Specialhtels.nl
Hotels waar ik van hou

Home > Reviews

Reviews


Tuindorphotel ’t Lansink (OV)
Wat een sfeervol hotel, met uitstekend restaurant en prima service. Aanrader!
Van veggel
maandag 6 januari 2020.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Huisje Nijenstein met Hot Tub en Sauna (UT)
Wat hébben we genoten!! En de eigenaars...zo gastvrij en warm ontvangst! Je voelt dat zij dit doen met hun hart en zonder énige moeite! Echt toppers!! Heerlijk rustig verblijf gehad. Veel privacy, Lekker ontbijt! Goed bed, alles schoon. En was de ( bij aankomst al verwarmde )hottub helemaal top!! Onder het genot van een flesje bubbels onder de sterrenhemel was dan ook echt het toppunt van genieten!!
Nicole Kiezers
zondag 29 december 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.3 / 10

Casa Ciolina met Wellness (VL)
Erg genoten van de prive-welness
Niemöller
zaterdag 28 december 2019.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 8 8.0 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
Super goed ontvangen. Direct het gevoel gegeven alsof wij hier thuis hoorden.
Michael Awad
zaterdag 28 december 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 9

Rating 10 9.7 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
We hebben het heel erg Top gehad... echt een aanrader!! Heel erg romantisch
Sebastiaan Dijkstra
vrijdag 27 december 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.3 / 10

Hotel Resort Landgoed Westerlee (GR)
Sfeervol hotel op een landelijke plaats. Heel lekker gegeten in het sfeervolle warme huiskamer restaurant.
Dams
vrijdag 27 december 2019.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 9

Rating 8 8.3 / 10

Casa Ciolina met Wellness (VL)
geweldig huiselijke sfeer mooie suite lekker eten en fantastische welness dus een geweldige ervaring met super vriendelijke gastvrouw en gastheer top gewoon
Diana Megens
vrijdag 27 december 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Château d’Urspelt (LX)
Romantisch, sfeervol, gastvrij en comfortabel verblijf. Mooie kamer (wel wat warm) en fantastisch restaurant, vooral als je de wine-paring optie kiest met een kundige en uitermate vriendelijke sommelier die bijzondere wijnen wist uit te kiezen. Vanuit Clervaux met de trein naar Luxemburg stad gegaan (€6,- voor een retour 1e klas)
Rob Adelaar
donderdag 26 december 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Watertoren Hotel Nes (FR)
Prachtige kamer, alles stond klaar zoals gevraagd, heerlijk ontbijt en natuurlijk een schitterend uitzicht. Aanrader!!
Niels schuller
vrijdag 20 december 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Tuindorphotel ’t Lansink (OV)
Alles was heel goed alleen het ontbijt viel een beetje tegen geen gekookt eitje meer en het cappuccino Apparaat moest eerst opwarmen en enkele vleeswaren waren ook op terwijl we er om 9 00 waren dus ruim Oprijd nog
Van Nieuwenhoven
maandag 16 december 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 8 8.3 / 10

Villa BBB (NB)
Zeer gastvriendelijk bed and breakfast. We wilden graag een dvd kijken op de kamer, maar er was geen dvd-speler. Er werd goed meegedacht en een laptop te leen aangeboden. Heerlijk ontbijt op de kamer. Goede bedden. Breda zeer gezellige stad en Spa One in Oosterhout ook echt een aanrader.
Jacobs
zaterdag 14 december 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 7 sfeer: 7

Rating 8 8.0 / 10

Hotel Resort Landgoed Westerlee (GR)
Prachtig hotel in Jugendstil landhuis. De kamer ruim, schoon en sfeervol ingericht. Dineren is echt een aanrader. Het eten was erg lekker, verrassend en een feest voor het oog. Het personeel is bevlogen en betrokken en je voelt je welkom en verwend. Westerlee was echt een ontdekking. Voorts hadden we het geluk dat er een sfeervolle kerstmarkt was in vestingstadje Bourtange. Daarnaast is de stad Groningen dichtbij en biedt de omgeving rust.
Jack Zwiers
zaterdag 14 december 2019.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 9 9.0 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
Lieve mensen, sfeervol hotel en prachtige kamer. Heerlijk gegeten bij restaurant La Stacia op vijf minuutjes lopen.
Anouk van der Bijl
vrijdag 13 december 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Huisje Nijenstein met Hot Tub en Sauna (UT)
Wij zijn voor de tweede maal bij Henny & Piet geweest en wederom hebben we enorm genoten van hun gastvrijheid, het huisje, de hottub en de omgeving. Het is prachtig wandelen in de omgeving, het is heerlijk rustig. Wij komen graag nog een keer terug!
Peggy Gevers
vrijdag 13 december 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Privé Spa Parel in t groen het Boshuis (NB)
We hadden een top verblijf! Het was wel even moeilijk om het huis te vinden omdat in de omschrijving nummer 16 stond maar dat is de woning van de eigenaars. De locatie zelf was speciaal en heel mooi en de faciliteiten top! Het ontbijt was tip top in orde!
Stefanie De Decker
zondag 8 december 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 9 9.3 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
We hebben ontzettend genoten, ideaal voor rust en romantiek, de kamer was heel sfeervol, alles was top! Het ontvangst was zeer vriendelijk en het ontbijt was geweldig, dikke 10!! Wij gaan zeker weten nog eens terug
Reekers
zaterdag 23 november 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

De Heerlijkheid Ruinerwold (DR)
Wauw wat een prachtig, luxe B&B! Jeroen en Karin zijn warme mensen die een ontbijt maken waar zelfs een 5 sterren hotel wat van kan leren. Karin maakt haar eigen jam en het was zo lekker dat we gelijk 4 potten gekocht hebben en genieten er nu ook thuis van. We zijn 2 nachten in de kamer gebleven met een jacuzzi in de tuin. Wij hebben onder de sterren gezeten met champagne en onze huwelijksdatum gevierd! We hebben ook een massage op de kamer gehad en ook dat was boven verwachtingen. Na 2 nachten bij De Heerlijkheid Ruinerwold zijn we volledig ontspannen maar huis gegaan en verlangen al naar de volgende keer. Wij gaan nooit 2 keer naar hetzelfde plek want wij houden van nieuwe ontdekkingen maar voor De Heerlijkheid maken we een uitzonderingen. Ik kan heel lang doorgaan maar ik denk dat het duidelijk is, aarzel niet en reserveren! Je zult niet teleurgesteld zijn, Jeroen en Karin zorgen daarvoor met hun oog voor detail, service en luxe.
Aurelia Rommers
vrijdag 22 november 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
Een prachtig hotel met een huiselijke sfeer en van veel luxe voorzien. Een echte aanrader om samen een gezellig weekendje weg te gaan.
Van Beelen
zaterdag 16 november 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Hotel Restaurant de Uitkijk (OV)
Zeer vriendelijk personeel.Goede uitleg bij het diner.Heerlijk ontbijt en natuurlijk ( letterlijk én figuurlijk) een prachtige omgeving! Wij hebben genoten van de suite en hadden graag langer willen blijven. Wij waren hier ivm ons 30 jarig huwelijk, mede dankzij jullie fijn verblijf gehad. Bedankt én ga zo door!
Carla De Bruin
vrijdag 15 november 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Torensuites (GL)
Heerlijke nacht gehad in het kasteel, in het dorp prima gegeten bij Smouzen. Het ontbijt was prima verzorgd en overvloedig.
J boogerd
donderdag 14 november 2019.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 8.7 / 10

Wellness Suites De Heide (NB)
We hebben samen heerlijk even kunnen relaxen en bijkletsen (2 goede vriendinnen). We hebben genoten van de accommodatie en elkaar.
Victoria de Bruijn
donderdag 14 november 2019.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 8 8.0 / 10

Landgoed De Wilmersberg (OV)
Bijzonder warm welkom en heerlijk gegeten!
Dennis Endeman
zaterdag 9 november 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Huisje Nijenstein met Hot Tub en Sauna (UT)
Een warm welkom en prima uitleg. Het huisje is knus en biedt comfort zoals het hoort. Onze gastvrouw was bijzonder vriendelijk en nam de tijd. De hottub was op temperatuur en het grote genieten kon beginnen! Mooie omgeving en een prima ontbijt. Kortom: een aanrader!
E de jong
vrijdag 8 november 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Tuindorphotel ’t Lansink (OV)
Geweldig gegeten. Prachtig hotel voor een sterrendiner met een nachtje en een goed ontbijt. Uitstekend personeel, heel vriendelijk en service gericht
H.H. Struiwigh
zaterdag 2 november 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.3 / 10

Logeren in een vliegtuig (NB)
Heel fijn hotel, de staart suite was prachtig. Alle extra’s die zijn gegeven door het personeel heeft mijn cijfer ook aanzienlijk verhoogd. Ga zo door! Mvg Chris
Chris Jonkheid
vrijdag 1 november 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

 Vorige  1  2  3  4  5  Volgende