8.7 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
Zeer sfeervol en kleinschalig hotel. Het heeft geen restaurant, maar op vrijdagavond kan er gedineerd worden in de naastgelegen lunchroom De Verleiding (wel van te voren reserveren). Op een kleine 10 minuten lopen ligt restaurant het Schippershuys. Wij hadden de Music Room. Nette kamer, zeer bijzonder waren de whisky en Cognac van het huis. ontbijt is zeer uitgebreid, bijna overvloedig, maar zeer smakelijk.In Numansdorp zelf is niet heel veel te doen, dus fietsen meenemen of huren is aan te bevelen. Wandelroutes zijn ook verkrijgbaar, maar daar moet meestal eerst een stukje voor worden gereden. Wij zijn op zaterdagmiddag met de pont naar Willemstad gevaren. Leuk vestingstadje.
W.K. Doodhagen
vrijdag 24 mei 2019.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 9

Rating 8 8.3 / 10

Casa Ciolina met Wellness (VL)
In een woord Wauw! We hebben afgelopen week 1 nacht overnacht in deze prachtige B&B. Bij aankomst konden we snel,onder het genot van een heerlijk welkomsdrankje, richting het privé wellness en dat was werkelijk alles wat we hadden gehoopt. Samen hebben we koninklijk genoten van de jacuzzi, sauna en zwembad. Ook heel gaaf was het toen ons werd verteld; als jullie er wat langer in willen verblijven is dat geen probleem geniet! Overnachting was heerlijk; we hadden een mooie kamer. Het hoogte punt was toch wel het ontbijt! Helemaal voor onszelf! Kortom, Casa Ciolina is een echte echte aanrader! DOEN!
Gast
woensdag 15 mei 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Maison Village (L)
Erg knus hotel! Het is een kleinschalig hotel omdat het maar vier kamers heeft. Dit maakt het contact persoonlijk wat wij erg fijn vonden. Het personeel is erg vriendelijk. De kamers zijn schoon. De bedden liggen goed.
Marije
vrijdag 10 mei 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Villa BBB (NB)
We werden heel netjes ontvangen door een lieve gastvrouw met een kopje koffie. Toen we onze kamer zagen, viel ons mond open. De kamer was volledig versierd met bloemblaadjes. Ook de voorzieningen, een keukentje, het bubbelbad, het terras, de woonkamer en het bed waren fantastisch. We kregen een leuk cadeautje en de volgende ochtend een heerlijk uitgebreid champagne-ontbijt. We hebben op deze manier enorm kunnen genieten van onze huwelijksnacht, bedankt!
Koen Kruidenberg
zaterdag 4 mei 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
Heel fijn hotel, mooie kamer (Flower room) met jaccuzi. Bed is wel een beetje hard, prettige regenshower. Goed ontbijt.
Kim Guijken
zaterdag 4 mei 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Polderhuisje (NH)
Een heerlijk huisje op een geweldige plek. Royaal ontbijt. Om boven te komen, is het trapje wat steil, maar goed te doen.
John de ligt
vrijdag 3 mei 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

 Vorige  1  2  3  4  5  Volgende