Specialhotels.nl
Hotels met een verhaal
Home > Reviews

Reviews

Specialhotels.nl
Rating 9 8.9 / 10
Op basis van 2.423 reviews en 3.288 stemmen.

Villa BBB (NB)
Geweldige B&B om met z’n tweeën een weekendje weg te gaan. De kamer is ruim opgezet en mooi ingericht met als pronkstuk natuurlijk de tweepersoons jacuzzi!
Frank Gielen
zaterdag 12 augustus 2017.
(gastvrijheid: 9 kwaliteit: 10 sfeer: 10)

Rating 10 9.7 / 10

Hotel Villa de Klughte (NH)
Het was een fijne plek. Het enige vervelende was dat we niet echt werden geholpen toen we wat te vroeg aankwamen. Ook niet tips wat we even konden doen oid. Of bagage opslag. En in onze reservering stond dat we om half 13 konden inchecken en om 12 de volgende dag uitchecken. Dit was 1 van de redenen dat we voor deze plek hadden gekozen. Maar we kregen daar te horen pas om 13 in te kunnen checken en 10.30 uit te moeten checken.
Sharon de Jong
zaterdag 5 augustus 2017.
(gastvrijheid: 7 kwaliteit: 9 sfeer: 8)

Rating 8 8 / 10

Wellness Suites De Heide (NB)
Guesthouse De Heide wat een oase aan rust, ruimte. Erg gastvrij en supervriendelijke eigenaren. Gewoon verwennerij
R van de Bunte
dinsdag 1 augustus 2017.
(gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 8)

Rating 8 8 / 10

Logeren in een vliegtuig (NB)
Aparte leuke ervaring om een nachtje te slapen in de cockpit van een vliegtuig op een hoogte van 9 meter boven de grond. Het was wel een hele klim.
J.H. Mak
zondag 30 juli 2017.
(gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9)

Rating 9 9 / 10

De Vijf Suites (DR)
Prima kamer! Heerlijk voor een nachtje ertussen uit te gaan!
De brouwer
zondag 16 juli 2017.
(gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 8)

Rating 8 8 / 10

Huisje Nijenstein met Hot Tub en Sauna (UT)
We zijn erg persoonlijk en enthousiast ontvangen door Piet en Henny. Op verzoek stonden er 15 rode rozen klaar omdat we dit ’Special hotel’ hebben geboekt ter gelegenheid van ons 15-jarig huwelijk. We hebben een heerlijk relaxte tijd gehad en de hot tub is écht een aanrader. Kortom: het was voortreffelijk!
Jan Pieter van Dalen
zaterdag 15 juli 2017.
(gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 9)

Rating 9 9.3 / 10

Hotel Resort Landgoed Westerlee (GR)
Leuk hotel, ontbijt heeft veel keuze. Kamers zijn netjes.
Mike de Water
zaterdag 15 juli 2017.
(gastvrijheid: 7 kwaliteit: 8 sfeer: 7)

Rating 7 7.3 / 10

Hotel Villa de Klughte (NH)
Heel gezellig hotel met vriendelijk personeel. Eten in de Bistro is top!
V Hoogdalem
zaterdag 8 juli 2017.
(gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9)

Rating 9 9 / 10

Hotel Nijver (NB)
Geweldig knap hotel, super vriendelijke service en een betoverende kamer !! Doen we zeker nog eens over !
Geert Keuleers
maandag 3 juli 2017.
(gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9)

Rating 9 9 / 10

Casa Ciolina met Wellness (VL)
Ik heb echt geen enkel punt van kritiek. Genoten!!
Tanja Zajec
zondag 2 juli 2017.
(gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10)

Rating 10 10 / 10

Nooz (VL)
Hadden graag een hoger cijfer gegeven.
Verbunt
zaterdag 1 juli 2017.
(gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10)

Rating 10 10 / 10

Casa Ciolina met Wellness (VL)
Helaas was het erg goed merkbaar dat de huidige, nieuwe, uitbaters geen ervaring hebben in het runnen van een hotel of restaurant. Er is nog veel ruimte voor verbetering en voor zo’n dure kamer, vond ik ontbijt ook ver onder wat je zou kunnen verwachten helaas.
Gast
vrijdag 23 juni 2017.
(gastvrijheid: 8 kwaliteit: 6 sfeer: 8)

Rating 7 7.3 / 10

Wellness Suites De Heide (NB)
staat in het aanwezige gastenboek
C Faber
maandag 19 juni 2017.
(gastvrijheid: 8 kwaliteit: 9 sfeer: 8)

Rating 8 8.3 / 10

Sterrenkubus De Nachtwacht (OV)
Alyssia Sebes
vrijdag 16 juni 2017.
(gastvrijheid: 8 kwaliteit: 9 sfeer: 8)

Rating 8 8.3 / 10

Wellness Suites De Heide (NB)
Tobias Ceulemans
zondag 11 juni 2017.
(gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 9)

Rating 9 9.3 / 10

Romantik Hotel le Val d’Amblève (W)
Een bijzonder prettig hotel waar het fijn toeven is. Pluim voor de vriendelijke bediening.
Romijn
vrijdag 9 juni 2017.
(gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 8)

Rating 8 8 / 10

Torensuites (GL)
Top ervaring om in een echt kasteel te mogen overnachten. Platte toren ziet er erg mooi uit van binnen. ’s ochtend groots ontbijten in je eigen privé tuin met uitzicht op de toren. Personeel is super gastvrij. Hopen zeker een keer terug te komen en dan in de ronde toren.
Reinders
zondag 4 juni 2017.
(gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10)

Rating 10 10 / 10

Villa BBB (NB)
Perfect! Super leuk ontvangst, geregeld wat we gevraagd hadden, super mooie kamer met een heerlijk bed en een super lekker ontbijt. En echt aanrader. gr Peter
P.W. van Es
zaterdag 3 juni 2017.
(gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10)

Rating 10 10 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
Wij vinden dit hotel zeker een aanrader voor mensen die even een avondje speciaal willen doen. Wij hadden hier de Flower room gereserveerd. Leuke ambiance, gastvrij, schoon. Wij zullen daar zeker nog een keer eens boeken.
A van Brakel
zaterdag 3 juni 2017.
(gastvrijheid: 9 kwaliteit: 8 sfeer: 9)

Rating 9 8.7 / 10

Restaurant Suitehotel Posthoorn (NH)
Een heel prettig sfeervol hotel, een top restaurant, prima !!!
Simone van wissen
zaterdag 27 mei 2017.
(gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9)

Rating 9 9 / 10

Casa Ciolina met Wellness (VL)
Ondanks dat het voor ons de eerste keer was in deze B&B waren we zeer aangenaam verrast door de aardige en persoonlijke ontvangst van de eigenaren, Wim en Patricia. Een leuke rondleiding met een lekker welkomstdrankje. We hadden de grootste kamer met een groot bad en mooie regendouche. Alles superschoon en netjes. Koffie op de kamer was gratis en beneden in de zitkamer mocht je zelf de drank pakken en vertrouwden ze erop dat je noteerde wat je nuttigde. Geweldig weekend gehad en inclusief de Wellness zeker de moeite waard. We zijn helemaal tot rust gekomen. Complimenten Patricia en Wim. Groeten Bas en Jannie
S.G.A.M. van Meurs
vrijdag 26 mei 2017.
(gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 10)

Rating 10 9.7 / 10

Hotel Resort Landgoed Westerlee (GR)
Wij hadden het bruidhuis geboekt. Het was een fantastisch verblijf. Het zag er allemaal netjes uit. Beneden een zithoek en badkamer met 2-persoons bubbelbad, en boven een mooie ruime slaapkamer met tv en airco. Het diner in het mooi restaurant, wat zich bevind in de oude paardenstal, was zeer goed en het ontbijt was uitgebreid en lekker. De omgeving is ook heel mooi om lekker te wandelen en bij de receptie vind je allerlei folders voor leuke uitstapjes in de omgeving. 2 minpuntjes: wij vonden de bedden te zacht en de bodem van het bubbelbad had wat onderhoud nodig.
Van Leeuwen
donderdag 25 mei 2017.
(gastvrijheid: 9 kwaliteit: 8 sfeer: 8)

Rating 8 8.3 / 10

Hotel Villa de Klughte (NH)
Wij hadden kamer 14, de zgn. Hortensia kamer.Een leuke kamer. Het 3-gangenverrassingsmenu was erg lekker. Het mooie weer maakt de sfeer en hele plaatje compleet.
Petri Barten
woensdag 24 mei 2017.
(gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9)

Rating 9 9 / 10

Nooz (VL)
Wij hebben echt heerlijk genoten van ons verblijf. Massage was top, we zijn inderdaad heerlijk verwend… De kamer was super en het eten heerlijk… Wellicht wat meer handdoeken op de kamer. De verassing van de wateroasis op zondag was echt helemaal te gek!!! Jullie zijn een fantastische gastvrouw en gastheer met een super team. Jullie zien ons zeker nog een keer terug!!
Ronald en Ellen
zaterdag 13 mei 2017.
(gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9)

Rating 9 9 / 10

Bed and breakfast Smederij Texel (NH)
Warm ontvangst, er was een klein misverstand bij de boeking en als compensatie een kleine lekkernij, zeer attent. Voor sfeer en beleving een 10+ Het ontbijt in de kamer voelde als op en top verwennerij en luxe!
Somair
vrijdag 12 mei 2017.
(gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10)

Rating 10 10 / 10

 Vorige  1  2  3  4  5  Volgende