Hotels waar ik van hou

Home > Reviews

Reviews


Watertoren Hotel Nes (FR)
Prachtig!!!
Stijna Romeijn
zondag 8 mei 2022
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 90 9.0 / 10

Villa BBB (NB)
Super mooie en grote kamer, vriendelijk personeel en heerlijk ontbijtje.
Anouk Wissink
zaterdag 7 mei 2022
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 9 sfeer: 8

Rating 83 8.3 / 10

Villa Bayard (b&b) (L)
Geweldige locatie! Kamers super mooi en goed in orde. Het eten wat voortreffelijk en overtrof alle verwachtingen. Hilde en Roel, bedankt en ga zo door!
Rob Poels
woensdag 4 mei 2022
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 90 9.0 / 10

Privé Spa Parel in t groen het Boshuis (NB)
Bijzondere unieke ervaring. Je beleeft je even in een andere wereld. Uitzicht met alleen maar bos. Alle faciliteiten werkten goed en de bediening ervan eenvoudig. Zoek je iets unieks, waar je nog lang over wil napraten, zou ik zeker voor het Boshuis gaan!
Mariëlle Schaaks
maandag 2 mei 2022
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 93 9.3 / 10

Privé Spa Parel in t groen het Boshuis (NB)
Dit was echt heerlijk. Zo enorm relaxed en ontspannen om je eigen sauna en jacuzzi te hebben en daarvan te kunnen genieten zo lekker vrij in de natuur zonder mensen om je heen. De locatie was echt heel mooi en van alle gemakken voorzien. Open haard (op de tv) stond aan en er was al een lekkere playlist aangezet. Top !
E van Herwijnen
zondag 1 mei 2022
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Nuit Blanche (VL)
We hebben genoten van de gastvrijheid van David, van zijn voortreffelijke ontbijtjes, van de sfeer in het middeleeuwse. Alleen moesten wij wel even wennen aan de kunst die hij maakt en die overal hangt. Maar zeker een grote aanrader!!
Jolanda Harkes
zondag 24 april 2022
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 93 9.3 / 10

Bed & Wellness Parel in het groen ’t Loft (NB)
Heerlijke plek met alles wat je zou willen, alleen de aankomst tijd mag wat vroeger verder top
Nick v houten
zondag 24 april 2022
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 90 9.0 / 10

Luxexcellent Love Suite (NB)
Wil je een romantisch weekendje weg dan kun je stoppen met zoeken, het is hier geweldig! De borrelplank is ook echt een aanrader!
Esther Weber
zaterdag 23 april 2022
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Klooster Nieuwkerk Goirle (NB)
Alles prima en goed voorelkaar hoor!!!!
Martien
woensdag 20 april 2022
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Hostellerie Schuddebeurs (ZL)
Hostellerie Schuddebeurs is een comfortabel hotel, waar wij ons direct thuis voelden. Voor bezoekjes aan bijvoorbeeld Zierikzee, Middelburg, de Oosterscheldekering en de Zeeuwse kust is het een prima uitvalsbasis. En als je daarna voor het diner aanschuift dan wordt er een verrukkelijke maaltijd voorgezet met uitstekende wijnen. Een aanrader. Wij komen graag nog eens weer.
Giel van Berkel
zaterdag 2 april 2022
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 97 9.7 / 10

Suites Boulevard 17 (ZL)
Het is een mooi en goed hotel op een prachtige locatie!
Aline Hendriks
vrijdag 1 april 2022
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 90 9.0 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
Prachtig, sfeervol, romantisch, perfecte afsluiting van onze huwelijksdag! Zeker een aanrader! Een dikke 10.
Regina den Boer
vrijdag 18 maart 2022
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Nooz (VL)
Helemaal top. Tot in de puntjes verzorgd. Aardig personeel, top locatie, top producten. Kortom perfect verblijf gehad. Echt een aanrader.
Fabian Stehouwer
vrijdag 18 maart 2022
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Gelukshuis Ibiza Stevensweert (L)
Heel mooie ervaring. Oog voor detail. Warm welkom en uitstekend verzorgd. Ten volle genoten van de sfeer, de faciliteiten en een uitstekend bed. Het ontbijt was helemaal compleet en lekker. Voor herhaling vatbaar.
Peter Van keeken
zondag 13 maart 2022
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 93 9.3 / 10

Suites Boulevard 17 (ZL)
De suite was mooi en groot en een heerlijk bankje om in de zon te zitten op het terrasje aan de suite. Bij het ontbijt duurde het lang voor iemand kwam aanvullen. En bij uitchecken werden we voorbij gelopen, later bleek dat iemand anders ons ging uitchecken. Even communiceren dat er iemand voor ons aankomt is een kleine moeite dan denk ik.
Wendy Van Helden
zaterdag 5 maart 2022
gastvrijheid: 7 kwaliteit: 9 sfeer: 8

Rating 80 8.0 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
Prachtig hotel waarbij de foto’s ook echt de werkelijkheid zijn. Rustig hotel, en zeer mooi afgewerkt. De suite is een echte aanrader. Het bad is echt voor 2 personen en de bedden slapen heerlijk. Het ontbijt is echt goed verzorgd, waarbij de bediening je op de wenken bediend.
Kraamer
zaterdag 5 maart 2022
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 90 9.0 / 10

Villa BBB (NB)
Zeer gastvrij ontvangen. Fijne sfeer, bijzondere details. Heerlijk bed.
Masja Broekhoven
woensdag 2 maart 2022
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 90 9.0 / 10

Onder de Hooiberg (NH)
Mooie en leuke B &B echt een aanrader
Cees kruijs
vrijdag 25 februari 2022
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 80 8.0 / 10

Gelukshuis Ibiza Stevensweert (L)
We kwamen in zeer relaxte warme omgeving! We hebben enorm genoten! De gastvrouw/heer waren ten tijde zeer goed bereikbaar. Overigens, Restaurant Carpe Diem is zeker een aanrader!
Lesley Wielingen
vrijdag 25 februari 2022
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Polderhuisje (NH)
Fantastisch verblijf, op een geweldig mooie plek. Je voelt je meer dan welkom. Een super, fijne gastvrouw. Een absolute aanrader!
Tamara van den Berg
vrijdag 25 februari 2022
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Hotel Fidder – Patrick’s Whiskybar (OV)
Fantastisch, nostalgisch hotel met geweldig bar gedeelte. Ligging to van het centrum top, 10 min lopen en je bent er. Gratis parkeren in de straat. We hebben de whisky proeverij gedaan met eigenaar Patrick en dat was een fantastische ervaring en avond vullend. Hij maakt er een bijz avond van. Voor herhaling vatbaar
Nick de vries
woensdag 23 februari 2022
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 8 sfeer: 10

Rating 93 9.3 / 10

De Heerlijkheid Ruinerwold (DR)
Mooi omgeving en nette kamer. Gastvrijheid zeer goed. Ontbijt super.
A.c. Aussems
maandag 14 februari 2022
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 97 9.7 / 10

Hotel Fidder – Patrick’s Whiskybar (OV)
Wij hadden de whiskey proeverij geboekt en die heeft onze verwachtingen overtroffen. Patrick heeft ons geleerd hoe je whiskey het beste kunt proeven en hoe je de whiskey naar je hand kunt zetten. Aangezien hij zo ontzettend veel mooie whiskeys in huis heeft, gaan we er een jaarlijks uitje van maken om iedere keer weer een mooie serie van whiskeys te kunnen komen proeven. Daarnaast vonden wij het erg plezierig dat je vooraf aan kunt geven wat je wilt hebben voor het ontbijt, zodat het vers is en er niets weg gegooid hoeft te worden. Hierdoor erg lekker en duurzaam. Kortom, wij komen weer terug.
Sandra Schuin
zondag 13 februari 2022
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 97 9.7 / 10

Onder de Hooiberg (NH)
In 1 woord geweldig we hebben genoten!
Johannes kuiper
zaterdag 12 februari 2022
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

B&B De Lachende Engel (VL)
Het was een heerlijke kamer, buitengewoon sfeervol. Zo vlak voor Valentijn lagen er mooi rozenblaadjes op bed. Ijskast goed gevuld; alles kon aan de gastvrouw gevraagd worden. Bijzonder behulpzaam bij het uitzoeken van leuke dingen om te doen. En een werkelijk bourgondisch ontbijt. Mechelen is een mooie stad om in rond te wandelen; erg leuk en gezellig zijn de oude Vleeshallen om te eten ( tip van de gastvrouw)
Judith Hokke
vrijdag 11 februari 2022
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 90 9.0 / 10

 Vorige  1  2  3  4  5  Volgende