Specialhtels.nl
Hotels waar ik van hou

Home > Reviews

Reviews


Restaurant Suitehotel Posthoorn (NH)
Prettige ontvangst, erg mooie kamer met uitgebreide informatie over het hotel; Niet alleen praktisch, maar ook over de geschiedenis. Eten was geweldig, erg smaakvol en zalige, onbekende wijnen er bij.
Marije Peters Rijnen
zaterdag 15 februari 2020.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Piet Paaltjens Pastorie (FR)
Onwijs gastvrije mensen, het was onze eerste keer in een B&B en dat is reuze bevallen! Een echte aanrader, zeker het vers gemaakte ontbijt!
Steffanie Traas
vrijdag 14 februari 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Villa De Duinen (ZH)
Hartelijk ontvangen in een familiaire sfeer. Goede service, prima wellness mogelijkheden aan de overkant! Heerlijk gegeten, wel van te voren reserveren. Geweldig ontbijt met verse producten.
AB DEKKER
vrijdag 14 februari 2020.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 8 sfeer: 9

Rating 9 8.7 / 10

Landgoed De Wilmersberg (OV)
Ons verblijf bij De Wilmersberg was eigenlijk perfect. Het mag zich met recht een landgoed noemen, met -van wat wij konden zien- kilometers oppervlak aan prachtige natuur. Het hotel zelf is mooi, schoon, gezellig en gewoon uitstekend ingericht. Onze kamer had echt een fantastisch comfortabel bed, waar we allebei heel goed op hebben geslapen. Het eten in het restaurant was overigens ook werkelijk fantastisch, en we hebben evenzeer genoten van de fijne bediening als het werkelijk erg goed smakende eten.
Don Eijndhoven
vrijdag 14 februari 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Martin’s Klooster (VL)
Erg vriendelijk en behulpzaam personeel, mooie kamer. Prijzen in de bar niet erg laag.
Nathalie Vilters-Ernes
zaterdag 8 februari 2020.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 10 sfeer: 9

Rating 9 9.3 / 10

Privé Spa Parel in t groen het Boshuis (NB)
Heel fijn genieten in het boshuis. Heerlijk even weg van de drukte. Stille omgeving,in de bossen,je waant je alleen op de wereld. Mooie inrichting. Van alle gemakken voorzien. Geweldige spa faciliteiten. Wij komen zéker graag nog eens terug. Wim en Jolanda
Jolanda Volkerink-Inen
zaterdag 25 januari 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Huisje Nijenstein met Hot Tub en Sauna (UT)
We hebben heerlijk genoten! Bij aankomst was de hottub al op temperatuur, een warmer welkom kun je niet wensen. Dit is het eerste weekendje weg na de geboorte van ons dochtertje (bijna 2 jaar) dus dat was nodig! ;) we hebben fijn genoten van de rust rondom de B&B en de drukte opgezocht van de stad Utrecht. Juist die combinatie vond ik heel leuk. Henny en Piet zijn super vriendelijke mensen die je het graag naar je zin maken. Heel erg bedankt voor het fijne verblijf en we denken erover om in de zomer nog eens terug te komen!
Leoni Hendriks
vrijdag 24 januari 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.3 / 10

Hotel Resort Landgoed Westerlee (GR)
Sfeer is erg goed. Vriendelijke bediening.
Verhoef
donderdag 23 januari 2020.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 7 sfeer: 9

Rating 8 8.0 / 10

Huisje Nijenstein met Hot Tub en Sauna (UT)
Na een heel hartelijk ontvangst met goede uitleg hebben we heerlijk genoten van de hottub en sauna dit weekend!
A.C. Hendriks
vrijdag 17 januari 2020.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Tuindorphotel ’t Lansink (OV)
Wat een sfeervol hotel, met uitstekend restaurant en prima service. Aanrader!
Van veggel
maandag 6 januari 2020.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Huisje Nijenstein met Hot Tub en Sauna (UT)
Wat hébben we genoten!! En de eigenaars...zo gastvrij en warm ontvangst! Je voelt dat zij dit doen met hun hart en zonder énige moeite! Echt toppers!! Heerlijk rustig verblijf gehad. Veel privacy, Lekker ontbijt! Goed bed, alles schoon. En was de ( bij aankomst al verwarmde )hottub helemaal top!! Onder het genot van een flesje bubbels onder de sterrenhemel was dan ook echt het toppunt van genieten!!
Nicole Kiezers
zondag 29 december 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.3 / 10

Casa Ciolina met Wellness (VL)
Erg genoten van de prive-welness
Niemöller
zaterdag 28 december 2019.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 8 8.0 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
Super goed ontvangen. Direct het gevoel gegeven alsof wij hier thuis hoorden.
Michael Awad
zaterdag 28 december 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 9

Rating 10 9.7 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
We hebben het heel erg Top gehad... echt een aanrader!! Heel erg romantisch
Sebastiaan Dijkstra
vrijdag 27 december 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.3 / 10

Hotel Resort Landgoed Westerlee (GR)
Sfeervol hotel op een landelijke plaats. Heel lekker gegeten in het sfeervolle warme huiskamer restaurant.
Dams
vrijdag 27 december 2019.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 9

Rating 8 8.3 / 10

Casa Ciolina met Wellness (VL)
geweldig huiselijke sfeer mooie suite lekker eten en fantastische welness dus een geweldige ervaring met super vriendelijke gastvrouw en gastheer top gewoon
Diana Megens
vrijdag 27 december 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Château d’Urspelt (LX)
Romantisch, sfeervol, gastvrij en comfortabel verblijf. Mooie kamer (wel wat warm) en fantastisch restaurant, vooral als je de wine-paring optie kiest met een kundige en uitermate vriendelijke sommelier die bijzondere wijnen wist uit te kiezen. Vanuit Clervaux met de trein naar Luxemburg stad gegaan (€6,- voor een retour 1e klas)
Rob Adelaar
donderdag 26 december 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Watertoren Hotel Nes (FR)
Prachtige kamer, alles stond klaar zoals gevraagd, heerlijk ontbijt en natuurlijk een schitterend uitzicht. Aanrader!!
Niels schuller
vrijdag 20 december 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Tuindorphotel ’t Lansink (OV)
Alles was heel goed alleen het ontbijt viel een beetje tegen geen gekookt eitje meer en het cappuccino Apparaat moest eerst opwarmen en enkele vleeswaren waren ook op terwijl we er om 9 00 waren dus ruim Oprijd nog
Van Nieuwenhoven
maandag 16 december 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 8 8.3 / 10

Villa BBB (NB)
Zeer gastvriendelijk bed and breakfast. We wilden graag een dvd kijken op de kamer, maar er was geen dvd-speler. Er werd goed meegedacht en een laptop te leen aangeboden. Heerlijk ontbijt op de kamer. Goede bedden. Breda zeer gezellige stad en Spa One in Oosterhout ook echt een aanrader.
Jacobs
zaterdag 14 december 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 7 sfeer: 7

Rating 8 8.0 / 10

Hotel Resort Landgoed Westerlee (GR)
Prachtig hotel in Jugendstil landhuis. De kamer ruim, schoon en sfeervol ingericht. Dineren is echt een aanrader. Het eten was erg lekker, verrassend en een feest voor het oog. Het personeel is bevlogen en betrokken en je voelt je welkom en verwend. Westerlee was echt een ontdekking. Voorts hadden we het geluk dat er een sfeervolle kerstmarkt was in vestingstadje Bourtange. Daarnaast is de stad Groningen dichtbij en biedt de omgeving rust.
Jack Zwiers
zaterdag 14 december 2019.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 9 9.0 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
Lieve mensen, sfeervol hotel en prachtige kamer. Heerlijk gegeten bij restaurant La Stacia op vijf minuutjes lopen.
Anouk van der Bijl
vrijdag 13 december 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Huisje Nijenstein met Hot Tub en Sauna (UT)
Wij zijn voor de tweede maal bij Henny & Piet geweest en wederom hebben we enorm genoten van hun gastvrijheid, het huisje, de hottub en de omgeving. Het is prachtig wandelen in de omgeving, het is heerlijk rustig. Wij komen graag nog een keer terug!
Peggy Gevers
vrijdag 13 december 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Privé Spa Parel in t groen het Boshuis (NB)
We hadden een top verblijf! Het was wel even moeilijk om het huis te vinden omdat in de omschrijving nummer 16 stond maar dat is de woning van de eigenaars. De locatie zelf was speciaal en heel mooi en de faciliteiten top! Het ontbijt was tip top in orde!
Stefanie De Decker
zondag 8 december 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 9 9.3 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
We hebben ontzettend genoten, ideaal voor rust en romantiek, de kamer was heel sfeervol, alles was top! Het ontvangst was zeer vriendelijk en het ontbijt was geweldig, dikke 10!! Wij gaan zeker weten nog eens terug
Reekers
zaterdag 23 november 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

 Vorige  1  2  3  4  5  Volgende