Specialhtels.nl
Hotels waar ik van hou
Heb je vragen? Mail info@specialhotels.nl
Heb je vragen? Mail info@specialhotels.nl

Home > Reviews

Reviews


Boutique Hotel Opus One (ZH)
Wat een mooi, gastvrij hotel! Met zoals de eigenaresse zelf zegt ; ik verkoop slapen, echt heerlijke bedden. Als je romantisch wil genieten is dit echt een aanrader, de tweepersoons jacuzzi maakt het compleet
Jasmijn van Pelt
zondag 11 november 2018.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Le Clervaux Boutique & Design Hotel (LX)
Fantastisch hotel. Alles is af, perfect! Restaurant Rhino heerlijk eten, zeer smaakvol.
Van Lieshout
vrijdag 9 november 2018.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 10 sfeer: 8

Rating 9 9.0 / 10

Watertoren Hotel Nes (FR)
Ontzettend leuke ervaring, mooi uitzicht, veel luxe en ruimte en een mooie omgeving waar genoeg is te zien.
Chiel Edelenbosch
zaterdag 3 november 2018.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Watertoren Hotel Nes (FR)
Super ervaring! Geweldig genoten! Sleutel krijg je paar dagen voor ontvangst thuis gestuurd. Hotel heeft geen receptie, maar bij binnenkomst stonden er wel een aantal lekkere dingen klaar als welkom. Dit hotel is een aanrader voor iedereen die even lekker quality time met z’n tweetjes wil op een unieke locatie, op 41 mtr hoogte. Wij hebben genoten van een heerlijk uitgebreid diner bij het steakhouse in Sneek (klein half uurtje rijden met de auto). Aanrader! Let op; je moet wel een aantal traptreden op voordat je vanaf de parkeerplaats bij de lift bent en ook het laatste stukje tussen lift en appartement zijn een aantal kleine trapjes. Ook de slaapkamer kun je enkel bereiken dmv een trap, dus minder geschikt voor mensen die geen trap kunnen lopen.
F. Kruidbos
zaterdag 27 oktober 2018.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 8.7 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
Uitermate vriendelijke mensen en je wordt overladen met gastvrijheid en luxe in het hotel. Absolute aanrader👍🏻
Michael van Oostveen
zaterdag 27 oktober 2018.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Villa BBB (NB)
Heerlijke nacht gehad in kamer bubbels. Lieve mensen en een nog veel beter ontbijt. In 1 woord top. Hoop er graag nog eens te slapen!
M. Wehrmeijer
zaterdag 27 oktober 2018.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Nuit Blanche (VL)
Super romantische plek met gepassioneerde eigenaar. Zeer gastvrij een weldaad om te zijn.
Berco Wegman
vrijdag 26 oktober 2018.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 9 9.3 / 10

Maison Village (L)
Wat een mooi hotel in een heerlijke rustige omgeving! Het ontbijt is heerlijk en wordt geserveerd door een hele aardige gastvrouw en haar dochter. We kregen allerlei tips om in de omgeving te gaan doen. Wij hebben genoten en hopen hier snel terug te komen.
Francisca Burggraaf
vrijdag 26 oktober 2018.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Casa Ciolina met Wellness (VL)
Wat een prachtig verblijf, zo gastvrij en we voelden ons zo welkom. 🍷dank voor het super verblijf , het lekkere ontbijt en de fantastische wellness .
G de Vogel
woensdag 24 oktober 2018.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Huisje Nijenstein met Hot Tub en Sauna (UT)
rustig en mooi plekje. Zeker een aanrader! Je wordt vriendelijk ontvangen en elke ochtend goed ontbijt!
Arjen kaijser
dinsdag 23 oktober 2018.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Huisje Nijenstein met Hot Tub en Sauna (UT)
Het was héérlijk! Rust, privacy, hottub....en nog buiten op de veranda ontbeten. We gaan zeker een keer terug.
Mariska Weimar
zaterdag 20 oktober 2018.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
Mooie en schone kamer. Zeer vriendelijke eigenaren. Heerlijk royaal ontbijt. Lekker gegeten bij restaurant het Schippershuis. Op zondag naar Willemstad, leuk vestingstadje.
Jacobs
zaterdag 20 oktober 2018.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 9 9.3 / 10

De Koning van Spanje (VL)
Wij hebben genoten van een heerlijk weekendje in Antwerpen en daar hebben Georgette en Karel enorm aan bijgedragen. We zijn in de watten gelegd met een fantastische kamer, een heerlijke badkamer (met tweepersoonsbad met massagestand, een douche met massagestand), uitzicht op de tuin en een zalig ontbijt. Je trekt de deur achter je dicht in de binnenstad van Antwerpen en waant je in een heel ander leven. Georgette en Karel, ontzettend bedankt! Eettips: Gegeten bij De Pottekijker, erg lekker, niet goedkoop maar je krijgt dan ook volop.
Claudia den Boogert
zaterdag 20 oktober 2018.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Fletcher Boutique-Hotel Duinoord (ZH)
Super mooi en net hotel met heel veel sfeer ook in het interieur. Personeel heel aardig. Eten was echt heel erg goed maar de hoeveelheid op het bord was niet veel dus dat zou ik zeker aanpassen. ook wat extra friet erbij zou ik zeker aanraden. kamers gehorig maar verder heel netjes.
L. Van Pommeren
vrijdag 19 oktober 2018.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 7 sfeer: 9

Rating 8 8.0 / 10

Torensuites (GL)
Een geweldige ervaring.
Ed musman
donderdag 18 oktober 2018.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 8.7 / 10

Casa Ciolina met Wellness (VL)
We hebben heel erg genoten! Vriendelijk ontvangst en alles was netjes en schoon. Volledig vertrouwen! Voor herhaling vatbaar 😄
Linda
zaterdag 13 oktober 2018.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.3 / 10

Hotel Resort Landgoed Westerlee (GR)
Prachtig bruidshuisje. Heel romantisch. Bed helaas veroudert, er zaten flinke kuilen in. Overdag in Groningen ons vermaakt.
Lisette Buijs
zaterdag 29 september 2018.
gastvrijheid: 7 kwaliteit: 8 sfeer: 9

Rating 8 8.0 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
Zo naar ons zin gehad in de flower kamer. Je kijkt je ogen uit, je ziet elke keer wat nieuws en alles is even mooi. Hele lieve mensen en een heel mooi hotel. Echt een aanrader om je liefde te verrassen. Mijn woorden doen het hotel te kort, zo prachtig is het. Hele leuke winkelstraat en je kan in het schippershuis heerlijk eten waarna je zo de kamer weer inrolt
Nancy speet
vrijdag 28 september 2018.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Boutique hotel-restaurant De Zwarte Boer (GL)
Heel fijn hotel, met heerlijk appartement. Aardig en luxe zonder prestigieus te zijn. Dank!
Wilma van den Brink-Messink
vrijdag 21 september 2018.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Polderhuisje (NH)
Wij hebben de B&B als centrale plek gebruikt gedurende dag en nacht voor onze bruiloft in De Rijp. Met veel aandacht en zorg hebben de eigenaren onze dag geholpen onvergetelijk te maken. Gelegen midden in het polderlandschap maar met een paar stappen zo midden in het gezellige dorp Geweldig! Bedankt
Jasper en Nanni Tacx
donderdag 20 september 2018.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
Prachtige kamer. Gastvrije ontvangst. Heerlijk ontbijt.
Marjon Hoff
dinsdag 18 september 2018.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 10 sfeer: 9

Rating 9 9.3 / 10

Casa Ciolina met Wellness (VL)
gezellige eigenaars zeer gastvrij mooie kamers alles keurig netjes voor herhaling vatbaar
Eikelboom
zaterdag 15 september 2018.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Casa Ciolina met Wellness (VL)
Zeer hartelijke ontvangst door eigenaars Mooie kamers Alles keurig Oke Mooie welness 👍👍 Voor herhaling vatbaar
Eikelboom
vrijdag 14 september 2018.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.3 / 10

Tuindorphotel ’t Lansink (OV)
Wij hebben enorm genoten van ons verblijf. Vooral het 5-gangen diner was fantastisch. Ook het ontbijtbuffet was heerlijk. De omgeving is mooi, groen en rustig. De kamer was netjes en ruim. Een feestje om een weekend te verblijven.
Lotte Klaassen
vrijdag 14 september 2018.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 8.7 / 10

Kasteeltje Hattem (L)
Heerlijke overnachting gehad, mooie ruime kamer, smaakvol ingericht
A.A. Regtien
zaterdag 8 september 2018.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 9 sfeer: 8

Rating 8 8.3 / 10

 Vorige  1  2  3  4  5  Volgende