Specialhtels.nl
Hotels waar ik van hou

Home > Reviews

Reviews


Huisje Nijenstein met Hot Tub en Sauna (UT)
Heerlijk huisje. We hebben genoten van de hottub en natuurlijk van de eerste zonnestralen dit jaar. Lekker ontbijt en vriendelijke mensen. Zeker een aanrader.
Berrie Ruiter
vrijdag 20 maart 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Hotel Restaurant de Uitkijk (OV)
Ontvangst was goed. We werden vriendelijk te woord gestaan. Fijne ruime en goedverzorgde kamer. Al met al erg fijne nacht gehad. Ook het ontbijt was lekker! Ruim aanbod, verse producten ennnnn echte verse Jus! De ligging is overigens top. Echt een hotel in het bos!
Frits van Liempt
zaterdag 14 maart 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 9 8.7 / 10

Huisje Nijenstein met Hot Tub en Sauna (UT)
We hebben het heerlijk gehad, De hottub was op temperatuur toen we aan kwamen en hebben er goed gebruik van gemaakt.Volop privacy!!!Prima ontbijt en heerlijk geslapen.
Irma valentijn
vrijdag 13 maart 2020.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Tuindorphotel ’t Lansink (OV)
’t Lansink vind ik een bijzonder fijn hotel op een bijzondere plek, één van de mooiste fabriekstuindorpen van ons land. Een dergelijke locatie ben ik niet vaak tegengekomen en je waant je terug in de tijd. Het fantastische retaurant maakte het verblijf compleet, ik heb zelden zo heerlijk gegeten en de bijpassende wijnen waren goed gekozen. Een aanrader voor iedereen en vooral voor diegenen die van mooie architectuur en stedenbouw houden.
Johan Galjaard
dinsdag 10 maart 2020.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Privé Spa Parel in t groen het Boshuis (NB)
Het was in 1 woord geweldig. Zeker een aanrader.
Peter
zondag 8 maart 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Hotel Restaurant de Uitkijk (OV)
Super aardig personeel! Mooie kamer (suite) goed Diner! Wij komen zeker terug!
Ernst de Jong
zaterdag 29 februari 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Hotel Resort Landgoed Westerlee (GR)
Heerlijk genoten van een warm onthaal, een luxe kamer met een geweldig jacuzzi, waar wij samen urenlang van hebben genoten. Het diner a la carte en het ontbijt op de kamer waren uitstekend. Wij komen zeker terug. Het was een liefdevolle omgeving.
Theo van Dillen
zaterdag 29 februari 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
We hebben een zeer aangenaam verblijf gehad in een heel leuk ingerichte art deco kamer, met alles er op en er aan. Heel comfortabel en een goede keuze. Super ontbijt ook!
F Vaal
vrijdag 28 februari 2020.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Hotel Restaurant de Uitkijk (OV)
Ons verblijf was in alle opzichten perfect. Prachtige locatie. Heerlijk gegeten, met aandacht geserveerd. Schone, mooie en comfortabele kamer. Zeer klantvriendelijk en gastvrij ontvangst en afscheid. Want als ook de deur voor je wordt opengehouden dan is je verblijf toch wel af. Wij komen graag weer terug.
Jules Blokhuis
maandag 24 februari 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Onder de Hooiberg (NH)
Het was zo een fijne warme binnenkomst waarbij aan alle details gedacht was. Overal kaarsjes en verse rozenblaadjes! Het interieur is ook echt heel romantisch en voelde echt een beetje als "thuis" komen. Het was echt ondanks het zeer slechte weer een HEERLIJK verblijf. We hebben dan niet even gezellig op de hooizolder kunnen genieten maar wel maximaal kunnen ontspannen! Ontbijt werd in de ochtend op een karretje volledig verzorgd aan de deur gebracht. Mijn man heeft mij echt ontzettend in de watten gelegd of beter gezegd in de hooi 😜 Het was echt TOP!
Roberto
zaterdag 22 februari 2020.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 9 9.3 / 10

Restaurant Suitehotel Posthoorn (NH)
Prettige ontvangst, erg mooie kamer met uitgebreide informatie over het hotel; Niet alleen praktisch, maar ook over de geschiedenis. Eten was geweldig, erg smaakvol en zalige, onbekende wijnen er bij.
Marije Peters Rijnen
zaterdag 15 februari 2020.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Piet Paaltjens Pastorie (FR)
Onwijs gastvrije mensen, het was onze eerste keer in een B&B en dat is reuze bevallen! Een echte aanrader, zeker het vers gemaakte ontbijt!
Steffanie Traas
vrijdag 14 februari 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Villa De Duinen (ZH)
Hartelijk ontvangen in een familiaire sfeer. Goede service, prima wellness mogelijkheden aan de overkant! Heerlijk gegeten, wel van te voren reserveren. Geweldig ontbijt met verse producten.
AB DEKKER
vrijdag 14 februari 2020.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 8 sfeer: 9

Rating 9 8.7 / 10

Landgoed De Wilmersberg (OV)
Ons verblijf bij De Wilmersberg was eigenlijk perfect. Het mag zich met recht een landgoed noemen, met -van wat wij konden zien- kilometers oppervlak aan prachtige natuur. Het hotel zelf is mooi, schoon, gezellig en gewoon uitstekend ingericht. Onze kamer had echt een fantastisch comfortabel bed, waar we allebei heel goed op hebben geslapen. Het eten in het restaurant was overigens ook werkelijk fantastisch, en we hebben evenzeer genoten van de fijne bediening als het werkelijk erg goed smakende eten.
Don Eijndhoven
vrijdag 14 februari 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Martin’s Klooster (VL)
Erg vriendelijk en behulpzaam personeel, mooie kamer. Prijzen in de bar niet erg laag.
Nathalie Vilters-Ernes
zaterdag 8 februari 2020.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 10 sfeer: 9

Rating 9 9.3 / 10

Privé Spa Parel in t groen het Boshuis (NB)
Heel fijn genieten in het boshuis. Heerlijk even weg van de drukte. Stille omgeving,in de bossen,je waant je alleen op de wereld. Mooie inrichting. Van alle gemakken voorzien. Geweldige spa faciliteiten. Wij komen zéker graag nog eens terug. Wim en Jolanda
Jolanda Volkerink-Inen
zaterdag 25 januari 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Huisje Nijenstein met Hot Tub en Sauna (UT)
We hebben heerlijk genoten! Bij aankomst was de hottub al op temperatuur, een warmer welkom kun je niet wensen. Dit is het eerste weekendje weg na de geboorte van ons dochtertje (bijna 2 jaar) dus dat was nodig! ;) we hebben fijn genoten van de rust rondom de B&B en de drukte opgezocht van de stad Utrecht. Juist die combinatie vond ik heel leuk. Henny en Piet zijn super vriendelijke mensen die je het graag naar je zin maken. Heel erg bedankt voor het fijne verblijf en we denken erover om in de zomer nog eens terug te komen!
Leoni Hendriks
vrijdag 24 januari 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.3 / 10

Hotel Resort Landgoed Westerlee (GR)
Sfeer is erg goed. Vriendelijke bediening.
Verhoef
donderdag 23 januari 2020.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 7 sfeer: 9

Rating 8 8.0 / 10

Huisje Nijenstein met Hot Tub en Sauna (UT)
Na een heel hartelijk ontvangst met goede uitleg hebben we heerlijk genoten van de hottub en sauna dit weekend!
A.C. Hendriks
vrijdag 17 januari 2020.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Tuindorphotel ’t Lansink (OV)
Wat een sfeervol hotel, met uitstekend restaurant en prima service. Aanrader!
Van veggel
maandag 6 januari 2020.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Huisje Nijenstein met Hot Tub en Sauna (UT)
Wat hébben we genoten!! En de eigenaars...zo gastvrij en warm ontvangst! Je voelt dat zij dit doen met hun hart en zonder énige moeite! Echt toppers!! Heerlijk rustig verblijf gehad. Veel privacy, Lekker ontbijt! Goed bed, alles schoon. En was de ( bij aankomst al verwarmde )hottub helemaal top!! Onder het genot van een flesje bubbels onder de sterrenhemel was dan ook echt het toppunt van genieten!!
Nicole Kiezers
zondag 29 december 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.3 / 10

Casa Ciolina met Wellness (VL)
Erg genoten van de prive-welness
Niemöller
zaterdag 28 december 2019.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 8 8.0 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
Super goed ontvangen. Direct het gevoel gegeven alsof wij hier thuis hoorden.
Michael Awad
zaterdag 28 december 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 9

Rating 10 9.7 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
We hebben het heel erg Top gehad... echt een aanrader!! Heel erg romantisch
Sebastiaan Dijkstra
vrijdag 27 december 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.3 / 10

Hotel Resort Landgoed Westerlee (GR)
Sfeervol hotel op een landelijke plaats. Heel lekker gegeten in het sfeervolle warme huiskamer restaurant.
Dams
vrijdag 27 december 2019.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 9

Rating 8 8.3 / 10

 Vorige  1  2  3  4  5  Volgende