Specialhotels.nl
Hotels met een verhaal
Heb je vragen? Mail info@specialhotels.nl
Heb je vragen? Mail info@specialhotels.nl
Home > Reviews

Reviews


Boutique Hotel Opus One (ZH)
In een woord geweldig.
Hylke de waart
zaterdag 14 oktober 2017.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Onder de Hooiberg (NH)
Het was super romantische op een mooie locatie
Hans kluinhaar
zaterdag 7 oktober 2017.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Saillant Hotel Gulpenerland (L)
Personeel was heel vriendelijk bij de balie en het ontbijt. Echter vond ik de prijs voor de kamer vrij duur voor wat je er voor krijgt (deluxe kamer) vond hem vrij standaard.
Tanja van Rixel
vrijdag 6 oktober 2017.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 9 8.7 / 10

Villa Bayard (b&b) (L)
Het was heerlijk genieten, zo’n mooi verblijf! En het ontbijt was super! Wij komen zeker nog een keer terug!
Tanja van Rixel
donderdag 5 oktober 2017.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Hotel Restaurant de Uitkijk (OV)
We hebben genoten en heerlijk gegeten.
B. Boukes
donderdag 5 oktober 2017.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Hotel De Plataan (ZH)
Ontzettend leuke plek, tussen alle massale toeristische plekken weten zij een bijzondere sfeer te creeeren waarbij met beperkte middelen heel veel moois is bereikt
Ellen Van Beek
zaterdag 30 september 2017.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 8.7 / 10

Château d’Urspelt (LX)
was voor herhaling vatbaar
Panis yvan
vrijdag 29 september 2017.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 8 8.0 / 10

De Heerlijkheid Ruinerwold (DR)
Fijne plek om heerlijk tot rust te komen
D.Schuitmaker
vrijdag 22 september 2017.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Wellness Suites De Heide (NB)
Prachtige plek om even tot rust te komen. Vriendelijke ontvangst en in de ochtend een lekker ontbijt op je kamer. Super. En een heerlijke jacuzzi bij het penthouse appartement. Een aanrader.
Peters
dinsdag 19 september 2017.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 9 9.3 / 10

Villa Bayard (b&b) (L)
Prachtig hotel/B&B in natuurlijk omgeving. We zijn zeer gastvrij ontvangen, voelde ons meteen welkom! Het niveau van geserveerd ontbijt en 4 gangen diner was zeer hoog, was erg lekker.. Enig aandachtspuntje: een douch op de kamer naast een luxe Bad.
Sander de jongh
vrijdag 15 september 2017.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 8 sfeer: 10

Rating 9 9.3 / 10

Restaurant Suitehotel Posthoorn (NH)
Hotel en restaurant op topniveau, maar met een aansprekende losse sfeer. Iedere gast wordt in zijn of haar waarde gelaten en gewaardeerd, daardoor een warme welgemeende sfeer ervaren.
P.W.M. de Haas
zaterdag 9 september 2017.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Huisje De Heerlijkheyd (UT)
Zeer zeker een aanrader voor iedereen, heerlijk genoten van ons verblijf
Peter kammerer
zaterdag 9 september 2017.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Hampshire Hotel - St. Nicolaasga (FR)
Wij hebben een heerlijk weekend gehad. Ondanks dat we zelf het 4-gangen diner moesten samenstellen hebben we heerlijk gegeten. We vonden het echter jammer dat er geen verrassingsdiner was samengesteld door de chef. Wel een minpunt dat het behoorlijk stoffig was de kamer + restaurant. Dus in het vervolg moet er beter schoon gemaakt worden!
Berendsen
zaterdag 9 september 2017.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 8 8.0 / 10

Het Heerenhuys (DR)
zeer geslaagde paar dagen weg mooie kamer met bubbelbad en tv, zeer lekker ontbijt met heerlijke warme broodjes. dorpje ruinerwold is niet veel bijzonders maar meppel is een leuke stad om even heen te gaan. bij deze een aanrader voor een ontspannend weekendje weg
Leemans
donderdag 31 augustus 2017.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 8

Rating 9 9.3 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
top
Johnstone
zaterdag 19 augustus 2017.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
100% genoten Gegarendeerd genieten!
Bob Timmermans
zaterdag 19 augustus 2017.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Villa BBB (NB)
Geweldige B&B om met z’n tweeën een weekendje weg te gaan. De kamer is ruim opgezet en mooi ingericht met als pronkstuk natuurlijk de tweepersoons jacuzzi!
Frank Gielen
zaterdag 12 augustus 2017.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Piet Paaltjens Pastorie (FR)
Mooie B&B op een ideale ligging. We kregen een hartelijke ontvangst! Zeer vriendelijke gastheer en gastvrouw. Mooie kamer met prachtige badkamer (net nieuw bad). We voelden ons verwend en vereerd. Heerlijk geslapen! Ontbijt was erg uitgebreid met mooie streekproducten en zelfgebakken brood! Deze B&B is pure verwennerij!!
Petra van Steenbrugge-Clignet
vrijdag 11 augustus 2017.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.3 / 10

Hotel Villa de Klughte (NH)
Het was een fijne plek. Het enige vervelende was dat we niet echt werden geholpen toen we wat te vroeg aankwamen. Ook niet tips wat we even konden doen oid. Of bagage opslag. En in onze reservering stond dat we om half 13 konden inchecken en om 12 de volgende dag uitchecken. Dit was 1 van de redenen dat we voor deze plek hadden gekozen. Maar we kregen daar te horen pas om 13 in te kunnen checken en 10.30 uit te moeten checken.
Sharon de Jong
zaterdag 5 augustus 2017.
gastvrijheid: 7 kwaliteit: 9 sfeer: 8

Rating 8 8.0 / 10

Torensuites (GL)
Prima verzorgd ontbijt. Jammer dat het brood uit de supermarkt en afbakbroodjes waren. Van een plaatselijke "warme bakker" is aan te bevelen.
Dijkmans E.D.
zaterdag 5 augustus 2017.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Wellness Suites De Heide (NB)
Guesthouse De Heide wat een oase aan rust, ruimte. Erg gastvrij en supervriendelijke eigenaren. Gewoon verwennerij
R van de Bunte
dinsdag 1 augustus 2017.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 8 8.0 / 10

Logeren in een vliegtuig (NB)
Aparte leuke ervaring om een nachtje te slapen in de cockpit van een vliegtuig op een hoogte van 9 meter boven de grond. Het was wel een hele klim.
J.H. Mak
zondag 30 juli 2017.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

De Vijf Suites (DR)
Prima kamer! Heerlijk voor een nachtje ertussen uit te gaan!
De brouwer
zondag 16 juli 2017.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 8 8.0 / 10

Huisje Nijenstein met Hot Tub en Sauna (UT)
We zijn erg persoonlijk en enthousiast ontvangen door Piet en Henny. Op verzoek stonden er 15 rode rozen klaar omdat we dit ’Special hotel’ hebben geboekt ter gelegenheid van ons 15-jarig huwelijk. We hebben een heerlijk relaxte tijd gehad en de hot tub is écht een aanrader. Kortom: het was voortreffelijk!
Jan Pieter van Dalen
zaterdag 15 juli 2017.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.3 / 10

Hotel Villa de Klughte (NH)
Heel gezellig hotel met vriendelijk personeel. Eten in de Bistro is top!
V Hoogdalem
zaterdag 8 juli 2017.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

 Vorige  1  2  3  4  5  Volgende