Specialhtels.nl
Hotels waar ik van hou

Home > Reviews

Reviews 26 - 50


Svilla (VL)
Heerlijk nachtje gehad in het appartement, service en verblijf waren top! Ondanks dat de marble room bezet was, was de accommodatie bereid ons voor een klein bedrag om te boeken van een luxury room naar het appartement. Dikke 10 waard!
Tien
zaterdag 1 mei 2021.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 9 9.3 / 10

Privé Spa Parel in het groen ’t Veld (NB)
We hebben genoten van de wellness bij ons huisje, een heerlijke overnachting, aan alles is gedacht! Zo geweldig dat de koeien je enige buren zijn???En ‘s morgens een lekkere ontbijtmand voor de deur, een ervaring om nooit te vergeten!???
Annemiek Ijsselstijn
vrijdag 30 april 2021.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 8.7 / 10

Wellness Suites De Heide (NB)
Het is een prachtige locatie en super schoon. Je zit heerlijk prive en het in en uit checken gaat volledig contactloos. Het ontbijt was heerlijk, wij hebben enorm genoten
Sinoo
woensdag 28 april 2021.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Hotel Resort Landgoed Westerlee (GR)
Mooi hotel met nette ruime kamer. De jacuzzi maakt het helemaal af al had deze zijn beste tijd wel gehad. Op de kamer een heerlijk 5 gangen diner gehad, gezien de Corona omstandigheden een hele goede oplossing!
Rob Scholing
woensdag 28 april 2021.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 8 sfeer: 10

Rating 9 9.0 / 10

Hotel Resort Landgoed Westerlee (GR)
Zeer prettig appartement in het bruidshuisje. Fijne badkamer met kingsize jacuzzi en groot bed. Eten was goed geregeld. Heerlijke extra: privé terras, beschut en met avondzon. Zalige rust en wakker worden van vogelgezang. Voor de tuinliefhebber: kwekerij Folz in Meeden heeft een geweldige collectie. Prachtige fietstochten in de omgeving. Fietsroute 339431 (route.nl) door het Oldambt is aan te bevelen. 70 km met heel afwisselend landschap!
Marja Out
dinsdag 27 april 2021.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 8 8.0 / 10

Hotel Resort Landgoed Westerlee (GR)
Een prachtig landgoed gelegen in een mooie omgeving. Door de huidige situatie konden wij niet in het restaurant dineren en ontbijten. De eigenaren hadden een tafeltje gezellig gedekt in ons hotel kamer. Hierdoor een heerlijk relaxte tijd gehad. De kamer had een mooie badkamer met een grote jacuzzi. Een mooie ruime kamer ook omdat het plafond erg hoog was met een klein buiten terras op het zuiden. Door de Prachtige houten balken en de inrichting van de kamer waande we ons echt even weg van de gekke realiteit. We komen hier zeker nog een keer terug.
Britt
dinsdag 27 april 2021.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 8 sfeer: 10

Rating 9 9.3 / 10

Kasteel Doenrade (L)
Enig minpunt was dat de stop van het bubbelbad niet goed werkte. Dit was een bekend probleem, maar was ons niet meegedeeld. De ambiance is zeer goed. Mooi kasteel omgebouwd tot hotel. Leuke sauna in de gewelven van de kelder.
Etienne ten Böhmer
zondag 25 april 2021.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 8 sfeer: 9

Rating 9 8.7 / 10

Kasteeltje Hattem (L)
Een geweldige ervaringen, gastvrije mensen. Fijne dagen gehad en we komen zeker binnenkort terug.
Laurens
zondag 25 april 2021.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Villa BBB (NB)
Onwijs persoonlijke en vriendelijke ontvangst Mooie kamer, lekker bed, goed ontbijt Dank voor het mooie verblijf!
Rosa Planje
zondag 25 april 2021.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.3 / 10

Privé Spa Parel in het groen ’t Veld (NB)
Prachtige ervaring!
S van de vreede
woensdag 21 april 2021.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Boutique hotel Puur Zee (NH)
Zelfs tijdens deze Corona crisis met alle regeltjes hebben wij ontzettend genoten van ons verblijf. Alles was netjes en goed geregeld. Wij hadden de eerste avond een room’catering’. Er werd netjes overlegd hoe laat wij wilde eten en wat wij wilde eten. Om deze tijd werd er op de deur geklopt en stond ons plateau voor onze deur en konden wij deze pakken en in de kamer aan tafel. Zo gebeurde dit ook met (je zelf samengestelde) ontbijt en diner! Wij hebben ons erg welkom gevoeld en gaan hier zéker nog een keer terug. Top service & een prachtig hotel!
Vijfvinkel
zaterdag 17 april 2021.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Huisje Nijenstein met Hot Tub en Sauna (UT)
is zeker aan te bevelen we hebben het erg goed en leuk gehad. we gaan zeker een keer terug.
Onderwater
woensdag 14 april 2021.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Suites Boulevard 17 (ZL)
Ondanks Corona was het verblijf fantastisch. Enorm gastvrij, Fijne mooie kamer en een super lekker ontbijt! Enorm bedankt en hopelijk tot de volgende keer!
Youp
zondag 11 april 2021.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Suites Boulevard 17 (ZL)
Een mooi rustig hotel, mooie ruime suites en ern prachtig uitzicht.
Tobias van Essen
zaterdag 10 april 2021.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 8 sfeer: 7

Rating 8 8.0 / 10

Bed & Wellness Parel in het groen ’t Loft (NB)
Wat een heerlijke plek!! We hebben enorm genoten van de jacuzzi in de tuin. Ik kom er graag nog eens terug! Ook heerlijk gewandeld in de omgeving. Het enige minpunt was het ontbijt. Verhouding prijs/kwaliteit was niet ok. Het ontbijt was erg eenvoudig.
Chantal Hoefsloot
vrijdag 9 april 2021.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 9 sfeer: 8

Rating 8 8.3 / 10

Suites Boulevard 17 (ZL)
mooie ruime moderne kamer, top ontbijt
Ermie van Tiel
vrijdag 9 april 2021.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 8 8.3 / 10

Privé Spa Parel in t groen het Boshuis (NB)
een zeer hartelijk ontvangst gehad en met mijn partner hier geweldig genoten van de faciliteiten en de omgeving. Gereserveerd met extra tijd en ontbijt om zo lang mogelijk en zo zorgeloos mogelijk te genieten.
Stefan Stoks
donderdag 8 april 2021.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Hotel Fidder – Patrick’s Whiskybar (OV)
Super vriendelijk personeel die echt voor het welkom gevoel zorgen! Bijzonder hotel in een wereld van ridders en koningen! Kamers zijn leuk en ruim maar vooral schoon! Badkamers zijn erg klein maar prima! Als tip tijdens COVID is het handig om er een tafel in de kamers te zetten waardoor het eten makkelijker wordt.
Romano
zondag 4 april 2021.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 9 8.7 / 10

Maison Village (L)
Een heel mooi hotel met een heerlijk kamer een fantastisch verzorgd ontbijt een absolute aanrader
Wim Holtkamp
zaterdag 3 april 2021.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Villa BBB (NB)
Het was een heel bijzonder verblijf! Wij hadden de kluis kamer, we hebben enorm genoten van het heerlijke bad. De kamer was super netjes en de gastvrijheid was perfect! I.v.m. Corona kregen we ons ontbijt op de kamer, maar dat mocht de pret niet drukken want het kwam op een heel mooi dienblad en super luxe met van alles wat. Zelfs zo veel dat we het mee konden nemen voor onze picknickmand ;-) De ligging is ook heel fijn, het plaatsje is op loop afstand en erg leuk en je bent heel dichtbij de Biesbosch! Echt super en we komen graag weer een keertje terug!
Maaike van den Busken
vrijdag 2 april 2021.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Het Gelukshuis (L)
Bij aankomst hadden we zo iets van, wat is dit? Kregen niet het idee dat we op een speciaal plekje kwamen. We werden zeer vriendelijk opgewacht door Joy de gastvrouw. Eenmaal binnen gingen de ogen open. Zeer mooi, schoon en netjes. 2 nachten geweest en tot volle tevredenheid. Goed eten. Drinken ruim voldoende in de koelkast. Zeker voor herhaling vatbaar. Ron & Sora
De burger
vrijdag 2 april 2021.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 8 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Privé Spa Parel in t groen het Boshuis (NB)
Geweldige plek voor een hele bijzondere en romantische nacht weg. We hebben overal van genoten.
Cindy van Hal
dinsdag 30 maart 2021.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
Genoten! Top personeel en een hele mooie kamer!
Elisabeth van Meijeren
zaterdag 27 maart 2021.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Het Gelukshuis (L)
Een fantastische ervaring in dit mooie Gelukshuis. De sfeer die er hangt straalt warmte en liefde uit! Ibiza style is tot in de kleine details gerealiseerd. Een heerlijk huis om samen met je partner te ontspannen en tot elkaar te komen. De gastvrijheid en het ontbijt was super! Voor herhaling vatbaar.
Marcel Rooijen
vrijdag 26 maart 2021.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Suites Boulevard 17 (ZL)
Het was heerlijk,bedankt voor alles. Het was Geweldig :)))))) Graag meer informatie voor de kamer waar het precies qua uitzicht ligt.
Rasim yildiz
woensdag 24 maart 2021.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

 Vorige  1  2  3  4  5  Volgende