Specialhtels.nl
Hotels waar ik van hou
Heb je vragen? Mail info@specialhotels.nl
Heb je vragen? Mail info@specialhotels.nl

Home > Reviews

Reviews 76 - 100


Huisje Nijenstein met Hot Tub en Sauna (UT)
rustig en mooi plekje. Zeker een aanrader! Je wordt vriendelijk ontvangen en elke ochtend goed ontbijt!
Arjen kaijser
dinsdag 23 oktober 2018.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Huisje Nijenstein met Hot Tub en Sauna (UT)
Het was héérlijk! Rust, privacy, hottub....en nog buiten op de veranda ontbeten. We gaan zeker een keer terug.
Mariska Weimar
zaterdag 20 oktober 2018.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
Mooie en schone kamer. Zeer vriendelijke eigenaren. Heerlijk royaal ontbijt. Lekker gegeten bij restaurant het Schippershuis. Op zondag naar Willemstad, leuk vestingstadje.
Jacobs
zaterdag 20 oktober 2018.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 9 9.3 / 10

De Koning van Spanje (VL)
Wij hebben genoten van een heerlijk weekendje in Antwerpen en daar hebben Georgette en Karel enorm aan bijgedragen. We zijn in de watten gelegd met een fantastische kamer, een heerlijke badkamer (met tweepersoonsbad met massagestand, een douche met massagestand), uitzicht op de tuin en een zalig ontbijt. Je trekt de deur achter je dicht in de binnenstad van Antwerpen en waant je in een heel ander leven. Georgette en Karel, ontzettend bedankt! Eettips: Gegeten bij De Pottekijker, erg lekker, niet goedkoop maar je krijgt dan ook volop.
Claudia den Boogert
zaterdag 20 oktober 2018.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Fletcher Boutique-Hotel Duinoord (ZH)
Super mooi en net hotel met heel veel sfeer ook in het interieur. Personeel heel aardig. Eten was echt heel erg goed maar de hoeveelheid op het bord was niet veel dus dat zou ik zeker aanpassen. ook wat extra friet erbij zou ik zeker aanraden. kamers gehorig maar verder heel netjes.
L. Van Pommeren
vrijdag 19 oktober 2018.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 7 sfeer: 9

Rating 8 8.0 / 10

Torensuites (GL)
Een geweldige ervaring.
Ed musman
donderdag 18 oktober 2018.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 8.7 / 10

Casa Ciolina met Wellness (VL)
We hebben heel erg genoten! Vriendelijk ontvangst en alles was netjes en schoon. Volledig vertrouwen! Voor herhaling vatbaar 😄
Linda
zaterdag 13 oktober 2018.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.3 / 10

Hotel Resort Landgoed Westerlee (GR)
Prachtig bruidshuisje. Heel romantisch. Bed helaas veroudert, er zaten flinke kuilen in. Overdag in Groningen ons vermaakt.
Lisette Buijs
zaterdag 29 september 2018.
gastvrijheid: 7 kwaliteit: 8 sfeer: 9

Rating 8 8.0 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
Zo naar ons zin gehad in de flower kamer. Je kijkt je ogen uit, je ziet elke keer wat nieuws en alles is even mooi. Hele lieve mensen en een heel mooi hotel. Echt een aanrader om je liefde te verrassen. Mijn woorden doen het hotel te kort, zo prachtig is het. Hele leuke winkelstraat en je kan in het schippershuis heerlijk eten waarna je zo de kamer weer inrolt
Nancy speet
vrijdag 28 september 2018.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Boutique hotel-restaurant De Zwarte Boer (GL)
Heel fijn hotel, met heerlijk appartement. Aardig en luxe zonder prestigieus te zijn. Dank!
Wilma van den Brink-Messink
vrijdag 21 september 2018.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Polderhuisje (NH)
Wij hebben de B&B als centrale plek gebruikt gedurende dag en nacht voor onze bruiloft in De Rijp. Met veel aandacht en zorg hebben de eigenaren onze dag geholpen onvergetelijk te maken. Gelegen midden in het polderlandschap maar met een paar stappen zo midden in het gezellige dorp Geweldig! Bedankt
Jasper en Nanni Tacx
donderdag 20 september 2018.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
Prachtige kamer. Gastvrije ontvangst. Heerlijk ontbijt.
Marjon Hoff
dinsdag 18 september 2018.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 10 sfeer: 9

Rating 9 9.3 / 10

Casa Ciolina met Wellness (VL)
gezellige eigenaars zeer gastvrij mooie kamers alles keurig netjes voor herhaling vatbaar
Eikelboom
zaterdag 15 september 2018.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Casa Ciolina met Wellness (VL)
Zeer hartelijke ontvangst door eigenaars Mooie kamers Alles keurig Oke Mooie welness 👍👍 Voor herhaling vatbaar
Eikelboom
vrijdag 14 september 2018.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.3 / 10

Tuindorphotel ’t Lansink (OV)
Wij hebben enorm genoten van ons verblijf. Vooral het 5-gangen diner was fantastisch. Ook het ontbijtbuffet was heerlijk. De omgeving is mooi, groen en rustig. De kamer was netjes en ruim. Een feestje om een weekend te verblijven.
Lotte Klaassen
vrijdag 14 september 2018.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 8.7 / 10

Kasteeltje Hattem (L)
Heerlijke overnachting gehad, mooie ruime kamer, smaakvol ingericht
A.A. Regtien
zaterdag 8 september 2018.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 9 sfeer: 8

Rating 8 8.3 / 10

Logeren in een vliegtuig (NB)
Overnachten in de staartsuite van het vliegtuig was zeker de moeite waard. Het was een leuke ervaring en zeker een aanrader. Alles was op en top !
Pervinca Della Pelle
vrijdag 7 september 2018.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Villa BBB (NB)
Super kamer en ontbijt.
Wolfgang boonstra
vrijdag 31 augustus 2018.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 10 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Watertoren Hotel Nes (FR)
Geweldige overnachting gehad!! Zal dit zeker gaan aanbevelen.. Wij hadden een heerlijke lunch bij restaurant de Vrijheid in Grou. Sluit heel mooi aan bij de overnachting.
Tjaden
donderdag 30 augustus 2018.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Hotel Resort Landgoed Westerlee (GR)
Super mooi hotel. In een oude boerderij. Fijne grote jacuzzi. Kamers mogen volgens mij wel een keer goed nagekeken worden of er wat hersteld moet worden, maar dat deed niet af aan de rest van het hotel. Winschoten is dichtbij. Leuke kleine plaats met leuk centrum.
Michiel de Gelder
donderdag 30 augustus 2018.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 7 sfeer: 10

Rating 9 8.7 / 10

Nooz (VL)
Een bijzondere ervaring: eens iets anders dan een gewone hotelovernachting. Tot nu middernacht in een hot tub in de natuur. Heerlijk eten. Iedere vraag wordt ingevuld.
A. Eijkelenboom
vrijdag 17 augustus 2018.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Svilla (VL)
Top B &B , netjes , schoon en hygiënisch. Erg belangrijk voor mij en ze voldeden aan mijn eisen. Matras was super zacht en lekker groot . Voor 2 mensen konden we heerlijk slapen . Daarnaast is de omgeving en Kom je tot rust . De B&B is ook lekker klein niet te veel gasten om je heen . Ontbijt lekker , niet te veel en niet te weinig . Het was mij eerste keer hier maar zeker niet mijn laatste keer. Tip om het zwembad te verwarmen zodat we er in de avond in kunnen . En verlichting bij het zwembad als het donker word . Ontbijt is doordeweeks tot half tien dat is echt super vroeg . Als je paar dagen weg gaat wil je ook kunnen uitslapen .
Sinead
woensdag 15 augustus 2018.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Logeren in een vliegtuig (NB)
Hele bijzondere en speciale ervaring! Het is echt een aanrader
Lisa Oude Vrielink
vrijdag 10 augustus 2018.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
In één woord geweldig!! De Flower Room was fantastisch, een ruime kamer met een 2-persoons jacuzzi en een heerlijk bed! Het ontbijt was helemaal super!! Aan tafel geserveerd, heerlijk brood, verse jus, luxe broodjes en croissantjes, vers fruit, roerei met bacon (eieren worden gemaakt zoals je wil), heerlijke yoghurt, pannenkoeken, teveel om op te noemen en zoveel als je wilt. De uitbaters zijn heel gastvrij en doen alles om het je naar de zin te maken. In de avond hebben we heerlijk gegeten bij Frascati in Willemstad, aanrader! Absoluut voor herhaling vatbaar!!
Kim Langhout
vrijdag 10 augustus 2018.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Logeren in een vliegtuig (NB)
Leuke ervaring om in een vliegtuig te slapen, zeker een aanrader om een keer een nachtje in door te brengen. Leuk restaurant om ook een drankje ip terras in zon te doen.
G.J. Gaal
zaterdag 4 augustus 2018.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 8 8.0 / 10

 Vorige  2  3  4  5  6  Volgende