Specialhtels.nl
Hotels waar ik van hou

Home > Reviews

Reviews


Tuindorphotel ’t Lansink (OV)
We hebben een heerlijk verblijf gehad. Het diner was in een woord geweldig en voldeed aan de hoge verwachting die je hebt bij een restaurant met een Michelin-ster. Er was voldoende aandacht voor de RIVM-maatregelen die geen afbreuk deden aan het gevoel van gastvrijheid, ondanks het gegeven dat we al om17u moesten starten met het diner. We hebben het weekend gecompleteerd met een bezoek aan het Rijksmuseum Twente dat ook zeer de moeite waard is.
Johan Veerhuis
zaterdag 24 oktober 2020.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Kasteel Geulzicht (L)
We zijn heel goed ontvangen En we hebben echt genoten en we hebben goed kunnen ontspannen het was echt een romantisch dagje weg s
Svetlana Bruzhas
vrijdag 23 oktober 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Kasteeltje Hattem (L)
Leuke overnachting en mooie omgeving. Heel gastvrij personeel en lekker gegeten.
Casper Ritzen
maandag 19 oktober 2020.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 10 sfeer: 9

Rating 9 9.3 / 10

Watertoren Hotel Nes (FR)
Wat een super kamer met uit elk raam een geweldig uitzicht. Van alle gemakken voorzien. (Koffie,thee,fris en wijn met wat lekkers erbij)Mooi ingericht en heerlijk bed en bad. Ontbijt wat ik erbij had geboekt was ook heerlijk en zoveel dat we er de lunch ook mee konden doen. Al met al een super fijn verblijf. Tip: neem wat eten mee of haal wat bij een van de restaurants in de buurt. Wij zijn zelf bij chinees restaurant Lotus eten wezen halen. Was heerlijk en ruime porties. Er is een lift, maar er zijn toch nog een paar treetjes te gaan, dus je moet wel goed ter been zijn. (Jammer want je gunt iedereen zo’n geweldig verblijf.) Voor overdag:neem je fiets mee want je kunt fantastisch fietsen in de buurt. Echte aanrader??
Patrice Sijffers
zondag 18 oktober 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Boutiquehotel STAATS (NH)
Wij hadden de supermooie royalsuite. Echt een heerlijke, gezellige kamer. Wij hadden bij dit bad en deze prijs wel iets meer luxe qua zeepjes verwacht. Verder hebben we een heerlijke ervaring gehad in dit hotel.
Dionne Faassen
zaterdag 17 oktober 2020.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 9

Rating 8 8.3 / 10

Landhotel de IJsvogel (FR)
Flexibele kok, mooie, gezellige sfeer en heerlijk rustige locatie
Pettinga
zaterdag 17 oktober 2020.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 10 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

De Gevangentoren Suite (ZL)
Wat een super locatie en een prachtige suite! Ook in het restaurant hebben we heerlijk gegeten. Voor ons een super mooie ervaring en een aanrader voor iedereen.
Luuk Gaertner
woensdag 14 oktober 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Het Gelukshuis (L)
Een geweldige ervaring. We werden welkom geheten door een lieve gastvrouw. De ruimte is heel sfeervol aangekleed. We hadden het liefdesarrangement geboekt. We kregen allerlei opdrachten, zo leuk om te doen, een verrijking voor je relatie. Heerlijk ontspannen en genieten van elkaar!
Annet Zandbelt
dinsdag 13 oktober 2020.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Luxexcellent Wellness/love Suite (NB)
Wij zijn alleen maar in de B&B geweest. Zo heerlijk genieten in alle rust. Mooi, netjes en erg luxe afgewerkt. Heerlijk geslapen in het grote bed. De sauna en het bad waren heerlijk... de douche was top. Alles netjes schoon. Een heerlijk ontbijt met verse producten... vergeet de croissant niet te nemen... want die was ook heerlijk.
Vosmer Monique
maandag 12 oktober 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Hotel Resort Landgoed Westerlee (GR)
Het was een super locatie en we hebben heerlijk genoten van ons verblijf. Was eigenlijk te kort. Alleen jammer nu met de corona dat je niet zomaar gezellig ergens wat kan eten want overal moest je reserveren. Dit wil ik wel als tip meegeven kijk in de buurt voor restaurants en reserveer alvast je plek.
Linda Penders
zaterdag 10 oktober 2020.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 9 sfeer: 8

Rating 8 8.3 / 10

Huisje Nijenstein met Hot Tub en Sauna (UT)
Het is een heerlijk plekje. Hele aardige en gastvrije mensen. Het ontbijt is goed verzorgd en alles is netjes en schoon. Heerlijk genoten van de hottub. Wij komen hier zeker nog een keer weer. Alleen dan iets langer denk ik. Mathilde en sjoerd.
Sjoerd prins
vrijdag 9 oktober 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Privé Spa Parel in het groen ’t Veld (NB)
Geweldige ervaring. Heerlijke jacuzzi en Finse sauna. Totale privacy. Echt een aanrader.
Rikkert
donderdag 8 oktober 2020.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 9 sfeer: 8

Rating 8 8.3 / 10

Huisje Nijenstein met Hot Tub en Sauna (UT)
Het was in een woord geweldig .
Frans van dooren
woensdag 7 oktober 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Luxexcellent Wellness/love Suite (NB)
We vonden het echt een heerlijk verblijf maar vonden het uiteindelijk heel erg jammer dat we maar een nachtje bleven en willen daarom graag een keer terug komen !
Naomi Visser
woensdag 7 oktober 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Polderhuisje (NH)
Jammer, dat de wasrderingscijfers maar tot 10 gaan, want Jacqueline en haar Polderhuisje zijn wel een Elf.waard!!
Arie Boer
dinsdag 6 oktober 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Het Gelukshuis Eindhoven (NB)
Niets dan lof! Wat een mooi huisje, van alle gemakken voorzien. Bubbelbad heeeerlijk, leuk liefdesspel, ultiem relaxed genoten. Jeroen & Francine
J van Rooijen
maandag 5 oktober 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Huisje Nijenstein met Hot Tub en Sauna (UT)
Erg hartelijke en gastvrije eigenaren. Een heerlijke hot tub, die op ieder moment te gebruiken was (af en toe even opstoken) Een prachtige tuin en een rustige omgeving, die zorgen voor een echt vakantiegevoel.
P. Kerssens
maandag 5 oktober 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 8 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Privé Spa Parel in t groen het Boshuis (NB)
Heerlijke overnachting gehad. Super vriendelijk ontvangen. De plek is echt fantastisch! In het bos en volledige privacy. We hadden ontbijt bijgeboekt. Ook dat was heerlijk en zeer voldoende voor 2 personen.
Ploeg
maandag 5 oktober 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Privé Spa Parel in t groen het Boshuis (NB)
Wij vonden ons verblijf echt GEWELDIG! Je voelt je zo enorm vrij en kan heerlijk tot je zelf komen. Door dat het regende vonden wij het jammer dat de Jacuzzi niet overkapt was. Voor de rest zou ik niets liever willen dan weer daar wakker worden !
Eva Schipper
zaterdag 3 oktober 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Villa BBB (NB)
Wij waren op zoek naar n lief knus plekje om ons 5 jarig jubileum te vieren. En dat hebben we gevonden bij Villa BBB. Mooie ruime kamer met bad, inloop douche, groot bed, woonkamer. Sfeer, romantisch en knus: precies wat we zochten. We vonden deze plek bij toeval via internet maar kan het iedereen aanraden. En omdat mijn vriend had aangegeven dat t om ons jubileum ging was het bed bezaaid met rozenblaadjes en we kregen ook n grote kaars en lief kaartje bij ontvangst. Niet te vergeten: ontbijt was uitgebreid en heerlijk! We hebben genoten van dit fantastische weekendje weg!
B Lookman
zaterdag 3 oktober 2020.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Sterrenkubus De Nachtwacht (OV)
We hadden een heerlijk weekend. Alleen in de ontbijtmand was erg weinig beleg. En we hebben.zelf brood moeten kopen omdat we niet van zuurdesembrood houden. Een variatie met gewoon brood was prettiger geweest. Voor de rest een toplocatie met goede service. Dat het cosmos centrum speciaal voor gasten van erfgoed bossem openging en we een heldere avond hadden was een kers op de taart.
Ingrid Keessen
vrijdag 2 oktober 2020.
gastvrijheid: 7 kwaliteit: 8 sfeer: 9

Rating 8 8.0 / 10

Hotel Resort Landgoed Westerlee (GR)
Bruidshuisje was perfect met geweldige nieuwe jacuzzi.
Frans van dooren
vrijdag 2 oktober 2020.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 9 sfeer: 7

Rating 8 8.0 / 10

Privé Spa Parel in het groen ’t Veld (NB)
Was een heerlijke overnachting alleen jammer dat de jacuzzi midden in de nacht het begaf waardoor ik de mensen moest wakker bellen. Eigenaar kwam wel gelijk om de jacuzzi aan de praat te krijgen. Al met al ben ik heerlijk ontspannen en zou graag nog terug komen.
Damien de paauw
vrijdag 2 oktober 2020.
gastvrijheid: 6 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 9 8.7 / 10

Het Gelukshuis (L)
Zeer vriendelijk ontvangen, verblijf schoon en erg mooi ingericht. Ontbijt was ook heerlijk. Enig klein minpuntje is dat je moet kiezen ivm stroomverbruik tussen de jacuzzi of de sauna. Aangezien mijn partner niet van de sauna houd, moesten wij op elkaar wachten. Verder alles tip top in orde , heerlijk kunnen genieten.
Edwin de Groot
dinsdag 29 september 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 8 sfeer: 10

Rating 9 9.3 / 10

Villa BBB (NB)
Geweldig verblijf gehad in de Suite. Gastvrij ontvangen door de eigenaresse, prachtige kamer met geweldig twee persoonsgegevens bubbelbad. Heerlijk zitje om tv te kijken of te relaxen en fijn bed. In de ochtend een heerlijk ontbijt en ook fijn, je hoeft pas om 12 uur de kamer te verlaten. Het centrum van Oosterhout is op loopafstand en heel gezellig.
P.Akerboom
zondag 27 september 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

 Vorige  1  2  3  4  5  Volgende