Specialhtels.nl
Hotels waar ik van hou

Home > Reviews

Reviews 26 - 50


Watertoren Hotel Nes (FR)
Wat een schitterende ,op hoogte ,ervaring!!!Wat een uitzicht en een luxe waar je gebruik van kan maken. Mooi aangekleed en netjes verzorgd. Je voelt je zeer welkom.
Talsma
zondag 6 december 2020.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Polderhuisje (NH)
We hebben heerlijk verbleven in het Polderhuisje! Prachtig uitzicht over de oude polder met schapen, ganzen en andere vogels. Prachtig gelegen in het mooie De Rijp. Daarnaast zijn we heerlijk verwend met een heerlijk ontbijt elke ochtend. Een fijne bodem om vervolgens lekker te gaan wandelen in de oude polders langs molens, weides en ontelbare vogels.
Tjeu Borremans
maandag 30 november 2020.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Suites Boulevard 17 (ZL)
Ondanks alle corona-maatregelen hebben we een zeer leuk verblijf gehad in Vlissingen. Leuke kamer op een zeer leuke locatie. Zeker aan te raden om hier een paar overnachtingen te boeken. Ontvangst was zeer gastvrij. Dichtbij parkeren is ook mogelijk. Lekker gegeten en gedronken in het restaurant van het hotel.
Adrie van Haren
zondag 29 november 2020.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 8 sfeer: 9

Rating 9 8.7 / 10

Huisje Nijenstein met Hot Tub en Sauna (UT)
Een heerlijk verblijf, vooral in deze Coronatijd. Henny en Piet zijn super gastvrij en Henny verzorgt een heerlijk ontbijt ’s morgens. Kortom voor herhaling vatbaar!
Gonnie Pater
dinsdag 24 november 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Kasteeltje Hattem (L)
Wat een prachtige omgeving, sfeervolle suite, personeel met kennis van zaken en super vriendelijk, diner was heeeeerlijk en de klapper was toch wel bij het uitchecken: de kennismaking met Dhr. hangbuikzwijn, die heerlijk lag te relaxen in de gang!! Waanzinnige ervaring en zeker voor herhaling vatbaar. Grt van ons uit kamer 5! (op 22 nov)
Iris Scot
zondag 22 november 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Onder de Hooiberg (NH)
Super locatie. Rust en sfeervol.
Verplak
zaterdag 21 november 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
Heel fijn hotel!
Stephanie
zaterdag 21 november 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Hotel Resort Landgoed Westerlee (GR)
Een romantisch en warm hotel. Overal hangen er prachtige kunstwerken. Jacuzzi in onze kamer was heerlijk.
Ter Haar
donderdag 19 november 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Privé Spa Parel in t groen het Boshuis (NB)
Wat een heerlijk verblijf in de Parel in het Groen. Alles was tot in de puntjes geregeld. Van het lekkere flesje wijn tot het heerlijke ontbijt... alles klopte. We gaan hier zeker nog een keer terug komen.
Peter Lommers
dinsdag 17 november 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Tuindorphotel ’t Lansink (OV)
Denk dat de cijfers genoeg zeggen :) De ontvangst was allerhartelijkst en gezellig, vrolijke dame achter de desk. De gerechten waren een plaatje. Goede wijnen. Enige tip: het zou fijn zijn als in het restaurant vooraf gevraagd werd of je bepaalde dingen liever niet eet. Orgaanvlees (kippenlever en zwezerik) vindt lang niet iedereen lekker, dan is het voor die prijs en je beleving wel fijn als er een alternatief is. Maar zou jullie zeker aanbevelen, nogmaals kunstwerkjes op je bord!
DRH van Zwieten
zaterdag 14 november 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Privé Spa Parel in t groen het Boshuis (NB)
Wauw! Wat een heerlijke overnachting. Aan alles was gedacht. Prachtig verzorgd. Ontbijt extra bijgeboekt. Super goed verzorgd en leuk aangeleverd in een picnicmand.
Samantha van der Heijden
vrijdag 13 november 2020.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Privé Spa Parel in het groen ’t Veld (NB)
Wij hebben enorm genoten tijdens ons verblijf. Het ontbijt was uitgebreid en erg lekker. Wij zij helemaal uitgerust naar huis gegaan
Simone Martin
vrijdag 13 november 2020.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 9 9.3 / 10

Hotel Villa de Klughte (NH)
Top, super, geweldig!!
Swanborn
vrijdag 13 november 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Hotel Nijver (NB)
Wij werden vriendelijk en open ontvangen, en vervolgens naar de kamer gebracht. De kamer was zeer schoon en netjes en mooi ingericht. Vervolgens hebben we prima gegeten in het restaurant waar we ook erg vriendelijk werden geholpen. Het ontbijt was zeer uitgebreid en tevens voelden wij ons zeer welkom. Tijdens het uitchecken kregen we de mogelijkheid om aan te geven of alles naar wens was geweest. Zeker een aanrader, ook gezien de locatie van het hotel!
Selma Bajec
zaterdag 7 november 2020.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 8 8.3 / 10

Privé Spa Parel in t groen het Boshuis (NB)
Een luxe privé spa midden in de natuur. De faciliteiten en het huisje zag er tiptop uit. Het ontbijt was eveneens prima en wordt op het gewenste tijdstip bezorgd. Kortom, een echte aanrader.
Wijnen
zondag 1 november 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Wellness Suites De Heide (NB)
Weinig fysiek contact gehad met gastvrouw i.v.m. corona. Door voor de aankomst een berichtje te sturen met een filmpje over hoe het er allemaal uitziet en waar je heen moest heel duidelijk wat er van je verwacht wordt. Dit vonden wij een erg goede oplossing! Ontbijt was erg lekker en zeer goed verzorgd. Door de dag van te voren in te vullen wat we graag wilden eten geen voedselverspilling en erg lekker. Kamer zag er erg netjes uit en was van alle gemakken voorzien. Wij zijn erg tevreden en zullen deze suites zeker aanbevelen aan anderen. Het enige wat we nog wat miste waren aangegeven activiteiten die in de omgeving eventueel nog te doen zijn. Nu zijn wij wel in de periode gekomen dat eigenlijk alles dicht was i.v.m. corona dus misschien ligt dit hieraan.
Marjolein Driessen
maandag 26 oktober 2020.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 9 9.3 / 10

Tuindorphotel ’t Lansink (OV)
We hebben een heerlijk verblijf gehad. Het diner was in een woord geweldig en voldeed aan de hoge verwachting die je hebt bij een restaurant met een Michelin-ster. Er was voldoende aandacht voor de RIVM-maatregelen die geen afbreuk deden aan het gevoel van gastvrijheid, ondanks het gegeven dat we al om17u moesten starten met het diner. We hebben het weekend gecompleteerd met een bezoek aan het Rijksmuseum Twente dat ook zeer de moeite waard is.
Johan Veerhuis
zaterdag 24 oktober 2020.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Hotel Resort Landgoed Westerlee (GR)
We hebben een super weekend gehad Kamer was top Misschien wel een tip misschien aangeven wat er op het menu staat Voor de rest was alles top
Priscilla Den Hertog
vrijdag 23 oktober 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Kasteel Geulzicht (L)
We zijn heel goed ontvangen En we hebben echt genoten en we hebben goed kunnen ontspannen het was echt een romantisch dagje weg s
Svetlana Bruzhas
vrijdag 23 oktober 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Hotel Fidder – Patrick’s Whiskybar (OV)
Mooi en schoon hotel. Het eten was ook lekker en goed geregeld. Alles coronaproef. In deze moeilijke tijd kan je toch nog heerlijk ontspannen.
Mariska Van Tol
donderdag 22 oktober 2020.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Kasteeltje Hattem (L)
Leuke overnachting en mooie omgeving. Heel gastvrij personeel en lekker gegeten.
Casper Ritzen
maandag 19 oktober 2020.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 10 sfeer: 9

Rating 9 9.3 / 10

Watertoren Hotel Nes (FR)
Wat een super kamer met uit elk raam een geweldig uitzicht. Van alle gemakken voorzien. (Koffie,thee,fris en wijn met wat lekkers erbij)Mooi ingericht en heerlijk bed en bad. Ontbijt wat ik erbij had geboekt was ook heerlijk en zoveel dat we er de lunch ook mee konden doen. Al met al een super fijn verblijf. Tip: neem wat eten mee of haal wat bij een van de restaurants in de buurt. Wij zijn zelf bij chinees restaurant Lotus eten wezen halen. Was heerlijk en ruime porties. Er is een lift, maar er zijn toch nog een paar treetjes te gaan, dus je moet wel goed ter been zijn. (Jammer want je gunt iedereen zo’n geweldig verblijf.) Voor overdag:neem je fiets mee want je kunt fantastisch fietsen in de buurt. Echte aanrader??
Patrice Sijffers
zondag 18 oktober 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Boutiquehotel STAATS (NH)
Wij hadden de supermooie royalsuite. Echt een heerlijke, gezellige kamer. Wij hadden bij dit bad en deze prijs wel iets meer luxe qua zeepjes verwacht. Verder hebben we een heerlijke ervaring gehad in dit hotel.
Dionne Faassen
zaterdag 17 oktober 2020.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 9

Rating 8 8.3 / 10

Landhotel de IJsvogel (FR)
Flexibele kok, mooie, gezellige sfeer en heerlijk rustige locatie
Pettinga
zaterdag 17 oktober 2020.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 10 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

De Gevangentoren Suite (ZL)
Wat een super locatie en een prachtige suite! Ook in het restaurant hebben we heerlijk gegeten. Voor ons een super mooie ervaring en een aanrader voor iedereen.
Luuk Gaertner
woensdag 14 oktober 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

 Vorige  1  2  3  4  5  Volgende