Specialhtels.nl
Hotels waar ik van hou

Home > Reviews

Reviews 26 - 50


Het Gelukshuis (L)
Een fantastische ervaring in dit mooie Gelukshuis. De sfeer die er hangt straalt warmte en liefde uit! Ibiza style is tot in de kleine details gerealiseerd. Een heerlijk huis om samen met je partner te ontspannen en tot elkaar te komen. De gastvrijheid en het ontbijt was super! Voor herhaling vatbaar.
Marcel Rooijen
vrijdag 26 maart 2021.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Suites Boulevard 17 (ZL)
Het was heerlijk,bedankt voor alles. Het was Geweldig :)))))) Graag meer informatie voor de kamer waar het precies qua uitzicht ligt.
Rasim yildiz
woensdag 24 maart 2021.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Wellness Suites De Heide (NB)
Zeer mooi verblijf, ziet er netjes en schoon uit. Ontvangt is dmv een filmpje op YouTube waarin alles uitgelegd wordt om het zo Corona-proof te houden, goed bedacht en fijn om alvast te bekijken voor je heen gaat. De kamer is ruim en de omgeving is prachtig. Heerlijk even weg uit de drukte en tijd om te ontspannen.
Germa
maandag 22 maart 2021.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Het Gelukshuis Cozy (NB)
.
Jody
zaterdag 20 maart 2021.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Privé Spa Parel in t groen het Boshuis (NB)
Een zeer unieke en fantastische locatie, waar je samen tot een zeer romatische overnachting kan komen. Onze dank is groot.
Sander de Jong
dinsdag 16 maart 2021.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Bed & Wellness Parel in het groen ’t Loft (NB)
Een heerlijk verblijf. Heerlijk verblijf in de loft en gebruik gemaakt van de sauna het veld. Was echt super. Prima ontbijt, was heerlijk. Enige minpuntje dat ik kan noemen vond ik dat er geen föhn aanwezig was, ging ik wel van uit. Misschien een tip! Verder top en een echte aanrader! Ook de tapas plank was heerlijk. Ivm Corona hebben we eten besteld bij Alma. Dat was genieten. Gaan we zeker een keer eten als het weer open mag.
Brigitte netten
maandag 15 maart 2021.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 9

Rating 8 8.3 / 10

Hotel Resort Landgoed Westerlee (GR)
We hebben een fijn verblijf gehad. Genoten van wandelen in de omgeving en bij terugkomst heerlijk ontspannen in de jacuzzi. S avonds een heerlijk drie gangen menu. Zeker een aanrader!
A.K. ten Klooster - Scholtens
maandag 15 maart 2021.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 8 8.0 / 10

Kasteel Geulzicht (L)
Vriendelijke gastheer.mooie grote kamer en een goed ontbijt Mooie wandelroutes naar Valkenburg door het bos
Anthony van lierop
maandag 15 maart 2021.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Boutique Hotel La Paulowna (ZH)
Fantastisch verblijf gehad op een prima locatie, heel gastvrij ontvangen en prima verzorgd in deze corona tijd. Het ontbijt was echt super geregeld. Echt een aanrader en wij komen zeker nog eens terug.
Bergsma
zaterdag 13 maart 2021.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Wellness Suites De Heide (NB)
Wij hebben een nacht in de Wellness penthouse suite verbleven. Dit is ten zeerste aan te raden! We hebben echt genoten en hebben niks aan. Te merken op ons verblijf
Ilse
donderdag 11 maart 2021.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Privé Spa Parel in t groen het Boshuis (NB)
Het was een hele unieke ervaring en omgeving om ons jubileum te vieren! Alles was schoon en netjes en in combinatie met de geboekte massage was het alles wat we nodig hadden! Just the two of is in volledige privacy en luxe....
Aglaia Dorder
woensdag 10 maart 2021.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Villa BBB (NB)
Super gastvrij ontvangst, een heerlijke kamer, lekker gebubbeld, een uitgebreid en zalig ontbijt. Genoten van een massage van Bea. Ik moest even schakelen dat het op een industrieterrein is (met de gordijnen dicht merk je daar niets van) en ik werd een beetje onrustig van de sportschool, waar je zo nu en dan toch muziek of trainings geluiden hoorde.
Sarah Bouwmeister
zondag 7 maart 2021.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 8 sfeer: 7

Rating 8 8.0 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
Het was een top hotel, heerlijk rustig vertrouwelijk zeer gastvrij en aan alles werd gedacht Ontbijt was top! Leuke wandelingen en fietsroutes.
Anne-Marie
zaterdag 6 maart 2021.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Villa BBB (NB)
Super fijne dagen gehad bij villa BBB. ‘S ochtends verwend met een ontzettend lekker en uitgebreid ontbijt. Elke dag kunnen relaxen in de jacuzzi. Prachtig en stijlvol ingerichte kamer.
Josette Lieste
vrijdag 5 maart 2021.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Kasteel Geulzicht (L)
Het kasteel is prachtig, net een sprookje. De kasteelheer Johan was erg vriendelijk en behulpzaam hij doet er alles aan om het je zo aangenaam mogelijk te maken. Het ontbijt was echt top ! Kamer netjes en groot met romeins bad eens een keer wat anders. Wij komen hier graag nog eens terug !
Chantal Leunissen
vrijdag 5 maart 2021.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Wellness Suites De Heide (NB)
We hebben een super fijn verblijf gehad! Genieten op een mooie plek in een mooie kamer, een ontspannen corona proof uitstapje. Aanrader !
Larissa Zielstra
woensdag 3 maart 2021.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Hotel Fidder – Patrick’s Whiskybar (OV)
We voelden ons welkom en was leuk en ontspannen verblijf.
C. de Vries
maandag 1 maart 2021.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Het Gelukshuis (L)
Een fantastische plek om samen heerlijk te genieten. Wil je er samen even lekker tussen uit is dit zeker een aanrader! Wat ook zeker een aanrader is om er een Geluksplank Diner bij te bestellen .
Kraan
zaterdag 27 februari 2021.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Hotel Resort Landgoed Westerlee (GR)
Gastvrij personeel en een heerlijke kamer om van ge genieten. Ontbijt ook erg goed!
Monique kupers
vrijdag 26 februari 2021.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 8 8.3 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
Heerlijk weekend gehad en ondanks de beperkingen heeft het hotel er alles aan gedaan om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Kamers zijn heerlijk en schoon. Hartstikke bedankt
G van Dodewaard
vrijdag 26 februari 2021.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 8 8.0 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
Heerlijk gastvrij hotel, we zijn even lekker bij gekomen in een sfeervolle vriendelijke omgeving!
Willeke Post-Broekhuizen
maandag 22 februari 2021.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Boutique Hotel La Paulowna (ZH)
Super leuk, mooi hotel met heel vriendelijk personeel en goede faciliteiten.
Judith van Heteren
zaterdag 20 februari 2021.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 8 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Bed & Wellness Parel in het groen ’t Loft (NB)
Enkele weken voor vertrek de boeking gedaan. Het is prettig om een paar dagen voor vertrek nog een mail te ontvangen met een bevestiging van het verblijf (welkomst bericht, etc). Deze follow up na de boeking heb ik gemist. Mooie loft met heerlijke jacuzzi. Loft is mooi ingericht, een televisie ontbrak echter. Al met al een dikke 8 voor het toch wel heerlijke verblijf.
Joost Rijksen
vrijdag 19 februari 2021.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 9

Rating 8 8.3 / 10

Erfgoed Bossem Koestersuites (OV)
Een geweldige kamer met stoomcabine, heerlijk. En erg leuk om al die dieren om het gebouw heen te zien lopen. Verder was het ontbijt ontzettend lekker en uitgebreid. En erg vriendelijk personeel. De huiskamer met open haard is helemaal te gek. Echt een aanrader!!
Wilfred en Karin Sengers
woensdag 17 februari 2021.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Bed & Wellness Parel in het groen ’t Loft (NB)
Kamer is mooi loft 6 zaten wij. Jacuzzi daar zat veel chloor in dat was jammer. Maar wel een mooi ruim jacuzzi. Ontbijt was goed. Wel gehorig. Lokatie is mooi op rand van het bos. Rust is er in overvloed. Aanrader dat wel.
Aussems
zondag 14 februari 2021.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 8 sfeer: 9

Rating 9 8.7 / 10

 Vorige  1  2  3  4  5  Volgende