Specialhotels.nl
Hotels met een verhaal
Heb je vragen? Mail info@specialhotels.nl
Heb je vragen? Mail info@specialhotels.nl
Home > Reviews

Reviews


Restaurant Suitehotel Posthoorn (NH)
Heerlijk hotel en restaurant is super. Wij hebben ons zeer gastvrij gevoeld.
Cris Smeets
zaterdag 9 december 2017.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 9

Rating 8 8.3 / 10

Villa BBB (NB)
Heerlijk verblijf gehad in een heerlijke grote kamer. Helemaal tot rust gekomen in het grote 2 persoons-bubbelbad, en sochtends een super ontbijt gekregen! Wij komen zeker nog eens terug!
Arends
vrijdag 8 december 2017.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

B&B De Lachende Engel (VL)
Mechelen zou Mechelen niet zijn, zó mooi, zonder deze werkelijk schitterende b&b! Gastvrijheid ten top! Verblijf, uitmuntend! Ontbijt om zsm terug te komen! Hier kunnen we nog eindeloos van nagenieten
Peter
vrijdag 1 december 2017.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Villa De Duinen (ZH)
Aanbevelenswaardig. Heerlijk verblijf gehad.
Henk Donkervoort
zaterdag 25 november 2017.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 9 sfeer: 8

Rating 8 8.3 / 10

Polderhuisje (NH)
Wat een heerlijk, sfeervol en rustig plekje. Een uitstekend ontbijt en Jaqueline is een schat....
R. Timmers
vrijdag 24 november 2017.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.3 / 10

Huisje Nijenstein met Hot Tub en Sauna (UT)
Hartelijk ontvangst, prima plek om te vertoeven. Huisje was keurig en ontbijt prima.
D. Gabel
vrijdag 24 november 2017.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 8 sfeer: 9

Rating 9 8.7 / 10

Hostellerie Schuddebeurs (ZL)
Super lieve mensen.... Heel goede sfeer.. En enorm lekker gegeten..... Ruime en romantische kamer.
De Graeve Eddy
zaterdag 18 november 2017.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

De Heerlijkheid Ruinerwold (DR)
Heerlijk bijgekomen en kunnen relaxen in deze sfeervolle b&b! De gast heer en vrouw houden veel rekening met privacy en zijn erg open en vriendelijk. Wij hebben genoten van het uitgebreide ontbijt elke morgen en de rust en ruimte om ons heen.
Patricia van Eif
donderdag 16 november 2017.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 9 9.3 / 10

Huisje De Heerlijkheyd (UT)
helemaal top !
Evert van Rijssel
donderdag 16 november 2017.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Hotel Le Tissu (VL)
Super hotel super ontbijt super gast vrouw gewoon 10 !
Groenland
zaterdag 11 november 2017.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

B&B De Lachende Engel (VL)
Een charmante, ongelofelijk mooie plek. Prachtige kamers in een schitterend pand. Maar het is met name de gastvrijheid en de zorg en aandacht die er vanzelfsprekend is die het verblijf ongelofelijk aangenaam maken.
Vincent van Miert
vrijdag 10 november 2017.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.3 / 10

Het Heerenhuys (DR)
een bijzonder goede ontvangst, een mooi karakteristiek hotel en een top services
F. Tellekamp
vrijdag 10 november 2017.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 8 8.3 / 10

Huisje Nijenstein met Hot Tub en Sauna (UT)
Fantastisch! Een heel warm welkom door Henny. Zij had ervoor gezorgd dat de Hot Tub al voorverwarmd was en we er gelijk in konden. Een heel schoon, mooi gelegen en knus verblijf. Heerlijk als je even met elkaar wilt genieten in alle rust. Wij komen graag nog een keer terug in de zomer. Groetjes aan Henny en Piet! Liefs, Tony, Jazzlyn en Maxime
Maxime Haak
vrijdag 10 november 2017.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Huisje Nijenstein met Hot Tub en Sauna (UT)
Heerlijke van genoten, zeker voor herhaling
Oumghar
donderdag 2 november 2017.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 9

Rating 8 8.3 / 10

Polderhuisje (NH)
Echt even tot rust komen met schitterend uitzicht over de polder Ontbijt wordt klaargezet in de ochtend als jij net je bed uitrolt. Vriendelijke eigenaresse en heel gastvrij. Zeker voor herhaling vatbaar
Mijke Kraneveld vd Linden
zondag 29 oktober 2017.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 8 sfeer: 9

Rating 9 8.7 / 10

Restaurant Suitehotel Posthoorn (NH)
Zeer mooie ontvangst, onze gastvrouw bleef nog tot laat in de nacht op ons wachten. Zeer luxe kamer. Wij komen zeker nog eens langs.
Emre gunaydin
zaterdag 28 oktober 2017.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.3 / 10

Huisje Nijenstein met Hot Tub en Sauna (UT)
Lieve mensen en een fijne accomodatie, vooral door de hot tub!
Tombeil
vrijdag 27 oktober 2017.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 8 8.0 / 10

Logeren in een vliegtuig (NB)
Het was echt fantastisch! Nog mooier en leuker dan van te voren gedacht. Zeer zeker voor herhaling vatbaar!
Anette Heemskerk
zondag 22 oktober 2017.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Huisje Nijenstein met Hot Tub en Sauna (UT)
We hebben een heerlijk weekend gehad. Het huisje en de hottub liggen rustig en prachtig in de ruime tuin en natuur. Gastvrijheid is perfect en persoonlijk zonder aanwezig te zijn. Alles erop en eraan. Absoluut een aanrader!
Paulus
zaterdag 21 oktober 2017.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Hotel De Plataan (ZH)
Fantastisch hotel: vriendelijk en gastvrij én een supersfeervolle kamer. We hadden de kamer met "boom van goed en kwaad" met gigantisch rond bed, een tweepersoons jacuzzi, sunshower in badkamer en vooral schitterende muurschilderingen. Alles helemaal in stijl. Ontbijt was keurig verzorgd in sfeervolle ruimte. Hotel ligt aan leuk plein met restaurants en terrasjes en een paar minuten lopen van oude centrum. Gratis parkeren midden in de stad is trouwens ook uniek.
T.J. Oudejans
dinsdag 17 oktober 2017.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Wellness Suites De Heide (NB)
We kregen een erg warm ontvangst. Fijn, correct en duidelijke instructies voor het verblijf en de faciliteiten. Een prachtige locatie met veel vrijheid. Een heerlijke overkapping waar we tot in de late uurtje heerlijk mochten en konden relaxen. Uitstekende locatie om heerlijk van elkaar te genieten en de rust weer te vinden. Of we de waardebon winnen of niet... we gaan zeker nog een nachtje terug naar deze locatie!
Daan
maandag 16 oktober 2017.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
In een woord geweldig.
Hylke de waart
zaterdag 14 oktober 2017.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Onder de Hooiberg (NH)
Het was super romantische op een mooie locatie
Hans kluinhaar
zaterdag 7 oktober 2017.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Saillant Hotel Gulpenerland (L)
Personeel was heel vriendelijk bij de balie en het ontbijt. Echter vond ik de prijs voor de kamer vrij duur voor wat je er voor krijgt (deluxe kamer) vond hem vrij standaard.
Tanja van Rixel
vrijdag 6 oktober 2017.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 9 8.7 / 10

Villa Bayard (b&b) (L)
Het was heerlijk genieten, zo’n mooi verblijf! En het ontbijt was super! Wij komen zeker nog een keer terug!
Tanja van Rixel
donderdag 5 oktober 2017.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

 Vorige  1  2  3  4  5  Volgende