Specialhtels.nl
Hotels waar ik van hou
Heb je vragen? Mail info@specialhotels.nl
Heb je vragen? Mail info@specialhotels.nl

Home > Reviews

Reviews


Casa Ciolina met Wellness (VL)
gezellige eigenaars zeer gastvrij mooie kamers alles keurig netjes voor herhaling vatbaar
Eikelboom
zaterdag 15 september 2018.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Tuindorphotel ’t Lansink (OV)
Wij hebben enorm genoten van ons verblijf. Vooral het 5-gangen diner was fantastisch. Ook het ontbijtbuffet was heerlijk. De omgeving is mooi, groen en rustig. De kamer was netjes en ruim. Een feestje om een weekend te verblijven.
Lotte Klaassen
vrijdag 14 september 2018.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 8.7 / 10

Casa Ciolina met Wellness (VL)
Zeer hartelijke ontvangst door eigenaars Mooie kamers Alles keurig Oke Mooie welness 👍👍 Voor herhaling vatbaar
Eikelboom
vrijdag 14 september 2018.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.3 / 10

Kasteeltje Hattem (L)
Heerlijke overnachting gehad, mooie ruime kamer, smaakvol ingericht
A.A. Regtien
zaterdag 8 september 2018.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 9 sfeer: 8

Rating 8 8.3 / 10

Logeren in een vliegtuig (NB)
Overnachten in de staartsuite van het vliegtuig was zeker de moeite waard. Het was een leuke ervaring en zeker een aanrader. Alles was op en top !
Pervinca Della Pelle
vrijdag 7 september 2018.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Villa BBB (NB)
Super kamer en ontbijt.
Wolfgang boonstra
vrijdag 31 augustus 2018.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 10 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Hotel Resort Landgoed Westerlee (GR)
Super mooi hotel. In een oude boerderij. Fijne grote jacuzzi. Kamers mogen volgens mij wel een keer goed nagekeken worden of er wat hersteld moet worden, maar dat deed niet af aan de rest van het hotel. Winschoten is dichtbij. Leuke kleine plaats met leuk centrum.
Michiel de Gelder
donderdag 30 augustus 2018.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 7 sfeer: 10

Rating 9 8.7 / 10

Watertoren Hotel Nes (FR)
Geweldige overnachting gehad!! Zal dit zeker gaan aanbevelen.. Wij hadden een heerlijke lunch bij restaurant de Vrijheid in Grou. Sluit heel mooi aan bij de overnachting.
Tjaden
donderdag 30 augustus 2018.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Nooz (VL)
Een bijzondere ervaring: eens iets anders dan een gewone hotelovernachting. Tot nu middernacht in een hot tub in de natuur. Heerlijk eten. Iedere vraag wordt ingevuld.
A. Eijkelenboom
vrijdag 17 augustus 2018.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Svilla (VL)
Top B &B , netjes , schoon en hygiënisch. Erg belangrijk voor mij en ze voldeden aan mijn eisen. Matras was super zacht en lekker groot . Voor 2 mensen konden we heerlijk slapen . Daarnaast is de omgeving en Kom je tot rust . De B&B is ook lekker klein niet te veel gasten om je heen . Ontbijt lekker , niet te veel en niet te weinig . Het was mij eerste keer hier maar zeker niet mijn laatste keer. Tip om het zwembad te verwarmen zodat we er in de avond in kunnen . En verlichting bij het zwembad als het donker word . Ontbijt is doordeweeks tot half tien dat is echt super vroeg . Als je paar dagen weg gaat wil je ook kunnen uitslapen .
Sinead
woensdag 15 augustus 2018.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
In één woord geweldig!! De Flower Room was fantastisch, een ruime kamer met een 2-persoons jacuzzi en een heerlijk bed! Het ontbijt was helemaal super!! Aan tafel geserveerd, heerlijk brood, verse jus, luxe broodjes en croissantjes, vers fruit, roerei met bacon (eieren worden gemaakt zoals je wil), heerlijke yoghurt, pannenkoeken, teveel om op te noemen en zoveel als je wilt. De uitbaters zijn heel gastvrij en doen alles om het je naar de zin te maken. In de avond hebben we heerlijk gegeten bij Frascati in Willemstad, aanrader! Absoluut voor herhaling vatbaar!!
Kim Langhout
vrijdag 10 augustus 2018.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Logeren in een vliegtuig (NB)
Hele bijzondere en speciale ervaring! Het is echt een aanrader
Lisa Oude Vrielink
vrijdag 10 augustus 2018.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Logeren in een vliegtuig (NB)
Leuke ervaring om in een vliegtuig te slapen, zeker een aanrader om een keer een nachtje in door te brengen. Leuk restaurant om ook een drankje ip terras in zon te doen.
G.J. Gaal
zaterdag 4 augustus 2018.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 8 8.0 / 10

Wellness Suites De Heide (NB)
Hele mooie locatie. Lekker rustig zodat je lekker kunt ontspannen. In verband met privacy zou ik wel eerder het penthouse aanraden dan de suite. Voor de rest zeker een aanrader.
E. van Diermen
zaterdag 4 augustus 2018.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.3 / 10

Sterrenkubus De Nachtwacht (OV)
We hebben een heerlijk verblijf gehad in de sterrenkubus. Hebben lang buiten kunnen zitten en hadden het geluk dat het strak helder was. Veel sterren gezien. Ook vallende sterren. De kleine telescoop is wel heel leuk, maar moeilijk om goed in te stellen, ondanks het instructiefilmoje op internet. We hebben helaas geen enkele ster ‘dichterbij’ kunnen halen. Desondanks leuk om te proberen. Het ontbijt was royaal en heerlijk! Een aanrader om dit te doen!
Dijkstra
vrijdag 3 augustus 2018.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 9 9.3 / 10

Wellness Suites De Heide (NB)
Geweldig plekje om even te onthaasten en te relaxen. Je voelt je er gelijk welkom door het warme onthaal. Alles is super geregeld en heel erg schoon en netjes. Ontbijt was ook top,werd bij ons in het penthouse bezorgd. Al met al een aanrader!!
Nassauw
zondag 29 juli 2018.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Casa Ciolina met Wellness (VL)
Mijn vrouw en ik hebben een fantastisch verblijf gehad. Wim en Patricia waren zeer gastvriendelijk en stonden steeds voor ons klaar als dat nodig was. Een prachtige kamer en heel goed ontbijt!! Dank jullie wel!!!!
Jaap van Wageningen
zondag 29 juli 2018.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Piet Paaltjens Pastorie (FR)
Fijn en gastvrije plaats om te verblijven. Welkom ontvangst met thee en lekkers... Geweldig ontbijt.
Mariet Knot
zaterdag 21 juli 2018.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 9

Rating 8 8.3 / 10

Boutique hotel-restaurant De Zwarte Boer (GL)
Prachtige ligging heeft het hotel, zeker als je van wandelen en fietsen houd. Wij hadden graag een sagway tour over de Veluwe willen doen maar omdat we er maar 1 nachtje waren en niet van deze mogelijkheid afwisten kon het helaas niet op het laatste moment. Mooie en schone kamer. Vriendelijke en behulpzaam personeel. En een geweldig restaurant, echt heerlijk gegeten, een 4 gangen diner incl wijn arrangement genomen. Ook het ontbijt de volgende ochtend was uitgebreid en heerlijk.
Shiela Valkhof
vrijdag 20 juli 2018.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 10 sfeer: 9

Rating 9 9.3 / 10

Hotel Villa de Klughte (NH)
Heel fijn verblijf wij komen graag weer terug
L.thio
woensdag 18 juli 2018.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Villa BBB (NB)
Was een en al top! Kan geen slechte punten noemen. Wij hebben het hier fantastisch gehad. Heerlijke kamer mooi ingericht. Heerlijk bubbelbad, lekker ontbijt. Een hele vriendelijke vrouw. Zeker een aanrader.
Soraya van den Bogaard
zaterdag 14 juli 2018.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Hotel Resort Landgoed Westerlee (GR)
We hebben een geweldig en heerlijk weekend gehad. Het was voor ons na een aantal jaren zorgen voor de kinderen de eerste keer dat we samen weg zijn geweest, en dat hebben we echt als zeer ontspannen en leuk ervaren. We komen zeker nog eens een keertje terug.
A.G. Verhoek
zaterdag 7 juli 2018.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Hotel Resort Landgoed Westerlee (GR)
Personeel vriendelijk. Restaurant top. Kamer ruim en prima. Geheel zou wel ‘schoner’ mogen (veel stof op de vele schilderijen die er hangen). Vooral zwarte vlokken/schimmel (?) bij gebruik jacuzzi was niet echt fris. Omgeving geschikt voor uitstapje Groningen of Assen.
Veraar
vrijdag 6 juli 2018.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 8 8.0 / 10

Huisje Nijenstein met Hot Tub en Sauna (UT)
In één woord "Geweldig"!
G. de Harder-Hopman
zondag 1 juli 2018.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Hotel Messeyne (VL)
Zeer mooi hotel ,vriendelijk personeel,zeer mooie en ruime kamers. Ga er zeker weer een keer heen!!
De Waal
zaterdag 30 juni 2018.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 8 8.0 / 10

 Vorige  1  2  3  4  5  Volgende