Specialhtels.nl
Hotels waar ik van hou

Home > Reviews

Reviews 76 - 100


Boutique Hotel Opus One (ZH)
Heel mooi sjiek hotel! Was er nog nooit geweest het is zeker een aanrader. Super leuke omgeving ernaast helemaal top!
Quinty Vahl
zaterdag 22 augustus 2020.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 10 sfeer: 9

Rating 9 9.3 / 10

Hotel Resort Landgoed Westerlee (GR)
Super hotel met vriendelijke service en sfeervolle kamers. Wij hebben genoten van het lekkere eten, de leuke bediening en het heerlijke bubbelbad! Voor een heerlijk ontspannen weekendje weg is dit ideaal!
Josje Wassenaar - Jansen
vrijdag 21 augustus 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.3 / 10

Sky Nooz (VL)
Het was een bijzondere ervaring, vooral het skybad op het balkon in de avond is adembenemend. Wij hebben bijzonder genoten en alles was uitzonderlijk goed geregeld.
Luc Huijsmans
donderdag 20 augustus 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Restaurant Suitehotel Posthoorn (NH)
Mooie en schone kamer. Sfeervol hotel met goede service. En heerlijk gegeten zowel diner als ontbijt was voortreffelijk verzorgd. De moeite waard om te verblijven.
Freericks
donderdag 20 augustus 2020.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 8.7 / 10

Huisje Nijenstein met Hot Tub en Sauna (UT)
Wij hebben echt genoten van de rust daar lekker gewandeld en heerlijk in de hottub het was in 1 woord genieten
Dennis van der Putten
woensdag 19 augustus 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Watertoren Hotel Nes (FR)
Wat een bijzondere ervaring om te overnachten in een watertoren. Het is sfeervol, gezellig, romantisch.
Sharon Ansmink
woensdag 19 augustus 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Wellness Suites De Heide (NB)
Fantastisch verblijf, super luxe kamer met eigen sauna, jacuzzi en pooltafel
Bas Jansen
dinsdag 18 augustus 2020.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 8 8.0 / 10

Privé Spa Parel in t groen het Boshuis (NB)
Een echte aanrader we hebben echt genoten samen alles is heel mooi en schoon. De eigenaar is heel gastvrij en heel vriendelijk. We gaan zeker nog vaker terug een dikke 10 voor jullie!
Lindy Ostermann
vrijdag 14 augustus 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Kasteeltje Hattem (L)
Hele fijn locatie en zeer gastvrij personeel. Een echte aanrader.
Monique Blatter - van Mensvoort
woensdag 12 augustus 2020.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Nooz (VL)
Ik ben al op veel plaatsen geweest, maar de vriendelijkheid dat ze bij Nooz hebben heb ik nog nooit meegemaakt. Bij aankomst gaven ze ons al meteen een thuis gevoel. We werden uiterst verwent, en maakte al onze wensen waar. Een gastvrijheid om U tegen te zeggen. Zo lief en warm personeel. Dit verdient op alles een dikke 10!! Ook het verblijf zelf was een dikke luxe. Het was een veilige rustgevende oord. Als je ergens tot rust wilt komen is het daar wel. Mvg Tiziana
Mingolla Tiziana
zaterdag 8 augustus 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Onder de Hooiberg (NH)
We zochten rust en ontspanning en dat hebben we helemaal gevonden! Het was geweldig, een eigen huisje met tuin, en dan ook nog een mooi ontbijt voor de deur! De gastvrije houding van de eigenaresse maakte het nachtje weg helemaal af. Van harte aanbevolen en we zijn zeker van plan nog eens terug te komen!
Visscher
donderdag 6 augustus 2020.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 9 9.3 / 10

Villa BBB (NB)
Heel warm en vriendelijk ontvangst. De kamer was super netjes en schoon. Het was buiten heel warm, wij waren heel blij met de airco op de kamer. Het ontbijt was heerlijk, gevarieerd en ruim voldoende. Een absolute aanrader!
Tineke Mulder
woensdag 5 augustus 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
uiterst vriendelijke ontvangst en uitstekend sfeervolle kamer en uitstekend ontbijt. Ala met al : zeer goed dus een 9.
Joop Visser
woensdag 5 augustus 2020.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Piet Paaltjens Pastorie (FR)
Super mooie en zeer schone bed and breakfast in een mooie rustige omgeving. Zeer gastvrij ontvangen. Goed ontbijt TIP; 6 km vanaf Holwerd voor een dagje naar Ameland. Tip; uitstapje naar Dokkum veel leuke restaurantjes.
Karin Spaargaren
dinsdag 4 augustus 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
Echt een top hotel!!! Zo’n leuk verblijf gehad. We komen zeker terug! Monique en Astrid zijn erg vriendelijke mensen! Groet Bas en Nadia
B van Drongelen
dinsdag 4 augustus 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Nooz (VL)
Goede fijne ontvangst, lekker relaxed en alles was goed geregeld. Lekker bed en een fijne patio. Kortom echt een aanrader om samen met je partner te genieten. Vergeet niet om de extra’s erbij te boeken! Zeer de moeite waard :)
Sam
donderdag 30 juli 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Kasteel Geulzicht (L)
Prima en mooi oud hotel/kasteel. Gastvrij en vriendelijk. Ontbijt was heerlijk. Half uurtje lopen naar Valkenburg centrum. Als je rust wil is het prima vertoeven in kasteel Geulzicht maar ook gezelligheid is een goede optie.
Johan Van meel
dinsdag 28 juli 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 9 8.7 / 10

Piet Paaltjens Pastorie (FR)
Top B&B . Fantastisch mooie kamer en super ontbijt. Als we in de buurt zijn komen we zeker hier terug.
B.Tros
maandag 27 juli 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 9

Rating 10 9.7 / 10

Luxexcellent Wellness/love Suite (NB)
We hebben een heerlijke dag gehad. Leuk om even een rondje te lopen en een super kamer met alles erop en eraan. Hele vriendelijke behulpzame mensen. Ook het ontbijt was heel uitgebreid!!
Freek van Mil
zaterdag 25 juli 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Luxexcellent Wellness/love Suite (NB)
Wij hebben heerlijk genoten zou er zo weer heen gaan TOP LOCATIE
Mike schut
vrijdag 24 juli 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Privé Spa Parel in t groen de Hooiberg (NB)
Toen ik aankwam bij de locatie werd ik bij mijn naam genoemd. Dat is voor mij al een plus punt! Bij deze wil ik laten weten dat het een bijzonder nachtje voor mij was. Wat een rust en luxe! Een mooi uitzicht met kijk op de natuur. De jacuzzi was geweldig wat heb ik genoten!! Als je ontspanning zoekt moet je hier heen gaan! De sauna was zo lekker en ontspannen. Het huisje zag er geweldig uit! De stoomcabine,douche en wc zag er super mooi uit door de Beton ciré dat op de muren gesmeerd is. De xxl bad midden in het huisje was de afsluiter om naar bed te gaan! Ik wil zo graag dit herhalen om te komen verblijven! Je mag super trots zijn door wat je hebt opgebouwd! Mijn cijfer voor het verblijf en vooral de ontvangst een dikke 10!! Groetjes Mike
Mike
donderdag 23 juli 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Casa Ciolina met Wellness (VL)
Alles was perfect!
Serdar Abanoz
donderdag 23 juli 2020.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 8 8.3 / 10

Nooz (VL)
Vol stress van uit de file rond om Antwerpen stormde ik op de receptie af omdat we te laat waren. Van af dat moment zijn we mee genomen in de sfeer van Nooz heb ik mijn telefoon uitgezet en pas aankomst thuis weer aangezet. Je begint met een geweldige massage waarbij de stress letterlijk van je lichaam af glijd. Daarna trek je een badjas aan om pas de volgende dag bij vertrek je kleren weer aan te doen. Heerlijk genoten met een glas witte wijn in de hot tube (zelf gestookt) en een heerlijke gourmette met vis en groente. De cinema op de kamer maakte de dag helemaal rond dus hier komen wij zeker nog een keer terug.
Rudy
woensdag 22 juli 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Landgoed de Holtweijde (OV)
Kennen jullie het boek “De wet van Snuf”? Want dat moeten ze bij Holtweijde gelezen hebben! Hier staat klantvriendelijkheid bij iedereen zeer hoog in het vaandel. Wát een ontvangst! Wát een gastvrijheid en wát een heerlijk ontspannen sfeer!! We hebben ervan genoten en komen graag nog eens terug! En dan wordt er nog eens lekker gekookt ook! Een aanrader!
Jack de Leeuw
dinsdag 21 juli 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Luxexcellent Wellness/love Suite (NB)
Wij hebben enorm genoten van de suite. En in de ochtend en perfect luxe ontbijt En zeker voor herhaling vatbaar.
Sebastiaan
dinsdag 21 juli 2020.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

 Vorige  2  3  4  5  6  Volgende