Specialhtels.nl
Hotels waar ik van hou
Heb je vragen? Mail info@specialhotels.nl
Heb je vragen? Mail info@specialhotels.nl

Home > Reviews

Reviews


Villa BBB (NB)
Was een en al top! Kan geen slechte punten noemen. Wij hebben het hier fantastisch gehad. Heerlijke kamer mooi ingericht. Heerlijk bubbelbad, lekker ontbijt. Een hele vriendelijke vrouw. Zeker een aanrader.
Soraya van den Bogaard
zaterdag 14 juli 2018.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Hotel Resort Landgoed Westerlee (GR)
We hebben een geweldig en heerlijk weekend gehad. Het was voor ons na een aantal jaren zorgen voor de kinderen de eerste keer dat we samen weg zijn geweest, en dat hebben we echt als zeer ontspannen en leuk ervaren. We komen zeker nog eens een keertje terug.
A.G. Verhoek
zaterdag 7 juli 2018.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Hotel Resort Landgoed Westerlee (GR)
Personeel vriendelijk. Restaurant top. Kamer ruim en prima. Geheel zou wel ‘schoner’ mogen (veel stof op de vele schilderijen die er hangen). Vooral zwarte vlokken/schimmel (?) bij gebruik jacuzzi was niet echt fris. Omgeving geschikt voor uitstapje Groningen of Assen.
Veraar
vrijdag 6 juli 2018.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 8 8.0 / 10

Huisje Nijenstein met Hot Tub en Sauna (UT)
In één woord "Geweldig"!
G. de Harder-Hopman
zondag 1 juli 2018.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Hotel Messeyne (VL)
Zeer mooi hotel ,vriendelijk personeel,zeer mooie en ruime kamers. Ga er zeker weer een keer heen!!
De Waal
zaterdag 30 juni 2018.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 8 8.0 / 10

Watertoren Hotel Nes (FR)
Prachtige locatie met geweldig uitzicht. Ontvangst was self service wat geen probleem was. Er is een lift naar boven maar daarna moeten er nog wat trappen geklommen worden. Geen probleem als je goed ter been en fit bent. Terecht dat hier op de site melding van gemaakt wordt.
Trees
dinsdag 26 juni 2018.
gastvrijheid: 7 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 9 9.0 / 10

Bed and breakfast Smederij Texel (NH)
Sfeervolle, ongedwongen en schone bed and breakfast op Texel. Ook geschikt voor (oudere) kinderen. Gastvrouw is erg vriendelijk en spontaan.Ontbijt was goed. Aanrader!
E. Kuijpers
zondag 24 juni 2018.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 8 8.0 / 10

Bed and breakfast Smederij Texel (NH)
Sfeervol en gezellige bed and breakfast. Alles is voorhanden. Aanrader!
E. Kuijpers
zondag 24 juni 2018.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 8 8.0 / 10

Nooz (VL)
Bij aankomst al relax Kamer / huisje met giant floating bad perfect Groot scherm aan bed voor muziek en film Lekker gegeten op onze kamer wat bezorgd werd Door vriendelijke jonge dame Erg gastvrij Top Gaan zeker vaker...
Alexander slabbekoorn
vrijdag 22 juni 2018.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.3 / 10

Château d’Urspelt (LX)
It was an amazing romantic get away. We were completely relaxed after our stay. The crew is really enthousiastic and helpfull. The private spa 2 was beautiful. Thank you for everything
Rosier
dinsdag 19 juni 2018.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 10 sfeer: 9

Rating 9 9.3 / 10

Torensuites (GL)
Bijzondere plek, sfeervol ingericht. Mooie tuin, heel rustgevend. Leuk dat je het kasteelplein ’s avonds voor jezelf hebt.
R. Stam
vrijdag 15 juni 2018.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 9 9.0 / 10

Wellness Suites De Heide (NB)
Genoten .precies wat we nodig hadden !
Kok
donderdag 7 juni 2018.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 9 9.3 / 10

Logeren in een vliegtuig (NB)
De ontvangst bij aankomst van de receptiemedewerkers van City Resort Hotel Mill was zeer proffesioneel en gastvrij!! Wij sliepen 1 nacht in de Staart Suite van de Brequet Atlantic 1150 inclusief Wellness Arrangement bij de Wellnessboot.Geweldige sfeervolle ervaring,AANRADER!!! Komen zeker nog eens terug,maar overnachten dan in de Cockpit Suite. Wij hebben GENOTEN! Met vriendelijke groet, Eddy Simons en Ralph Borghans.
Eddy Simons
vrijdag 1 juni 2018.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Logeren in een vliegtuig (NB)
Het was een heerlijke overnachting en erg speciaal!. Ook het welnessgebeuren was erg leuk, weer eens iets anders op een boot. Tip: inventaris aan boord van het vliegtuig regelmatig controleren, want wij hadden geen kurkertrekker, wel wijn. Een beetje lastig als heerlijk zit te genieten en dan weer het vliegtuig weer uit.
Martin Pol
zaterdag 26 mei 2018.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 8 8.0 / 10

Logeren in een vliegtuig (NB)
Erg genoten van ons verblijf in de cockpit suite. Er zijn echter wel het een en ander aan defecten aan de kamer: led verlichting werkt niet, verlichting in het bubbelbad werkt niet. Ook kan het best storend zijn dat er vogels in het landingsgestel zitten maar ondanks dit alles genoten van dit unieke verblijf.
Niels Bruinsma
zondag 20 mei 2018.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 7 sfeer: 8

Rating 8 8.0 / 10

Landgoed De Wilmersberg (OV)
Was een top hotel met prachtig nieuw zwembad en sauna goede bedden en vriendelijk personeel. Dit hotel is een aanrader voor iedereen in prachtige omgeving met wandelroutes en fietsroutes. Wij hebben genoten
H. Netjes
zondag 20 mei 2018.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 8 8.0 / 10

Boutiquehotel STAATS (NH)
Dit is echt een volkomen uniek hotel, in een prachtige, uitbundige stijl. Onze kamer was fantastisch, met een schitterende, sfeervolle inrichting. Een hotel dat met lef en liefde is ingericht en met personeel dat daar heel goed bij past. We voelden ons heel erg welkom. Het restaurant is een ervaring op zich. Los van de eveneens schitterende inrichting is het een prachtig concept: ’Jamie Oliver-achtig’, zeiden ze in het hotel. Jonge mensen die een flinke deuk hebben opgelopen krijgen hier de kans hun leven weer op de rails te krijgen en een vak te leren. Het enthousiasme spatte van hun gezichten af. Los daarvan was het eten uitstekend, zowel bij het diner als het ontbijt. Klasse met een hele grote K!
M. Pennewaard
vrijdag 11 mei 2018.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 9 9.3 / 10

Sterrenkubus De Nachtwacht (OV)
De kubus is een heel vernuftig huisje waar op de 9 vierkante meter alles wat nodig is aanwezig is. Trapje naar het bed boven is stijl en is niet vast. Is dus niet iets voor mensen met hoogtevrees. Bankje in het huisje zat minder lekker, maar sliep wel heel lekker. De picknickmand met het ontbijt is goed gevuld met eten van het goede landleven. Was erg lekker en goed compleet. Het huisje was ook goed schoon. Ook fijn dat je geen beddegoed en theedoeken/handdoeken en baddoeken hoeft mee te nemen. De koepel boven het bed en de telescoop zijn het bijzondere extraatje en vooral na een bezoek aan de sterrenwacht (is op loopafstand van het verblijf) is dit extra leuk. Dan rest alleen nog te duimen voor helder weer!! Wij komen zeker nog een keer terug.
Helga IJspeerd
dinsdag 1 mei 2018.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 8 sfeer: 10

Rating 9 9.0 / 10

Hotel Villa de Klughte (NH)
Een gezellig en net hotel. We hebben heerlijk gedineerd en ontbeten. Kamer was keurig op orde. Vriendelijk bediening en behulpzaam. Zeker de moeite waard
J.gunnewegh
zondag 29 april 2018.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 8 8.0 / 10

Hotel Resort Landgoed Westerlee (GR)
Beautiful relaxed place, good service, friendly staff.
Melanie Winkle
woensdag 25 april 2018.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 9 9.3 / 10

Royal Safari Lodges De Sterrenhemel (NB)
Erg vriendelijke eigenaren! Lekker zo’n eigen plekje met bbqplaats. Jammer van het roze ipv witte dekbed, maar verder was alles prima geregeld!! We hebben een geweldige overnachting gehad!!
Roos Shri
maandag 23 april 2018.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 9 8.7 / 10

Landhotel de IJsvogel (FR)
Met name de kwaliteit van het restaurant was fantastisch. Zeer verrassende smaken en bereidingen. Je voelt en proeft dat de koks hun ziel en zaligheid in de bereiding leggen. Het hotelpersoneel was erg vriendelijk en behulpzaam.
Angelo Terwiel
zaterdag 21 april 2018.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

B&B Hotel Verhaegen (VL)
Wat een prachtig hotel! Fantastisch ingericht en uniek. Wij hebben zo genoten en hadden moeite om afscheid te nemen. Ambachtelijk en verrukkelijk ontbijt ook! Bedankt voor dit onvergeeflijke weekend Remko&Helena
Walta
zaterdag 21 april 2018.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 9 9.3 / 10

Villa BBB (NB)
schitterende overnachting gehad, deze B&B is een mooi verborgen pareltje in het Brabantse land. Geen woord gelogen in de recensies, mooie nette kamer, prima bed en uitstekende badkamer zoals beloofd. Het ontbijt was meer dan af, prima verzorgd en wij gaan zeker dit jaar nog terug. aanradertje voor iedereen
Naus
zaterdag 21 april 2018.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Piet Paaltjens Pastorie (FR)
Erg mooie en oude Pastorie. We werden ontvangen in de mooie tuin met koffie en een gebakje. Mooie kamer, heerlijk bed, uitgebreid ontbijt met veel zelfgemaakte en streekproducten. Heerlijk zonnig weer, kortom een super weekend!! We komen graag nog een keer terug!!
Leeuw
vrijdag 20 april 2018.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

 Vorige  1  2  3  4  5  Volgende