Specialhtels.nl
Hotels waar ik van hou

Home > Reviews

Reviews 76 - 100


Wellness Suites De Heide (NB)
De suite is leuk ingericht, alleen mis ik een gezellige zithoek en eettafel. Als het lekker weer is,zit je buiten prima, maar in de winter wordt het een ander verhaal.
W.J. De Haan-Snijder
dinsdag 27 augustus 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 7 sfeer: 8

Rating 8 8.3 / 10

De Koning van Spanje (VL)
Zoek je een romantische uitvalsbasis in Antwerpen? Dan is dit de plek waar je moet zijn. Allereerst een allervriendelijkst ontvangst, ontbijten in een sfeervolle binnentuin en midden in het centrum van Antwerpen.
Dick van de Weerd
vrijdag 23 augustus 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 9 9.3 / 10

Nooz (VL)
Een unieke ervaring, vol met rust te midden de natuur, werkvrij, en heel vriendelijk. Tot in de puntjes verzorgd. Al bij al, TOP. Voor herhaling vatbaar.
Koen coussement
donderdag 22 augustus 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 8 sfeer: 10

Rating 9 9.3 / 10

Huisje Nijenstein met Hot Tub en Sauna (UT)
Wij hebben twee dagen overnacht en dit is uitstekend bevallen. Ontvangst was erg vriendelijk en gastvrij door Piet en Henny. Alles werd netjes uitgelegd en aangewezen. De blokhut is netjes, schoon en nog verrassend ruim, de tuin is groot, mooi en heerlijk rustig met centraal natuurlijk de hot tub! Ontbijt werd iedere morgen klaargezet en was uitstekend met genoeg keuze. Er zijn ook fietsen beschikbaar om de omgeving te verkennen en hier hebben wij dan ook gebruik van gemaakt. Deze B&B wordt met liefde gerund door Piet & Henny, en dat is eigenlijk aan alles te merken!
Danny Snijders
zaterdag 17 augustus 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
Een klein dorpje met een geweldig hotel. Helemaal onze stijl. Zalig luxe kamer met alle comfort. Werkelijk niks te kort gekomen. Super ontbijt. Geen buffet maar persoonlijke bediening aan je tafel. Gewoon top en zeker een aanrader!
Beckers Bart
donderdag 15 augustus 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Het Gelukshuis (L)
In een woord Geweldig!
Daniella Boumans
zaterdag 10 augustus 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Wellness Suites De Heide (NB)
We hebben heerlijk genoten van de rust, jacuzzi en de sauna en heerlijk kunnen slapen! Mvg John van Dinther
John van Dinther
woensdag 7 augustus 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 8 sfeer: 9

Rating 9 8.7 / 10

Hotel Resort Landgoed Westerlee (GR)
Je kan er goed vertoeven. Leuke omgeving. Goed hotel met fijn personeel
M.Vos
donderdag 1 augustus 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 8

Rating 9 8.7 / 10

Torensuites (GL)
Fantastische overnachting in de bijzondere ronde toren van Huis Bergh. Alleen op deze historische plek was een mooie ervaring in combinatie met kasteelbezoek en rondleiding in de prachtige tuinen achter het kasteel. Voor wie van romantiek en historie houdt een aanrader!
J.G. Van der Heide
zaterdag 27 juli 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Nooz (VL)
Zeer vriendelijk en gastvrij ontvangen. Heerlijk kunnen ontspannen en de massage was super. Zeker een aanrader om hierheen te gaan.
Martijn van Manen
zaterdag 27 juli 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Landgoed De Wilmersberg (OV)
Drie maanden geleden ook al geweest, dus dat zegt genoeg... In 1 woord: genoten!
Fam. Flikweert-Timmer
zaterdag 27 juli 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Villa BBB (NB)
Zeer vriendelijk en gastvrij ontvangen. Kamer was mooi, fris en schoon en het ontbijt was heerlijk. We hebben een fantastische overnachting gehad en komen hier zeker nog een keer terug.
Blom
zaterdag 27 juli 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Erfgoed Bossem Koestersuites (OV)
Gezellig hotel, fijne sfeer en heerlijk ontbijt. De kamer en de bedden waren prima en alles was fris en schoon. Erg leuk om een rondje op de boerderij te lopen en te genieten van de koeien en de kippen. Nog een kleine tip: ventilator op de kamer zou fijn zijn. Wij hadden “de pech” op de heetste dagen van het jaar op de boerderij te logeren. Door de vele vliegjes kon het raam niet open waardoor de temperatuur nogal opliep. Maar dit is echt een tip en zeker geen klacht want we komen zeker terug!
Smits-Kamphuis
donderdag 25 juli 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 8 sfeer: 9

Rating 9 8.7 / 10

Huisje Nijenstein met Hot Tub en Sauna (UT)
we hebben genoten van ons verblijf in de knusse chalet met riante overkapping. de hottub was ook fijn met mooi uitzicht en privacy. Alleen de sauna hebben we niet gezien? smorgens stond er een heerlijk ontbijt klaar op de tafel in de veranda. We hebben ook fietsen mogen lenen waarmee we naar Vianen zijn gefietst. Mooie omgeving en als je van rust en ruimte houdt is dit een hele fijne B&B. De eerste avond hebben we heerlijk gegeten in Culemborg bij het Kasteeltje en de tweede avond in Vianen bij Mama Mia, een Italiaans restaurant met groot terras aan het water. Ook een aanrader!
Calf-Berendsen
donderdag 18 juli 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Château d’Urspelt (LX)
Op de eerste dag hebben wij om 10.00 uur ontbeten. Het ontbijt werd het laatste uur niet bij gevuld. Voor de rest een heerlijk verblijf
Susanne van hijum
zondag 14 juli 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 9 9.3 / 10

Hotel Malleberg (VL)
Dit kleine hotel heeft ons hart gestolen. Heel knus en gezellig ingericht, met een heerlijk ontbijt in de mooie eetruimte in de kelder. Wij gaan zeker nog een keer terug naar dit fijne plekje.
Frank Kox
vrijdag 5 juli 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 9 9.3 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
Bijzonder gastvrij. Kwamen met grote auto met daarin een werkhond waarvoor plek in schaduw nodig was en electriciteit voor een ventilator. Dit werd meteen allemaal geregeld. Kamer was echt met oog voor details ingericht. Al met al was de overnachting perfect.
Bohler
dinsdag 25 juni 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Casa Ciolina met Wellness (VL)
Heerlijk, rustige BB, fijne ontvangst, hartelijke beheerders, fantastische wellness, echt een relaxed weekend.
M.spee-harder
zondag 9 juni 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
We werden goed gastvrij ontvangen. Ivm een wielerronde in het dorp werd er goed meegedacht met het handig parkeren van de auto. Top service en goede kwaliteit kamer. Tot weder ziens
Jelle Van Hemsbergen
zondag 9 juni 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Villa BBB (NB)
Gezellige B&B, grote mooie kamer. We misten een klein bankje om de koffer op te zetten. Zeer goed ontbijt. Zeker aan te bevelen... Oosterhout heeft een mooie fiets omgeving en Breda is met de bus goed te bereiken, dus geen gedoe met betaald parkeren enz
E. Onderdelinden
zaterdag 8 juni 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
Wat een prachtig hotel is dit, met hele gastvrije eigenaren, echt heel vriendelijk en geen poeha gewoon en dat is precies de reden dat we ons direct thuis voelden en vooral erg welkom voelden! De kamers zijn echt prachtig en met heel veel smaak en liefde tot in detail afgewerkt en aangekleed. Wij komen vast weer terug Arjan en Siska Havelte
H.j. Willems
zaterdag 1 juni 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Torensuites (GL)
Erg fijn verblijf gehad en zeer gastvriendelijk
Hendriks
vrijdag 31 mei 2019.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 9

Rating 8 8.3 / 10

Hotel Resort Landgoed Westerlee (GR)
Bijzonder hotel dit Landgoed. Mooie hoge plafonds en originele details.
I. Scheeper
vrijdag 31 mei 2019.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 8 8.0 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
Grandioos mooi en fijn hotel, We hebben erg genoten, alles was goed verzorgd en ontbrak nergens aan. Het ontbijt is ook goed geregeld, zowel op de kamer als beneden in het restaurant. Zeker een aanrader!
Berny Beekman
donderdag 30 mei 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

De Koning van Spanje (VL)
Fantastische ligging midden in centrum.
Fred Willemze
donderdag 30 mei 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 8 sfeer: 9

Rating 9 8.7 / 10

 Vorige  2  3  4  5  6  Volgende