Specialhtels.nl
Hotels waar ik van hou

Home > Reviews

Reviews 26 - 50


Maison Village (L)
Erg knus hotel! Het is een kleinschalig hotel omdat het maar vier kamers heeft. Dit maakt het contact persoonlijk wat wij erg fijn vonden. Het personeel is erg vriendelijk. De kamers zijn schoon. De bedden liggen goed.
Marije
vrijdag 10 mei 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Villa BBB (NB)
We werden heel netjes ontvangen door een lieve gastvrouw met een kopje koffie. Toen we onze kamer zagen, viel ons mond open. De kamer was volledig versierd met bloemblaadjes. Ook de voorzieningen, een keukentje, het bubbelbad, het terras, de woonkamer en het bed waren fantastisch. We kregen een leuk cadeautje en de volgende ochtend een heerlijk uitgebreid champagne-ontbijt. We hebben op deze manier enorm kunnen genieten van onze huwelijksnacht, bedankt!
Koen Kruidenberg
zaterdag 4 mei 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
Heel fijn hotel, mooie kamer (Flower room) met jaccuzi. Bed is wel een beetje hard, prettige regenshower. Goed ontbijt.
Kim Guijken
zaterdag 4 mei 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Polderhuisje (NH)
Een heerlijk huisje op een geweldige plek. Royaal ontbijt. Om boven te komen, is het trapje wat steil, maar goed te doen.
John de ligt
vrijdag 3 mei 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Huisje Nijenstein met Hot Tub en Sauna (UT)
T was heerlijk. Maar iets meer privacy bij de hottub zou fijn zijn. Nu kunnen de eigenaars je in de hottub zien stappen. Zo veel ruimte en dan is dat niet voldoende afgezet. Voelde me daardoor niet echt op mn gemak. Jammer. Een loungebank en/of vuurkorf bij de veranda zou ook niet verkeerd zijn. Het is n prachtige plek om buiten te zijn maar nu nodigt t niet echt uit om buiten te gaan zitten. En dat is jammer.
Conny Molenaar
woensdag 1 mei 2019.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 8 8.0 / 10

Royal Safari Lodges De Sterrenhemel (NB)
Zeker een leuke ervaring en zeer hartelijk ontvangen. Heerlijk gegeten bij Smaak, dat op een goede 5 km afstand zit.
Linda Grootenhaar
woensdag 1 mei 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 7 sfeer: 8

Rating 8 8.3 / 10

Villa BBB (NB)
Alvorens ons bezoek telefonisch contact gehad met de eigenaresse van Villa BBB. Tijdens onze aankomst werden wij heel vriendelijk ontvangen en kregen wij enkele instructies over tijden, ontbijt en leuke restaurantjes in de buurt. De kamer was zeer schoon en netjes onderhouden. Alles was in goede staat en werkte. De volgende ochtend ontbijt op bed, wat een leuke toevoeging was.
Weber
zaterdag 27 april 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Landgoed De Wilmersberg (OV)
Super hotel in een prachtige omgeving, heerlijk ontbijt, mooie wellness en er is veel oog voor details. Wij hebben genoten en komen graag nog eens terug!
Flikweert-Timmer
vrijdag 26 april 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Torensuites (GL)
Dit is een heel bijzonder ervaring om in een torentje te verblijven voor een nacht, als kasteelheer en kasteelvrouw. De bezoek van de museum was ook leuk. De torensuite is heel comfortabel en stil s’avond. Heel goed voor lichte slapers. Vanaf de kasteel naar het centrum is 5 minuten lopen, heel fijn. Het grand cafe is lekker en niet zo duur. Maar de hamburger was niet doorgebakken genoeg voor een zwangere vrouw.
Nina Yu
vrijdag 19 april 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Hotel Resort Landgoed Westerlee (GR)
Prima hotel met schone en mooie kamers. Personeel was erg vriendelijk en behulpzaam.
Gert-Jan van den Berg
vrijdag 19 april 2019.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 9 sfeer: 8

Rating 8 8.3 / 10

Logeren in een vliegtuig (NB)
Het was een bijzondere ervaring in een vliegtuig
P. Smits
zaterdag 13 april 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 8 8.3 / 10

Het Winterkoninkje (NH)
Fijn ontvangst, Fantastische gastvrouw, Heerlijk ontbijt, Prima voor elkaar allemaal. Voor herhaling vatbaar!
A Lukkes
zaterdag 13 april 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Nooz (VL)
Alles was wat we ervan hadden gehoopt en vaak nog beter! Bedankt!
M.S. Rendering
zondag 31 maart 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Het Gelukshuis (L)
Zeer leuk verblijf gehad. Helemaal tot rust gekomen in de prive wellnes. De opdrachten die we kregen hebben wel met veel lol mogen doen. Zeer genoten van het hapjesplateau en het ontbijt. Erg vriendelijk ontvangen en rondgeleid met de uitleg van de faciliteiten was duidelijk. Zeker een aanrader!!!
Goedhart
dinsdag 26 maart 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Het Gelukshuis (L)
Was heerlijk.
Joke Schagen
maandag 25 maart 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Logeren in een vliegtuig (NB)
Jammer dat de welness niet bij de prijs inbegrepen is. Je betaald een behoorlijk bedrag voor de cockpit suite, die top is.
Annet Boogaard
zaterdag 23 maart 2019.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 8 8.0 / 10

Nooz (VL)
Een hele relaxte dag en overnachting gehad en afgesloten met een heerlijk ontbijt die we konden nuttigen bij de mystic water experience die we als cadeautje hebben gekregen van de gastheren. Super aardige en warm ontvangst. Een ding, de grote plastic eendjes, got to go! Maar goed, dat is een kwestie van smaak;)
Petita van Rijthoven
zaterdag 23 maart 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 8 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Torensuites (GL)
Gewoon fantastisch. Eventjes met z’n tweetjes weg in een stille, romantische omgeving. Een aanrader. Eten bij Smouzen viel ook reuze mee.
Put Wim
vrijdag 22 maart 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Onder de Hooiberg (NH)
Super locatie en onwijs mooi plekje! In alle rust ka je hier genieten! Aan alles is gedacht! Echt een aanrader!
Van Gangelen
vrijdag 22 maart 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 9 9.3 / 10

Hotel De Wereld en Restaurant O Mundo (GL)
Leuk om in zo’n historisch hotel te hebben gelogeerd te hebben.
Ineke Rijssemus
donderdag 21 maart 2019.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 8 8.0 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
Gastvrije ontvangst. Hele warme mensen die alle tijd voor je nemen. Hotel kamer was prachtig. Nog nooit in zo een mooie kamer verbleven! Echt een aanrader
Tiffany Herblot
zaterdag 9 maart 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
Als verassing voor mijn partner had ik de Flowerroom geboekt.. wat een gastvrijheid en wat een romantische sfeer hangt er in het hotel! Ook het ontbijt(op de kamer) verdient een dikke 10! Het enige minpuntje was dat er geen deur tussen het toilet en de kamer was.. maar verder niets te klagen. We komen graag nog een keer terug voor een romantische overnachting!
Michelle van Boven
zaterdag 9 maart 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 8 sfeer: 10

Rating 9 9.3 / 10

Casa Ciolina met Wellness (VL)
Heerlijk verblijf om alles even los te kunnen laten. Zeer vriendelijke ontvangst, prima privé wellness en de massage was heerlijk ontspannen. Prachtige kamer tLoft ( wind/storm gierde wel behoorlijk rondom het pand waardoor al het hout kraakte) en een overheerlijk ontbijt! Al met al een echte aanrader.
D. Stienen
woensdag 6 maart 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 8 sfeer: 9

Rating 9 8.7 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
Mooi hotel super aardige mensen zeer gastvrij
Andre Goud
vrijdag 1 maart 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Hotel Restaurant Fidder (OV)
Super leuk ontvangen door Suzanne. Mooie kamer en ook voor onze dochter was een extra bed geregeld. Gastronomisch arrangement is een aanrader. Wij hebben echt een super weekend gehad.
Robert Swarttouw
vrijdag 1 maart 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

 Vorige  1  2  3  4  5  Volgende