Specialhtels.nl
Hotels waar ik van hou
Heb je vragen? Mail info@specialhotels.nl
Heb je vragen? Mail info@specialhotels.nl

Home > Reviews

Reviews 76 - 100


B&B Hotel Verhaegen (VL)
Wat een prachtig hotel! Fantastisch ingericht en uniek. Wij hebben zo genoten en hadden moeite om afscheid te nemen. Ambachtelijk en verrukkelijk ontbijt ook! Bedankt voor dit onvergeeflijke weekend Remko&Helena
Walta
zaterdag 21 april 2018.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 9 9.3 / 10

Landhotel de IJsvogel (FR)
Met name de kwaliteit van het restaurant was fantastisch. Zeer verrassende smaken en bereidingen. Je voelt en proeft dat de koks hun ziel en zaligheid in de bereiding leggen. Het hotelpersoneel was erg vriendelijk en behulpzaam.
Angelo Terwiel
zaterdag 21 april 2018.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Piet Paaltjens Pastorie (FR)
Erg mooie en oude Pastorie. We werden ontvangen in de mooie tuin met koffie en een gebakje. Mooie kamer, heerlijk bed, uitgebreid ontbijt met veel zelfgemaakte en streekproducten. Heerlijk zonnig weer, kortom een super weekend!! We komen graag nog een keer terug!!
Leeuw
vrijdag 20 april 2018.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Château d’Urspelt (LX)
Een fantastisch hotel in de vorm van een sprookjesachtig chateau. Prachtige kamer, alleen tv werkte niet naar behoren en bij het verlaten van de kamer zagen we dat er badkamerjassen aanwezig hadden moeten zijn. Wel jammer was dat er geen champagne op de kamer was zoals we van te voren hadden aangegeven via een link, en de door ons geboekte massage niet door kon gaan door een misverstand. Het restaurant was verplaatst naar de ontbijtzaal zonder ons vooraf te informeren, jammer, maar het eten was verrukkelijk/ top Alles met vertrek uitgelegd aan de receptie waar we heel netjes te woord werden gestaan. Deze jongeman heeft veel goed gemaakt. Dank nog voor de fles champagne. We waren daar tenslotte om ons dertig jarig huwelijk te vieren met alles erop en eraan. We zouden zeker terug willen als we ervan uit konden gaan dat alles wat we vooraf boeken ook werkelijk door zou kunnen gaan. Mooie omgeving ook en prachtig weer gehad.
Colen
vrijdag 20 april 2018.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 9 sfeer: 8

Rating 8 8.3 / 10

Torensuites (GL)
Super locatie! Erg sfeervol zeker als je in de avond alleen op het terrein bent en de sleutels van de poort kunt openen.
Mark Schouten
zondag 15 april 2018.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 8.7 / 10

Watertoren Hotel Nes (FR)
Zeer zeker een aanrader voor iedereen en wij hopen in de toekomst nog eens terug te gaan. Ook de boeking is vrij vlot voorlopen, dus hierbij wil ik jullie ook bedanken. Met vriendelijke groeten, Steven
Steven Hensen
zaterdag 7 april 2018.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 8.7 / 10

Maison Village (L)
Ronduit prachtig! Over elk detail is nagedacht en alles is uitgevoerd met kwaliteitsmaterialen. Enige dat het nog beter zou maken is een deur in het toilet van de hotelkamer
Helen Poortinga-van Burik
zaterdag 7 april 2018.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 10

Rating 9 8.7 / 10

Huisje Nijenstein met Hot Tub en Sauna (UT)
Wat hebben wij genoten van de rust,enorme gastvrijheid,prachtige locatie, heerlijk ontbijt maar vooral van elkaar op dit mooie plekje.Als verrassing voor mijn man een massage geregeld bij"marcella masseert" alles was bij de Fam Klomp mogelijk. Een plekje waar we zeer zekers nog eens naar terug gaan.
Josette van Megen
donderdag 5 april 2018.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Charl’s (VL)
Luxe en ruim opgezette kamer.
Hogenbirk
donderdag 5 april 2018.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 10 sfeer: 8

Rating 9 9.0 / 10

Polderhuisje (NH)
We voelden ons meteen thuis, de gastvrije ontvangst, alles was werkelijk aanwezig, romantisch polderhuisje, sfeervol ingericht, het heerlijke ontbijt, krantje erbij, prachtig uitzicht, wakker worden met de geluiden van eenden, vogels etc., schitterende wandelingen in de omgeving, NIET naar huis willen en dan zegt de gastvrouw: je mag hele middag nog blijven hoor want de zomertijd is ingegaan en dan heb je ’n uur minder kunnen genieten 😊 TOP was ’t 👍🏽
Ine van Nunen
vrijdag 23 maart 2018.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Mother Goose (UT)
Prachtige kamer en prettige sfeer mede dankzij gastvrijheid!
Cornielje
zaterdag 17 maart 2018.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 9

Rating 8 8.3 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
Geweldig
Laurenburg
zaterdag 17 maart 2018.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Onder de Hooiberg (NH)
Ontzettend genoten van ons verblijf onder de Hooiberg. De sfeer, aankleding, alles tot in detail. Vanuit de Hooiberg een prachtig zicht over de landerijen en de opgespoten schaatsbaan :-) We komen graag nog eens terug
Karin De Vries
vrijdag 2 maart 2018.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

De Vijf Suites (DR)
Echt een aanrader! Heerlijk luxe suite (wij hadden suite 1) in een hele fijn, rustige omgeving. Drenthe is echt prachtig! Vriendelijke eigenaresses. Ontbijt is ge-wel-dig!
Lieuwe Wieling
vrijdag 2 maart 2018.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

B&B Hotel Verhaegen (VL)
Wat zijn we heerlijk in de watten gelegd door de vriendelijke en gastvrije medewerkers! De ligging zo kort bij de binnenstad is geweldig. De inrichting is chic maar toch ook huiselijk. Kortom, het was een heerlijk verblijf en een fanastische ervaring. Tot de volgende keer! Sara en Bas
H.B. Schuitert
zaterdag 17 februari 2018.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 9

Rating 10 9.7 / 10

Villa BBB (NB)
Bubbles kamer geboekt: mooie grote kamer. Uitstekend ontbijt: flinke kom met vers fruit partjes, warme croissants, gerookte zalm etc. Op loopafstand van Oosterhout’s gezellige centrum. Verblijf voor herhaling vatbaar!
A. Eijkelenboom
vrijdag 16 februari 2018.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 9 sfeer: 8

Rating 8 8.3 / 10

Torensuites (GL)
heerlijk moment in deze toren vol met geschiedenis
H.bink
vrijdag 16 februari 2018.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 8.7 / 10

De Rheezerkamer (OV)
Wat een aanrader... De Rheezer Kamer, een uitgelezen plek om jezelf weer te kunnen vinden, bij te komen en op te laden. Een prachtig verbouwde boerenschuur met tot in details gestylde ruimtes. Een B&B van een soort waarvan er maar weinig zijn. De gastvrouw voert haar taak met liefde en gevoel voor gastvrijheid, warmte en aandacht uit. Dat zie, voel en proef je in alles. De B&B staat in een ontzettend fijne omgeving, landelijke schoonheid en rust, waar je o.a. heerlijk kunt wandelen of fietsen. Leuke steden zoals bijv Zwolle z Om de hoek. Kortom dé ingrediënten om optimaal te kunnen genieten en of tot rust te komen.
Bianca Vruggink
vrijdag 16 februari 2018.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
Top geregeld! Genoten!
Sanne van Rossen
zaterdag 10 februari 2018.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Wellness Suites De Heide (NB)
Het was perfect. We hebben genoten. Zeker een aanrader.
J. Betjes
zaterdag 3 februari 2018.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Casa Ciolina met Wellness (VL)
super super naar ons zin gehad. De volgende keer gaan we twee dagen verblijven. De sauna is top met zo’n groot binnen zwembad. tot ziens, Anneke en Ruud (Nederland)
Vink
zaterdag 27 januari 2018.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Bed and breakfast Smederij Texel (NH)
Heel erg goed verzorgd, met veel oog voor detail!
G.J. van Setten
vrijdag 26 januari 2018.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.3 / 10

Huisje Nijenstein met Hot Tub en Sauna (UT)
We kwamen aan en werden er zo warm onthaald dat we ons daar gelijk goed en thuis voelden. We hebben heel erg genoten van het huisje en de hottub en het ontbijt was super voor elkaar meer dan genoeg. Al met al een top weekend gehad en gaan zeker nog een keer weer heen. Een aanrader dus.
Van Dam
vrijdag 19 januari 2018.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Charl’s (VL)
Super kamer, zeer gastvrij, goed eten, miste alleen een koffiezet apparaat op de kamer. Maar de koffie beneden was prima, ontbijt is wat karig en start pas om 9 uur, dat is voor ons te lang zonder koffie
Andre Peeters
zaterdag 13 januari 2018.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Casa Ciolina met Wellness (VL)
Super romantisch weekend gehad in romantische omgeving, super wellness en massage. Persoonlijk ontvangst en begeleiding en bediening. Je hebt niet het gevoel dat je op hotel bent maar eerder dat je bij vrienden op bezoek bent.
Tony de Wachter
zaterdag 6 januari 2018.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

 Vorige  2  3  4  5  6  Volgende