Hotels waar ik van hou

Home > Reviews

Reviews


Château d’Urspelt (LX)
Zeer mooi hotel en kamer. Het ontvangst was goed en ook het personeel is erg vriendelijk. Betreft het restaurant, beland je in een mooie sfeervolle dinerzaal. Echter valt de prijs kwaliteit van het eten wel tegen. Verder is de SPA bij het hotel aan te raden.
Neal Pot
vrijdag 27 januari 2023
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 7 sfeer: 8

Rating 80 8.0 / 10

Suites Boulevard 17 (ZL)
We hebben genoten van ons verblijf in Boulevard 17. Echt een aanrader. Een plek om nogmaals te boeken.
Ineke t Hart
donderdag 29 december 2022
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 90 9.0 / 10

Hotel Resort Landgoed Westerlee (GR)
Mooie locatie met prima faciliteiten. De kamer was erg mooi en van alle gemakken voorzien.
Robin Cosaert
zaterdag 10 december 2022
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 8 sfeer: 9

Rating 87 8.7 / 10

Villa BBB (NB)
Super leuk verblijf gehad. Heel gastvrij ontvangen.
Jerry Birtantie
vrijdag 25 november 2022
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 90 9.0 / 10

L’Auberge Damhotel (NH)
The service and food and wine were all excellent. We felt like part of the family there after only a couple days. thank you. Edam is great for a walk or bike ride. Also go to Marken if you get a chance. It is worth the trip.
Wade singler
zaterdag 12 november 2022
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

De Boereplaats (NH)
De B&B ligt vrij en is tot in de puntjes afgewerkt. Ook de styling is consequent doorgevoerd. De badkamer is een plaatje. Het bed is een luxe uitvoering, wel aan de zachte kant (daar moet je van houden). Prettig vinden wij dat er geen tv aanwezig is, dan kom je echt tot rust. De hooizolder die van binnenuit bereikbaar is, is natuurlijk een bijzondere toevoeging. De kleden echter niet in dezelfde romantische stijl doorgevoerd, klein minpuntje dus, maar verwaarloosbaar. Wij hebben gegeten bij Wonder’s in Schagen, goed eten in een gemoedelijke sfeer.
Ej Tax
zaterdag 5 november 2022
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 97 9.7 / 10

De Gevangentoren Suite (ZL)
Heerlijke plek om te verblijven. Een unieke plek aan zee, eigenlijk vonden we 1 nachtje te kort. Ontvangst was goed, suite was naar verwachting en het ontbijt was zeer uitgebreid. Echt een aanrader. En die 80 treden naar hoog vonden wij echt meevallen. Tip: als je vegetarisch bent zou ik wel adviseren om te kijken naar een ander restaurant, waar je meer keuze hebt. Ik had namelijk een proeverij genomen en hierbij vegetarisch aangegeven, maar ik kreeg precies wat er op de kaart stond. Dus dat was geen verrassing ... Maar mijn vriend vond de vis echt heerlijk!
Hillie Bosma
vrijdag 28 oktober 2022
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 93 9.3 / 10

De Heerlijkheid Ruinerwold (DR)
Geweldig !!!!!!!!! Schoon, netjes, opgeruimd, heerlijk ontbijt, schitterende omgeving en een oase van rust. Jacuzzi is zeer aan te bevelen en heerlijk ontspannen in een sfeervolle kamer. De gastheer en gastvrouw zijn zeer vriendelijk en doen alles om het je naar de zin te maken. Zeker een terugkeer waardig. Jeroen en Karin jullie zijn geweldig
Hans van der Geest
maandag 24 oktober 2022
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 90 9.0 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
Mijn man en ik geven elkaar voor ieders verjaardag altijd een overnachting in een luxe, bijzondere of aparte hotelkamer/suite cadeau. En zo kwam ik na een lange zoektocht op internet uit op boutique hotel Opus One. Mijn oog was gevallen op de suite, een huiskamerachtige onderverdieping met daarboven een ruime slaapkamer met een groot bed en een vrijstaand bad (er is ook nog een kleine badkamer met wc en inloop douche). Beide verdiepingen hebben een heerlijk dikke vloerbedekking, idem voor de trap tussen de twee verdiepingen. De dame bij de receptie (daar is ook de ontbijtruimte) begeleid je naar je kamer, beantwoord nog eventuele vragen en geeft de ontbijttijden door. In de kamer is het lekker badderen met de tv aan en daarna in het grote bed gedoken. Het ontbijt de volgende dag is geweldig uitgebreid. Een eigen etagere met verschillende broodjes, verse jus d’orange, koffie of thee, yoghurt met granola.. de tafel waar we aan zitten staat al gauw vol eten alleen voor ons. De check-out tijd van 11 uur is prettig en we schrijven nog even snel wat in het gastenboekje. Daarna terug naar de auto die iets verderop op een grote parkeerplaats staat. Opus One vinden wij zeker een aanrader!
Mariska De Graaf-Homan
zaterdag 15 oktober 2022
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 97 9.7 / 10

Kasteel Doenrade (L)
Fijne ontvangst met rondleiding door het kasteel. De kamer prima in orde, met overdaad aan sanitair en lekker de ruimte. Helaas was er een klein probleempje maar dat werd perfect opgelost. Het restaurant was sfeervol en warm. Helaas was de keuze op de menukaart niet zo ruim. Maar de bediening reageerde perfect en binnen no time hadden we toch een aantal prima gerechten op tafel. Misschien een tip voor de chef, maak een menu vlees en een menu vis.
Henk Stoffers
zaterdag 15 oktober 2022
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 8 sfeer: 9

Rating 87 8.7 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
We hebben een zeer fijn verblijf gehad. De Flower Room is een mooie en sfeervolle kamer. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Wel bleek onze kamersleutel niet goed te zijn ingeregeld (voor 1 nacht ipv 2), waardoor we onze kamer niet inkwamen op dag 2. Geen drama, maar er was geen personeel aanwezig en ik moest irritant vaak bellen, voordat ik iemand te pakken had die het kon regelen, wat dan wel weer snel gebeurde. Verder geeft de Flower Room geen enkele privacy bij het toilet, nu de hele kamer een open indeling heeft, waardoor het toilet net zo goed midden in de kamer had kunnen staan. Voor de niet lage prijs, zou dat m.i. beter moeten. Restaurant Tast Toe aan de overkant is gemoedelijk en we hebben daar heerlijk gegeten. Tripje Willemstad is ook een aanrader!
Jeroen Schrama
vrijdag 14 oktober 2022
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 7 sfeer: 9

Rating 80 8.0 / 10

Privé Spa Parel in t groen het Boshuis (NB)
Fantastische plek, heerlijke break tijdens de week. Enige was dat de bestemming moeilijk te bereiken was door werken vlakbij. Het was handig geweest dat hierover tevoren een mail over was gestuurd,
Robert Vermeiren
donderdag 13 oktober 2022
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 90 9.0 / 10

Nooz (VL)
Heerlijk ontspannen, je komt niets te kort, echt even helemaal weg. Super vriendelijk personeel. Goed eten.
Corine de Jonge
maandag 10 oktober 2022
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 97 9.7 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
Prima en een verzorgd ontbijt. Heel vriendelijk.
Herman Volckaert
woensdag 5 oktober 2022
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 83 8.3 / 10

Tuindorphotel ’t Lansink (OV)
Prima dagen gehad! Fijne ruime kamer met een goede bank, heerlijke 5-gangen diner en ontspannen sfeer. Leuke stad en verrassende omgeving. TIP: de lampen ad plafonds stoffen, zowel op de kamer, als in het hotel/restaurant. (Sorry is een tik van mij om daarop te letten.) De verhuurfietsen met volle banden meegeven hihi. (Bedankt voor het goed-maak kopje koffie nog ;) ) Hartelijke groet, S van Steen
R. van Steen
zaterdag 1 oktober 2022
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 80 8.0 / 10

Klooster Nieuwkerk Goirle (NB)
Zeer prettig verblijf, prima kamer en bedden. Fijne douche. Zeer mooi gelegen klooster/hotel. Boven verwachting van ons. Aanrader
Kees van Nieuwkerk
zondag 25 september 2022
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 97 9.7 / 10

Boutique Hotel La Paulowna (ZH)
Wat een leuk ontvangst en een ongedwongen sfeer. Fijne kamer en onze wensen waren tiptop uitgevoerd. Echt een aanrader om naartoe te gaan.
Rob
zaterdag 24 september 2022
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Suites Boulevard 17 (ZL)
Een nachtje weg begint met het inchecken in het hotel. Suites Boulevard 17 weet hoe ze dit moeten doen: een warm ontvangst, een hartelijk welkom, echte mensen die je het gevoel geven dat ze je even lekker in de watten gaan leggen. En dat goede begin bleek inderdaad de voorbode voor meer: een prachtige kamer met fenomenaal uitzicht en de beschikking over een heerlijk restaurant. We hebben een heerlijk weekend gehad in de suites!
Mark Epskamp
vrijdag 23 september 2022
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Villa Bayard (b&b) (VL)
Wij hebben genoten van de mooie locatie en de gastvrijheid. Een echte aanrader voor een paar nachtjes weg!
Peter Gerards
woensdag 21 september 2022
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Nuit Blanche (VL)
Heel hartelijk ontvangen door David. Veel informatie gekregen. Fantastische B&B in het centrum van Brugge, waar het overdag een toeristische trekpleister is en ’s avonds muisstil. Heerlijk uitgebreid ontbijt samen met z’n tweeën. Wij hebben genoten en zouden deze bijzondere plek zeker aanraden.
Else Oosting
zaterdag 17 september 2022
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 90 9.0 / 10

De Heerlijkheid Ruinerwold (DR)
Ontvangst door Jeroen en Karin was prettig. ze geven je een heel warm welkom en willen graag tips geven over de omgeving. De kamer was erg sfeervol en groot maar vooral schoon. De tuin kamer met jacuzzi was echt fantastisch. Ook het ontbijt was elke dag een feest heerlijke zelfgemaakte producten. Deze b&b is echt een aanrader voor als je heerlijk tot rust wilt komen en lekker wilt genieten van de mooie omgeving.
Angela tomas
vrijdag 16 september 2022
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 93 9.3 / 10

De Gevangentoren Suite (ZL)
Fantastisch uitzicht op een historische plek.
Groenewoud
maandag 12 september 2022
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 7 sfeer: 10

Rating 90 9.0 / 10

Château d’Urspelt (LX)
Zeer mooi hotel, goed gelegen. Lekker diner en ontbijt.
WILLY VAN PUYENBROECK
vrijdag 9 september 2022
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 97 9.7 / 10

Svilla (VL)
Een aanrader voor iedereen die er even tussenuit wilt in een moderne omgeving. Wij hebben genoten van de goede zorgen van de gastvrouwen. Het zwembad is heerlijk koel. Het ontbijt uitgebreid, heerlijk en aangepast op onze ’dieet’ wensen. Onze kamer was ruim, mooi, verzorgd en met heerlijke bedden. Als jullie nog twijfelen dan zeggen wij; doen!
Martine Van Der Wel
zaterdag 3 september 2022
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 93 9.3 / 10

Bed & Wellness Groenrust (GL)
Heerlijk verblijf gehad bij deze accomodatie. Alles was erg schoon, veel privacy, fijne bedden en erg genoten van de faciliteiten zoals de sauna en de hottub. Zeker een aanrader! Dankjulliewel!
Anthonie Capellen
vrijdag 26 augustus 2022
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

 Vorige  1  2  3  4  5  Volgende