specialhotels.nl
Home > Reviews

Reviews

Specialhotels.nl
Rating 9 8.9 / 10
Op basis van 2.412 reviews en 3.277 stemmen.

Casa Ciolina met Wellness (VL)
Helaas was het erg goed merkbaar dat de huidige, nieuwe, uitbaters geen ervaring hebben in het runnen van een hotel of restaurant. Er is nog veel ruimte voor verbetering en voor zo’n dure kamer, vond ik ontbijt ook ver onder wat je zou kunnen verwachten helaas.
Gast
vrijdag 23 juni 2017.
(gastvrijheid: 8 kwaliteit: 6 sfeer: 8)

Rating 7 7.3 / 10

Wellness Suites De Heide (NB)
staat in het aanwezige gastenboek
C Faber
maandag 19 juni 2017.
(gastvrijheid: 8 kwaliteit: 9 sfeer: 8)

Rating 8 8.3 / 10

Sterrenkubus De Nachtwacht (OV)
Alyssia Sebes
vrijdag 16 juni 2017.
(gastvrijheid: 8 kwaliteit: 9 sfeer: 8)

Rating 8 8.3 / 10

Wellness Suites De Heide (NB)
Tobias Ceulemans
zondag 11 juni 2017.
(gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 9)

Rating 9 9.3 / 10

Romantik Hotel le Val d’Amblève (W)
Een bijzonder prettig hotel waar het fijn toeven is. Pluim voor de vriendelijke bediening.
Romijn
vrijdag 9 juni 2017.
(gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 8)

Rating 8 8 / 10

Torensuites (GL)
Top ervaring om in een echt kasteel te mogen overnachten. Platte toren ziet er erg mooi uit van binnen. ’s ochtend groots ontbijten in je eigen privé tuin met uitzicht op de toren. Personeel is super gastvrij. Hopen zeker een keer terug te komen en dan in de ronde toren.
Reinders
zondag 4 juni 2017.
(gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10)

Rating 10 10 / 10

Villa BBB (NB)
Perfect! Super leuk ontvangst, geregeld wat we gevraagd hadden, super mooie kamer met een heerlijk bed en een super lekker ontbijt. En echt aanrader. gr Peter
P.W. van Es
zaterdag 3 juni 2017.
(gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10)

Rating 10 10 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
Wij vinden dit hotel zeker een aanrader voor mensen die even een avondje speciaal willen doen. Wij hadden hier de Flower room gereserveerd. Leuke ambiance, gastvrij, schoon. Wij zullen daar zeker nog een keer eens boeken.
A van Brakel
zaterdag 3 juni 2017.
(gastvrijheid: 9 kwaliteit: 8 sfeer: 9)

Rating 9 8.7 / 10

Restaurant Suitehotel Posthoorn (NH)
Een heel prettig sfeervol hotel, een top restaurant, prima !!!
Simone van wissen
zaterdag 27 mei 2017.
(gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9)

Rating 9 9 / 10

Casa Ciolina met Wellness (VL)
Ondanks dat het voor ons de eerste keer was in deze B&B waren we zeer aangenaam verrast door de aardige en persoonlijke ontvangst van de eigenaren, Wim en Patricia. Een leuke rondleiding met een lekker welkomstdrankje. We hadden de grootste kamer met een groot bad en mooie regendouche. Alles superschoon en netjes. Koffie op de kamer was gratis en beneden in de zitkamer mocht je zelf de drank pakken en vertrouwden ze erop dat je noteerde wat je nuttigde. Geweldig weekend gehad en inclusief de Wellness zeker de moeite waard. We zijn helemaal tot rust gekomen. Complimenten Patricia en Wim. Groeten Bas en Jannie
S.G.A.M. van Meurs
vrijdag 26 mei 2017.
(gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 10)

Rating 10 9.7 / 10

Hotel Resort Landgoed Westerlee (GR)
Wij hadden het bruidhuis geboekt. Het was een fantastisch verblijf. Het zag er allemaal netjes uit. Beneden een zithoek en badkamer met 2-persoons bubbelbad, en boven een mooie ruime slaapkamer met tv en airco. Het diner in het mooi restaurant, wat zich bevind in de oude paardenstal, was zeer goed en het ontbijt was uitgebreid en lekker. De omgeving is ook heel mooi om lekker te wandelen en bij de receptie vind je allerlei folders voor leuke uitstapjes in de omgeving. 2 minpuntjes: wij vonden de bedden te zacht en de bodem van het bubbelbad had wat onderhoud nodig.
Van Leeuwen
donderdag 25 mei 2017.
(gastvrijheid: 9 kwaliteit: 8 sfeer: 8)

Rating 8 8.3 / 10

Hotel Villa de Klughte (NH)
Wij hadden kamer 14, de zgn. Hortensia kamer.Een leuke kamer. Het 3-gangenverrassingsmenu was erg lekker. Het mooie weer maakt de sfeer en hele plaatje compleet.
Petri Barten
woensdag 24 mei 2017.
(gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9)

Rating 9 9 / 10

Nooz (VL)
Wij hebben echt heerlijk genoten van ons verblijf. Massage was top, we zijn inderdaad heerlijk verwend… De kamer was super en het eten heerlijk… Wellicht wat meer handdoeken op de kamer. De verassing van de wateroasis op zondag was echt helemaal te gek!!! Jullie zijn een fantastische gastvrouw en gastheer met een super team. Jullie zien ons zeker nog een keer terug!!
Ronald en Ellen
zaterdag 13 mei 2017.
(gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9)

Rating 9 9 / 10

Bed and breakfast Smederij Texel (NH)
Warm ontvangst, er was een klein misverstand bij de boeking en als compensatie een kleine lekkernij, zeer attent. Voor sfeer en beleving een 10+ Het ontbijt in de kamer voelde als op en top verwennerij en luxe!
Somair
vrijdag 12 mei 2017.
(gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10)

Rating 10 10 / 10

Romantik Hotel le Val d’Amblève (W)
Heerlijk hotel, met leuk en behulpzaam personeel! Leuke wandelingen in de omgeving!
Luc en Mieke van Well
vrijdag 12 mei 2017.
(gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 8)

Rating 8 8 / 10

Nuit Blanche (VL)
We loved this place! Initially we thought it a bit expensive but it is completely worth it for a night. It’s right in the center of Brugge, which makes it easy to get around. David de Graef was super friendly and was able to answer all our questions, even giving us recommendations for places to visit and what time to avoid the other tourists. The building is open to the public in the afternoon for him to show off his artwork but otherwise it is closed off and then it is nice and quiet for his guests to enjoy. We were most surprised by the breakfast. It tasted amazing, was healthy, and kept us full for a long time. At checkout time he allowed us to keep our bags in a storage closet until we left the city later that day so that we wouldn’t have to go to our car yet. That was really nice of him. All in all this place was amazing and we would recommend it to anyone wishing to enjoy a fancy guesthouse for a night.
Bert van Ramshorst
dinsdag 9 mei 2017.
(gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10)

Rating 10 10 / 10

Hotel Resort Landgoed Westerlee (GR)
Jessica Stoop
zaterdag 6 mei 2017.
(gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 10)

Rating 10 9.7 / 10

Hotel De Plataan (ZH)
Frans van Silfhout
zaterdag 6 mei 2017.
(gastvrijheid: 9 kwaliteit: 7 sfeer: 7)

Rating 8 7.7 / 10

Hotel de Castillion (VL)
alles top in dit hotel, met een woord fantastisch
Onno Jongerden
vrijdag 5 mei 2017.
(gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10)

Rating 10 10 / 10

Hotel Restaurant de Uitkijk (OV)
J. de Bruin
vrijdag 5 mei 2017.
(gastvrijheid: 7 kwaliteit: 6 sfeer: 7)

Rating 7 6.7 / 10

Torensuites (GL)
Jasper Scheen
zaterdag 29 april 2017.
(gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10)

Rating 10 10 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
Er kan maar met 1 woord iets gezegd worden over dit hotel en dat is geweldig. De eigenaren hebben het volledig zelf opgezet en die passie is in alles terug te zien. Heel mooi hotel, heel goed verzorgd en de eigenaren zijn ontzettend vriendelijk. Tot in de puntjes verzorgd en het ontbijt is een mooie kers op de taart. Ontzettend uitgebreid en lekker.
Marianne van Dijk-Schlicher
vrijdag 28 april 2017.
(gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10)

Rating 10 10 / 10

De Vijf Suites (DR)
Gruisen
donderdag 27 april 2017.
(gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 8)

Rating 8 8 / 10

Charl’s (VL)
Wij kregen een Special Hotelbon à € 200,- van onze kinderen. We hebben iets gekozen uit het grote aanbod en ons oog viel op Charl’s. We kregen bij ontvangst de kamer Paradis Islands en dat overtrof al onze verwachtingen: elan, klasse, uitstekende kleuren, perfect bed, mooie badkamer, een kraan die direct warm/heet water geeft, zalm-spinazie-sausdiner perfect, de vrouwelijke medewerker vonden wij beiden heel vriendelijk, de financiële afhandeling was ook helemaal in orde. We zouden zo weer een weekendje boeken........................Chapeau bas! Petje af!
Blom
woensdag 26 april 2017.
(gastvrijheid: 9 kwaliteit: 10 sfeer: 10)

Rating 10 9.7 / 10

Sterrenkubus De Nachtwacht (OV)
Ontzettend leuke locatie, met vriendelijke mensen
Edwin Erwich
vrijdag 21 april 2017.
(gastvrijheid: 9 kwaliteit: 8 sfeer: 9)

Rating 9 8.7 / 10

 Vorige  1  2  3  4  5  Volgende