Specialhtels.nl
Hotels waar ik van hou

Home > Reviews

Reviews 1 - 25


Boutique Hotel Opus One (ZH)
Een prachtig hotel met een huiselijke sfeer en van veel luxe voorzien. Een echte aanrader om samen een gezellig weekendje weg te gaan.
Van Beelen
zaterdag 16 november 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Hotel Restaurant de Uitkijk (OV)
Zeer vriendelijk personeel.Goede uitleg bij het diner.Heerlijk ontbijt en natuurlijk ( letterlijk én figuurlijk) een prachtige omgeving! Wij hebben genoten van de suite en hadden graag langer willen blijven. Wij waren hier ivm ons 30 jarig huwelijk, mede dankzij jullie fijn verblijf gehad. Bedankt én ga zo door!
Carla De Bruin
vrijdag 15 november 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Wellness Suites De Heide (NB)
We hebben samen heerlijk even kunnen relaxen en bijkletsen (2 goede vriendinnen). We hebben genoten van de accommodatie en elkaar.
Victoria de Bruijn
donderdag 14 november 2019.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 8 8.0 / 10

Landgoed De Wilmersberg (OV)
Bijzonder warm welkom en heerlijk gegeten!
Dennis Endeman
zaterdag 9 november 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Tuindorphotel ’t Lansink (OV)
Geweldig gegeten. Prachtig hotel voor een sterrendiner met een nachtje en een goed ontbijt. Uitstekend personeel, heel vriendelijk en service gericht
H.H. Struiwigh
zaterdag 2 november 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.3 / 10

Logeren in een vliegtuig (NB)
Heel fijn hotel, de staart suite was prachtig. Alle extra’s die zijn gegeven door het personeel heeft mijn cijfer ook aanzienlijk verhoogd. Ga zo door! Mvg Chris
Chris Jonkheid
vrijdag 1 november 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
Als we een 12 konden geven dan hadden we dat gedaan. Wat een super hotel en wat een leuke eigenaars. Super warm onthaal en het heeft ons aan niets ontbroken. Ze hebben werkelijk overal aan gedacht. In één woord, TOP. Vriendelijke groet, Sandra en Arjan uit Haarlem
Arjan Meijer
donderdag 31 oktober 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Hotel Resort Landgoed Westerlee (GR)
Super fijn en mooi hotel je wordt heerlijk in de watten gelegd
Bo Wiesehahn
donderdag 31 oktober 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 9 8.7 / 10

Casa Ciolina met Wellness (VL)
Een super locatie. We hebben enorm genoten van de gastvrijheid, de kwaliteit en niet te vergeten het mooie wellness complex. Echt een aanrader. We komen zeker nog een keer terug!
Brigitte Esser
zaterdag 26 oktober 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Onder de Hooiberg (NH)
Fantastisch!!
Ben Vellinga
donderdag 24 oktober 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 10 sfeer: 9

Rating 9 9.3 / 10

Nuit Blanche (VL)
Nog nooit in zoiets bijzonders geslapen. We sliepen in een sprookje in de Middeleeuwen. Perfect gelegen in het centrum. De gastheer is erg vriendelijk en neemt alle tijd voor je voor een tour door de B&B en informatie te geven over Brugge zelf. In de nacht is het heerlijk stil. Even lekker bijkomen
Tara Spek
woensdag 23 oktober 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Wellness Suites De Heide (NB)
Heerlijk ontspannen en lekker de ruimte.
Noort
woensdag 23 oktober 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Villa BBB (NB)
Een heel aangenaam verblijf! Gewoonweg super op alle vlakken! Voor ons staan de letters BBB voortaan voor: Best Bed and Breakfast!!!
Van Dycke Evelien
vrijdag 18 oktober 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Hotel Le Tissu (VL)
Heerlijk verblijf gehad in dit sfeervolle intieme hotel.
MJTM Daniels
donderdag 17 oktober 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 9

Rating 10 9.7 / 10

Privé Spa Parel in t groen de Hooiberg (NB)
Hele mooie locatie in een perfecte entourage met een heerlijke romantische sfeer met alle privacy die je je maar wenst. Alle wellness faciliteiten waren luxe en waren een mooie aanvulling bij deze overnachting.
Arjan Siereveld
donderdag 17 oktober 2019.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 9 9.3 / 10

Logeren in een vliegtuig (NB)
Super ervaring! Naastgelegen wellnessboot ook heel leuk en heel erg schoon! Lekkere en betaalbare kaart in het restaurant!
M van bennekom
woensdag 16 oktober 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 8 sfeer: 10

Rating 9 9.0 / 10

Huisje Nijenstein met Hot Tub en Sauna (UT)
De ontvangst en verblijf waren super. Toen we aankwamen was de gastvrouw de hottub al lekker aan het opstoken. Het huisje was lekker fris en schoon. Heel bijzonder om zoveel ruimte te mogen gebruiken. Ontspannend omdat er verder geen gasten zijn. De gastvrouw wist ook veel tips te geven om in de omgeving te bezoeken. Wij hebben gewandeld bij fort Everdingen. Prachtige omgeving. Het weer was niet fantastisch en dus zijn we met de auto over de dijk gereden. Wat plaatsjes in de omgeving bezocht.
Pulles
maandag 14 oktober 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Het Winterkoninkje (NH)
Een fijne locatie, heerlijke bedden en een charmante vriendelijke gastvrouw!
Eline
woensdag 2 oktober 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Sterrenkubus De Nachtwacht (OV)
Geweldig vriendelijke mensen en echt knusse huisjes. Paar hygiëne puntjes, zonder was het een dikke 10!
Fred otte
vrijdag 27 september 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 8 sfeer: 10

Rating 9 9.0 / 10

Erfgoed Bossem Koestersuites (OV)
Heerlijk verblijf op Erfgoed Bossem. Gezellige ongedwongen sfeer, en op zaterdag het 4 gangen diner met andere is een aanrader. Wel op tijd reserveren. Heerlijk eten, voor echte vleesliefhebbers, met eigen koeien, maar het verhaal van de boer, en de liefde voor de dieren en het vak smaakt het extra lekker! Prachtige omgeving, heerlijk op de MTB leuke tocht gemaakt.
Marielle ter Laak
vrijdag 27 september 2019.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 9

Rating 8 8.3 / 10

Svilla (VL)
Het was een kleine mini vakantie waarin we super zijn verzorgd!
Gabi Verwoerd
zaterdag 21 september 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

De Gevangentoren Suite (ZL)
Een onwijs mooie kamer en een unieke plek om te slapen. Aan alles is gedacht. Vanuit het bed een heel mooi uitzicht over de Westerschelde. Het bijbehorende restaurant hebben wij heerlijk gegeten. Een aanrader is het verrassingsmenu!
Dominique Keupers
vrijdag 20 september 2019.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 8.7 / 10

Huisje Nijenstein met Hot Tub en Sauna (UT)
In een woord paradijselijk! Een heerlijk huisje met veranda, verscholen in het groen, met een geweldige hot tub, prima sauna, comfortabele hangmat en een schommel boven een prachtige vijver. Alles is tot in de kleinste details verzorgd en geregeld. Dit is niet alleen gastvrijheid, maar ook genieten met een hele grote G!
Hans Guis
maandag 16 september 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Hotel Resort Landgoed Westerlee (GR)
Ik vond het een super leuk hotel, kamer was romantisch ouderwets ingericht. Heerlijk geslapen en heerlijk gebubbeld in de jacuzzi.
Jascha
zondag 15 september 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Hotel Restaurant Fidder (OV)
Hotelpersoneel is gastvrij en zorgt voor een prettig verblijf. Problemen met een voedsel intolerantie worden met grote zorg weggenomen. Parkeren voor de deur en op loopafstand van het stadscentrum.
Wilma Heuff-Feringa
zaterdag 14 september 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.3 / 10

 Vorige  1  2  3  4  5  Volgende