Specialhtels.nl
Hotels waar ik van hou

Home > Reviews

Reviews


Nooz (VL)
Goede fijne ontvangst, lekker relaxed en alles was goed geregeld. Lekker bed en een fijne patio. Kortom echt een aanrader om samen met je partner te genieten. Vergeet niet om de extra’s erbij te boeken! Zeer de moeite waard :)
Sam
donderdag 30 juli 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Kasteel Geulzicht (L)
Prima en mooi oud hotel/kasteel. Gastvrij en vriendelijk. Ontbijt was heerlijk. Half uurtje lopen naar Valkenburg centrum. Als je rust wil is het prima vertoeven in kasteel Geulzicht maar ook gezelligheid is een goede optie.
Johan Van meel
dinsdag 28 juli 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 9 8.7 / 10

Piet Paaltjens Pastorie (FR)
Top B&B . Fantastisch mooie kamer en super ontbijt. Als we in de buurt zijn komen we zeker hier terug.
B.Tros
maandag 27 juli 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 9

Rating 10 9.7 / 10

Luxexcellent Wellness/love Suite (NB)
We hebben een heerlijke dag gehad. Leuk om even een rondje te lopen en een super kamer met alles erop en eraan. Hele vriendelijke behulpzame mensen. Ook het ontbijt was heel uitgebreid!!
Freek van Mil
zaterdag 25 juli 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Luxexcellent Wellness/love Suite (NB)
Wij hebben heerlijk genoten zou er zo weer heen gaan TOP LOCATIE
Mike schut
vrijdag 24 juli 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Privé Spa Parel in t groen de Hooiberg (NB)
Toen ik aankwam bij de locatie werd ik bij mijn naam genoemd. Dat is voor mij al een plus punt! Bij deze wil ik laten weten dat het een bijzonder nachtje voor mij was. Wat een rust en luxe! Een mooi uitzicht met kijk op de natuur. De jacuzzi was geweldig wat heb ik genoten!! Als je ontspanning zoekt moet je hier heen gaan! De sauna was zo lekker en ontspannen. Het huisje zag er geweldig uit! De stoomcabine,douche en wc zag er super mooi uit door de Beton ciré dat op de muren gesmeerd is. De xxl bad midden in het huisje was de afsluiter om naar bed te gaan! Ik wil zo graag dit herhalen om te komen verblijven! Je mag super trots zijn door wat je hebt opgebouwd! Mijn cijfer voor het verblijf en vooral de ontvangst een dikke 10!! Groetjes Mike
Mike
donderdag 23 juli 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Casa Ciolina met Wellness (VL)
Alles was perfect!
Serdar Abanoz
donderdag 23 juli 2020.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 8 8.3 / 10

Nooz (VL)
Vol stress van uit de file rond om Antwerpen stormde ik op de receptie af omdat we te laat waren. Van af dat moment zijn we mee genomen in de sfeer van Nooz heb ik mijn telefoon uitgezet en pas aankomst thuis weer aangezet. Je begint met een geweldige massage waarbij de stress letterlijk van je lichaam af glijd. Daarna trek je een badjas aan om pas de volgende dag bij vertrek je kleren weer aan te doen. Heerlijk genoten met een glas witte wijn in de hot tube (zelf gestookt) en een heerlijke gourmette met vis en groente. De cinema op de kamer maakte de dag helemaal rond dus hier komen wij zeker nog een keer terug.
Rudy
woensdag 22 juli 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Landgoed de Holtweijde (OV)
Kennen jullie het boek “De wet van Snuf”? Want dat moeten ze bij Holtweijde gelezen hebben! Hier staat klantvriendelijkheid bij iedereen zeer hoog in het vaandel. Wát een ontvangst! Wát een gastvrijheid en wát een heerlijk ontspannen sfeer!! We hebben ervan genoten en komen graag nog eens terug! En dan wordt er nog eens lekker gekookt ook! Een aanrader!
Jack de Leeuw
dinsdag 21 juli 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Luxexcellent Wellness/love Suite (NB)
Wij hebben enorm genoten van de suite. En in de ochtend en perfect luxe ontbijt En zeker voor herhaling vatbaar.
Sebastiaan
dinsdag 21 juli 2020.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Boutique Hotel La Paulowna (ZH)
Echt een aanrader. Super hotel voor een break. Locatie is echt top en met de fietsen van het hotel is alles zo dichtbij. Ook Scheveningen. Het ontbijt is ook meer dan heerlijk. We komen hier zeker nog eens terug.
Paul Wijne
maandag 20 juli 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 9

Rating 10 9.7 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
Prachtig boutique hotel. Heel mooie suite kamer. Super verzorgd ontbijt & top ontvangst. 10/10 over de ganse lijn!
Piet Pauwels
zondag 19 juli 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Luxexcellent Wellness/love Suite (NB)
Wij hadden de deal genomen met vroege incheck en late uitchek inclusief ontbijt. Zodra we aankwamen stond de gastheer buiten om ons alles zeer enthousiast uit te leggen. De plek was prachtig, schoon en fris. Jacuzzi was al heerlijk voorverwarmd. Had de gastheer geappt voor borden omdat we wat eten bij hadden, binnen 3 minuten stond hij voor de deur met borden bestek en servetten! Verder heb je complete privacy in een fantastische accommodatie met alles erop en eraan. Het ontbijt was ook super. Service was perfect. Accomodatie was geweldig. Echt top, zeker een aanrader!
Roy
dinsdag 14 juli 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Erfgoed Bossem Koestersuites (OV)
Een hele mooie en leuke locatie met een zeer ontspannen sfeer. Een echte aanrader!
Kat
zondag 12 juli 2020.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 9 9.3 / 10

De Gevangentoren Suite (ZL)
Wat een mooie locatie!en super vriendelijk personeel Het ontbijt wat je krijgt is meer dan goed Het restaurant bij de kamer is een aanrader Je bent echt uit eten,en er wordt niet gehaast Wel een tip als je gaat niet te zware of grote tassen mee nemen niet praktisch op de smalle trap
Peter vd Elsen
zaterdag 11 juli 2020.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
Geweldige kamer, met mooi ligbad. Het ontbijt was heerlijk, kregen een prive ontbijt aangeboden, dit doen ze blijkbaar bij alle gasten. Heerlijk verwend geweest, top hotel. Groetjes Mirte en Eric
Mirte Sieben
zaterdag 11 juli 2020.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 8.7 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
Ik vond het heerlijk en mijn man was ook heel erg tevreden. Lekker ontspannen top gastvrijheid was ook top top
Fatima
donderdag 9 juli 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Logeren in een vliegtuig (NB)
keurige kamer! leuke ervaring en komen zeker een keer terug
Bultena
zondag 5 juli 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 8 sfeer: 10

Rating 9 9.3 / 10

De Heerlijkheid Ruinerwold (DR)
Voor de tweede keer geweest en het was geweldig! We raden restaurant Prestige aan in Meppel voor avondeten.
Aurelia Rommers
vrijdag 3 juli 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Residenz (ZH)
Fijn verblijf in een uitstekend hotel.
J Wols
vrijdag 3 juli 2020.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Villa De Duinen (ZH)
Perfect intiem hotel met goede Corona maatregelen. Super lekker eten door jonge enthousiaste kok. bediening zeer attent en behulpzaam al met al een TOP belevenis. Op zoek naar iets heel bijzonders in toeristisch Noordwijk. Onderga het ultieme vakantiegevoel bij VILLA DE DUINEN!!
Eric de Meij
zondag 28 juni 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Logeren in een vliegtuig (NB)
Een ervaring van ongekende hoogte. Genoten van begin tot einde.
Veldstra
zondag 28 juni 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Hotel Resort Landgoed Westerlee (GR)
Een heel mooi hotel. Mooie kamers en vriendelijk personeel.
Katja libeton-veldhuis
zaterdag 27 juni 2020.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 8 8.0 / 10

Casa Ciolina met Wellness (VL)
We hebben het gehele bijzondere verblijf als zeer plezierig en gastvrij ervaren met veel respect voor privacy en in acht neming van de Corona maatregelen ! Een absolute aanrader!
John Schuyt
zaterdag 27 juni 2020.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Villa Bayard (b&b) (L)
Buitengewoon plezierig verblijf gehad in de Villa Bayard! Hilde en Roel zijn zeer gastvrij, de kamers en andere ruimtes zijn zeer smaakvol ingericht en gezellig, en ook buiten is het heel aangenaam vertoeven. Diner was voortreffelijk en het ontbijt bijzonder overvloedig: alles wat je zou willen eten of drinken is aanwezig en goed verzorgd. Wij gaan er heel graag nog eens met plezier overnachten! Yvonne Verschuur
Verschuur
vrijdag 26 juni 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

 Vorige  1  2  3  4  5  Volgende