Specialhtels.nl
Hotels waar ik van hou

Home > Reviews

Reviews


Huisje Nijenstein met Hot Tub en Sauna (UT)
is zeker aan te bevelen we hebben het erg goed en leuk gehad. we gaan zeker een keer terug.
Onderwater
woensdag 14 april 2021.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Suites Boulevard 17 (ZL)
Ondanks Corona was het verblijf fantastisch. Enorm gastvrij, Fijne mooie kamer en een super lekker ontbijt! Enorm bedankt en hopelijk tot de volgende keer!
Youp
zondag 11 april 2021.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Suites Boulevard 17 (ZL)
Een mooi rustig hotel, mooie ruime suites en ern prachtig uitzicht.
Tobias van Essen
zaterdag 10 april 2021.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 8 sfeer: 7

Rating 8 8.0 / 10

Bed & Wellness Parel in het groen ’t Loft (NB)
Wat een heerlijke plek!! We hebben enorm genoten van de jacuzzi in de tuin. Ik kom er graag nog eens terug! Ook heerlijk gewandeld in de omgeving. Het enige minpunt was het ontbijt. Verhouding prijs/kwaliteit was niet ok. Het ontbijt was erg eenvoudig.
Chantal Hoefsloot
vrijdag 9 april 2021.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 9 sfeer: 8

Rating 8 8.3 / 10

Suites Boulevard 17 (ZL)
mooie ruime moderne kamer, top ontbijt
Ermie van Tiel
vrijdag 9 april 2021.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 8 8.3 / 10

Privé Spa Parel in t groen het Boshuis (NB)
een zeer hartelijk ontvangst gehad en met mijn partner hier geweldig genoten van de faciliteiten en de omgeving. Gereserveerd met extra tijd en ontbijt om zo lang mogelijk en zo zorgeloos mogelijk te genieten.
Stefan Stoks
donderdag 8 april 2021.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Hotel Fidder – Patrick’s Whiskybar (OV)
Super vriendelijk personeel die echt voor het welkom gevoel zorgen! Bijzonder hotel in een wereld van ridders en koningen! Kamers zijn leuk en ruim maar vooral schoon! Badkamers zijn erg klein maar prima! Als tip tijdens COVID is het handig om er een tafel in de kamers te zetten waardoor het eten makkelijker wordt.
Romano
zondag 4 april 2021.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 9 8.7 / 10

Maison Village (L)
Een heel mooi hotel met een heerlijk kamer een fantastisch verzorgd ontbijt een absolute aanrader
Wim Holtkamp
zaterdag 3 april 2021.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Het Gelukshuis (L)
Bij aankomst hadden we zo iets van, wat is dit? Kregen niet het idee dat we op een speciaal plekje kwamen. We werden zeer vriendelijk opgewacht door Joy de gastvrouw. Eenmaal binnen gingen de ogen open. Zeer mooi, schoon en netjes. 2 nachten geweest en tot volle tevredenheid. Goed eten. Drinken ruim voldoende in de koelkast. Zeker voor herhaling vatbaar. Ron & Sora
De burger
vrijdag 2 april 2021.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 8 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Privé Spa Parel in t groen het Boshuis (NB)
Geweldige plek voor een hele bijzondere en romantische nacht weg. We hebben overal van genoten.
Cindy van Hal
dinsdag 30 maart 2021.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
Genoten! Top personeel en een hele mooie kamer!
Elisabeth van Meijeren
zaterdag 27 maart 2021.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Het Gelukshuis (L)
Een fantastische ervaring in dit mooie Gelukshuis. De sfeer die er hangt straalt warmte en liefde uit! Ibiza style is tot in de kleine details gerealiseerd. Een heerlijk huis om samen met je partner te ontspannen en tot elkaar te komen. De gastvrijheid en het ontbijt was super! Voor herhaling vatbaar.
Marcel Rooijen
vrijdag 26 maart 2021.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Suites Boulevard 17 (ZL)
Het was heerlijk,bedankt voor alles. Het was Geweldig :)))))) Graag meer informatie voor de kamer waar het precies qua uitzicht ligt.
Rasim yildiz
woensdag 24 maart 2021.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Wellness Suites De Heide (NB)
Zeer mooi verblijf, ziet er netjes en schoon uit. Ontvangt is dmv een filmpje op YouTube waarin alles uitgelegd wordt om het zo Corona-proof te houden, goed bedacht en fijn om alvast te bekijken voor je heen gaat. De kamer is ruim en de omgeving is prachtig. Heerlijk even weg uit de drukte en tijd om te ontspannen.
Germa
maandag 22 maart 2021.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Het Gelukshuis Cozy (NB)
.
Jody
zaterdag 20 maart 2021.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Privé Spa Parel in t groen het Boshuis (NB)
Een zeer unieke en fantastische locatie, waar je samen tot een zeer romatische overnachting kan komen. Onze dank is groot.
Sander de Jong
dinsdag 16 maart 2021.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Bed & Wellness Parel in het groen ’t Loft (NB)
Een heerlijk verblijf. Heerlijk verblijf in de loft en gebruik gemaakt van de sauna het veld. Was echt super. Prima ontbijt, was heerlijk. Enige minpuntje dat ik kan noemen vond ik dat er geen föhn aanwezig was, ging ik wel van uit. Misschien een tip! Verder top en een echte aanrader! Ook de tapas plank was heerlijk. Ivm Corona hebben we eten besteld bij Alma. Dat was genieten. Gaan we zeker een keer eten als het weer open mag.
Brigitte netten
maandag 15 maart 2021.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 9

Rating 8 8.3 / 10

Hotel Resort Landgoed Westerlee (GR)
We hebben een fijn verblijf gehad. Genoten van wandelen in de omgeving en bij terugkomst heerlijk ontspannen in de jacuzzi. S avonds een heerlijk drie gangen menu. Zeker een aanrader!
A.K. ten Klooster - Scholtens
maandag 15 maart 2021.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 8 8.0 / 10

Kasteel Geulzicht (L)
Vriendelijke gastheer.mooie grote kamer en een goed ontbijt Mooie wandelroutes naar Valkenburg door het bos
Anthony van lierop
maandag 15 maart 2021.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Boutique Hotel La Paulowna (ZH)
Fantastisch verblijf gehad op een prima locatie, heel gastvrij ontvangen en prima verzorgd in deze corona tijd. Het ontbijt was echt super geregeld. Echt een aanrader en wij komen zeker nog eens terug.
Bergsma
zaterdag 13 maart 2021.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Wellness Suites De Heide (NB)
Wij hebben een nacht in de Wellness penthouse suite verbleven. Dit is ten zeerste aan te raden! We hebben echt genoten en hebben niks aan. Te merken op ons verblijf
Ilse
donderdag 11 maart 2021.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Privé Spa Parel in t groen het Boshuis (NB)
Het was een hele unieke ervaring en omgeving om ons jubileum te vieren! Alles was schoon en netjes en in combinatie met de geboekte massage was het alles wat we nodig hadden! Just the two of is in volledige privacy en luxe....
Aglaia Dorder
woensdag 10 maart 2021.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Villa BBB (NB)
Super gastvrij ontvangst, een heerlijke kamer, lekker gebubbeld, een uitgebreid en zalig ontbijt. Genoten van een massage van Bea. Ik moest even schakelen dat het op een industrieterrein is (met de gordijnen dicht merk je daar niets van) en ik werd een beetje onrustig van de sportschool, waar je zo nu en dan toch muziek of trainings geluiden hoorde.
Sarah Bouwmeister
zondag 7 maart 2021.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 8 sfeer: 7

Rating 8 8.0 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
Het was een top hotel, heerlijk rustig vertrouwelijk zeer gastvrij en aan alles werd gedacht Ontbijt was top! Leuke wandelingen en fietsroutes.
Anne-Marie
zaterdag 6 maart 2021.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Villa BBB (NB)
Super fijne dagen gehad bij villa BBB. ‘S ochtends verwend met een ontzettend lekker en uitgebreid ontbijt. Elke dag kunnen relaxen in de jacuzzi. Prachtig en stijlvol ingerichte kamer.
Josette Lieste
vrijdag 5 maart 2021.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

 Vorige  1  2  3  4  5  Volgende