Specialhtels.nl
Hotels waar ik van hou

Home > Reviews

Reviews


Het Gelukshuis (L)
Joy en Tibor Hartelijk dank voor het super verblijf! Alles van top tot teen voor elkaar. We zijn uitgerust thuis gekomen. We voelen ons na 1 dag,2 jaar jonger. Ga zo door en wie weet komen we jullie kant een keer weer op. Liefs Ron en Linda
Ron Niemeijer
dinsdag 27 juli 2021.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Hostellerie Schuddebeurs (ZL)
Vriendelijk ontvangst, eten in het restaurant was erg sfeer vol en heel erg goed bediend en zeer smaakvol kunnen genieten van de streek gerechten. Mooie grootte kamer met zalig bobbel bad. Ontbijt vonden we wat minder, misschien door de corona regels wat aangepast en alles apart verpakt in plastic, maar oke.
Elstgeest PCAM
maandag 26 juli 2021.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 8 sfeer: 9

Rating 9 8.7 / 10

Villa BBB (NB)
Wat een superfijn verblijf hebben we gehad. We gaan het zeker nog een keer overdoen!
Wilma Tijsterman
zondag 25 juli 2021.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Watertoren Hotel Nes (FR)
We hadden een code moeten krijgen voor de brievenbus waarin de kamersleutel zat, maar die hadden we niet ontvangen. Gelukkig vriendelijke meneer die ons snel kon helpen. De kamerprijs is niet niks en dan valt het tegen dat het beddengoed gekreukeld is en niet op dezelfde manier op het bed ligt. Wat ook heel jammer is, is dat je vanuit je bed niet naar buiten kunt kijken omdat de ramen ondoorzichtig zijn (waarschijnlijk door de ondergelegen badkamer). Wel een gemis, zeker omdat het ’s-ochtends vroeg licht is en het uitzicht prachtig bij de opgaande zon. Ook vinden wij dat je bij een watertoren, gelegen aan het water, mag verwachten dat er een mogelijkheid is om een boot neer te leggen. Dat was er niet, tenzij bij de jachthaven, maar dat was nog wel een flinke wandeling. Gelukkig was er aardig mevrouw die het goed vond dat we aan de weg voor haar boerderij de boot voor 1 nacht mochten neerleggen. Het ontbijt was groots, we hebben er ook nog mee geluncht. Al met al een hele leuke ervaring en fijn dat zo’n watertoren op deze manier behouden kan blijven voor de toekomst. Daar hebben we graag aan bijgedragen.
FE
zondag 25 juli 2021.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 8 8.0 / 10

Svilla (VL)
We hebben een heerlijke tijd gehad! Ontbijt was goed! Bedden heerlijk en leuke Mensen.
Hanneke Rijnberg
vrijdag 23 juli 2021.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Fort Vuren (ZH)
Fort Vuren is een spectaculaire plek om te overnachten. Naast het vriendelijke personeel, de heerlijke kamer, het zeer uitgebereide ontbijt is de sfeer er fantastisch!
Tineke Verdoes
donderdag 22 juli 2021.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 10

Rating 9 8.7 / 10

Onder de Hooiberg (NH)
Super mooie locatie en zeer sfeervol
Roxanna
woensdag 21 juli 2021.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Klooster Nieuwkerk Goirle (NB)
Wij hebben enorm genoten. Ook door het mooie weer waardoor we zowel met de lunch als met het diner heerlijk buiten hebben gegeten. Je zit in het bos dus prachtige natuur. De sfeer is gemoedelijk. Vriendelijke bediening en het eten is prima. Het is niet allemaal super de luxe maar dat heeft z’n charme. Het heeft ons aan niets ontbroken. 1 puntje van aandacht: het ontbijt is helemaal prima maar mag wel sneller aangevuld worden en de restanten van eerdere eters weg gehaald worden. Het hotel is zeker een aanrader!!
Jan Dijkshoorn
maandag 19 juli 2021.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 9

Rating 8 8.3 / 10

Huisje Nijenstein met Hot Tub en Sauna (UT)
Fantastische tuin, beschut en verzorgd! Mooi weer helpt zeker maar de omgeving is ook erg mooi.
Evelien Bussink
zaterdag 17 juli 2021.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 7 sfeer: 9

Rating 9 8.7 / 10

Hotel Fidder – Patrick’s Whiskybar (OV)
Heel bijzonder hotel met een sfeer van weleer. Vriendelijke mensen met een beetje extra. Echt een aanrader.
Gert de Graaf
zaterdag 17 juli 2021.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 9

Rating 8 8.3 / 10

Suites Boulevard 17 (ZL)
Keurige kamer. Wij hadden de Wellness suite. Fijn bed en klein maar fijn. Enige nadeel, er kan geen raam open. Alleen de deur maar dan kan iedereen zo naar binnenstappen omdat het op de begane grond is. Erg benauwd nachts in de kamer. Receptie en bediening erg vriendelijk en gastvrij. Restaurant kleine kaart Maar tip top in orde, lekker eten. Ontbijt is eenvoudig maar goed, we misten een beetje de "gewone" boterham. Ligging is heerlijk, direct aan het strand. Jammer dat de boulevard s’avonds lichtelijk wordt overgenomen door criminelen op zoek naar vrouwen waardoor het een soort tippelzone wordt. Jonge jongens in grote dure auto’s rijden heen en weer langs de boulevard op zoek naar..,.....vul maar in. Mede om die reden laat je zeker de deur van je appartement s’nachts niet open. Middelburg is vlakbij, leuk om even te winkelen en/of een terrasje te pakken.
Charissa Berrevoets
vrijdag 16 juli 2021.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 7 sfeer: 8

Rating 8 8.3 / 10

Betuwsch Badhuys (GL)
Het is een lust om daar te zijn. Lekker relaxed. Sauna’s waren ook perfect. Het bubbelbad is wel aan vervanging toe. Ik krijg ook de indruk dat ze balen van de aankoop er van. Is een los bad dus vervangen zal een aanrader zijn. Mooi en goed ingericht huis ook. We waren er in de avond ook alleen, Gaf echt een relaxed sfeer. De medewerksters gaven een plezierige en goede indruk. Vrolijk en goed opgeleide mensen die je kunnen masseren en tevens ook weer in de ochtend klaar stonden om je ontbijt klaar te zetten. Ze hadden zelf speciaal voor mij nog een paar biertjes klaar gezet. Echt leuk. . Oftewel een aanrader om even lekker weg van de drukte te zijn. PS. We hadden ook nog een high bier gedaan bij het wapen van Lienden. Leuk café!
Gerjan Olthuis
zaterdag 10 juli 2021.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Onder de Hooiberg (NH)
Het is alsof je als familie wordt ontvangen. Daarbij wordt de privacy en rust gewaarborgd. Een enorme aanrader, zowel qua locatie als verzorging (luxe ontbijt). De plek op de hooizolder is een geweldige ervaring. De fam Stoop verdient van ons een 10 met een griffel!
Ella Wetser
dinsdag 6 juli 2021.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Huisje Nijenstein met Hot Tub en Sauna (UT)
Heerlijk genoten in de Hottub en de grote tuin. Wakker worden met tjilpende vogels. Genoten van de omgeving. Even lekker weg
Martijn Peerdeman
maandag 5 juli 2021.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Suites Boulevard 17 (ZL)
Een dikke negen, omdat perfectie niet bestaat. Zeer genoten in de suite met balkon aan de boulevard. Licht, voldoende ruim, aan alles is gedacht: fraaie dimbare verlichting, een heerlijk bed, uitstekend ontbijt, etc. En een fantastisch uitzicht. Erg aardige mensen en ook het restaurant verdient een dikke negen! Fijne plek met heerlijk eten.
Teuny en Herman Oosterhof
maandag 5 juli 2021.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Suites Boulevard 17 (ZL)
Iedereen was super vriendelijk en behulpzaam. Van de infobalie tot aan de schoonmaakster. Zeer zeer tevreden over alles. Kwaliteit van het eten was echt geweldig, je kon echt proeven dat je aan de zee zat. Echt een aanrader!
Marco Mentink
maandag 5 juli 2021.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Hotel Resort Landgoed Westerlee (GR)
Super leuk hotel . Er waren wel mankementen aan de kamer maar netjes doorgegeven. Eten is een dikke tien waard . Kunt leuk fietsen in de regio. Voor een stad heb je echt de auto nodig
Naves
zondag 27 juni 2021.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 8 8.0 / 10

Huisje Nijenstein met Hot Tub en Sauna (UT)
2 nachten waren te kort. Klein paradijsje met een lekkere hot tub in een fantastische tuin. Zeer aan te raden. Top!!
De Wolf
woensdag 23 juni 2021.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 8 sfeer: 10

Rating 9 9.3 / 10

Romantik Hotel Manoir Carpe Diem (VL)
Prima verblijf van drie dagen in het prachtige De Haan. Helaas liet het weer het niet toe om volledig van alle faciliteiten zoals zwembad en zonneterras gebruik te maken, maar de gastvrijheid, behulpzaamheid bij het boeken van een restaurant en vriendelijkheid maakten veel goed. Aanrader!
Cees Groot
woensdag 23 juni 2021.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.3 / 10

Privé Spa Parel in t groen de Hooiberg (NB)
Wij hebben een heerlijk verblijf gehad. Een prachtige en rustige omgeving. Zeker voor herhaling vatbaar.
Jorn
woensdag 23 juni 2021.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Nooz (VL)
In 1 word het was geweldig, wat een luxe heerlijk tot snel??
Mark paashuis
zaterdag 19 juni 2021.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 9 9.3 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
Heel mooi hotel met vriendelijk personeel.
Sammy Wisniewski
vrijdag 18 juni 2021.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
Wij hebben zeer genoten van ons verblijf in het hotel, wij hadden de King room en zo voel je je dan ook naar twee dagen. Top hotel
John Dijker
vrijdag 18 juni 2021.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Luxexcellent Love Suite (NB)
Zeer mooi en netjes. Voor herhaling vatbaar. Even als tip voor de komende jaren: misschien op de begane grond ook iets van een airco aanbrengen.
Sander van Wijgerden
donderdag 17 juni 2021.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Hotel Fidder – Patrick’s Whiskybar (OV)
Leuk zo gecombineerd met een aantal whiskey proeven. Kamer met bubbelbad en sauna is een aanrader
Anita bosman
donderdag 17 juni 2021.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 9

Rating 8 8.3 / 10

 Vorige  1  2  3  4  5  Volgende