Specialhtels.nl
Hotels waar ik van hou

Home > Reviews

Reviews


Hotel Resort Landgoed Westerlee (GR)
Wij sliepen in het bruidshuisje. Echt een heerlijk huisje, met een fantastisch bubbelbad, noem het maar gerust een klein zwembadje. Het fijne tweepersoonsbed is boven met een teveetje…. Klein smal trappertje naar boven. Wij hadden de eerste ochtend ontbijt op bed, dit was keurig verzorgd, met alles erop en eraan. Tweede ochtend gegeten in de eetzaal, ook een prima buffet. We hebben in het restaurant gegeten, een verrassingsmenu, beetje jammer dat het hoofdgerecht biefstuk was en dat er niet gevraagd was hoe je deze gebakken wilde hebben met voor mij dus een grijze doorgebroken biefstuk…. Op de kamer missen we wel koffie en theefacilliteiten!! We kregen de tweede dag toen we erom vroegen allemaal verse schone handdoeken dus gewoon vragen! Wat heel vreemd was, was dat de vorige eigenaresse door de restaurant paradeerde op haar laarzen met twee loslopende honden, dit kan natuurlijk echt niet!
Patricia Maissan
maandag 18 oktober 2021.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 8 8.3 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
We waren hier maar één nacht, maar hebben ons enorm thuis gevoeld en genoten van zowel de luxe kamer als de geweldige service. Echt een aanrader.
De Graaf
zaterdag 16 oktober 2021.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Hotel Resort Landgoed Westerlee (GR)
Het was ons goed bevallen en het is voor herhaling vatbaar. Lekker rustige omgeving.
Bergmans J.g.
woensdag 13 oktober 2021.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 8 8.0 / 10

Gelukshuis Ibiza Stevensweert (L)
Fantastische beleving, echt een aanrader voor koppels
Brennain Boltong
dinsdag 12 oktober 2021.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Privé Spa Parel in het groen ’t Veld (NB)
Een hele fijne romantische Wellness nacht gehad, midden in de natuur. Deze plek zit vol verrassingen.
Yoran Weide
maandag 11 oktober 2021.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Hotel Restaurant de Uitkijk (OV)
Erg mooi hotel, gelegen in een prachtige omgeving voor wandel- en fietstochten. Zeer nette, luxe kamer. Jammer dat in de kamers naast ons gezinnen met kleine kinderen aanwezig waren. In combinatie met de houten vloer en de douchegeluiden was uitslapen voor ons niet mogelijk.
Van Mil
zondag 10 oktober 2021.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 8

Rating 9 8.7 / 10

Gelukshuis Ibiza Stevensweert (L)
Het was een heerlijke belevenis. Echt samen zijn en ontspannen.
Malou Nieuwenhuis
zaterdag 9 oktober 2021.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Suites Boulevard 17 (ZL)
Echt goed verzorgd, vriendelijke mensen, mooie kamer. Precies zoals het wordt beschreven. Echt super dagen gehad dank jullie wel.
M. Dingenouts
woensdag 6 oktober 2021.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Fort Vuren (ZH)
Super leuke ervaring om in een speciale en verrassende omgeving een overnachting/verblijf te boeken. Personeel is zeer gastvrij en behulpzaam en het ontbijt was uitgebreid in een leuke gezellige ambiance. Wij hebben het ervaren als een bijzondere en unieke ervaring en komen zeker nog een keer terug. Rob van Jose van Zantvliet
R van Zantvliet
zaterdag 2 oktober 2021.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 8 8.0 / 10

De Gevangentoren Suite (ZL)
Super locatie met een fantastisch uitzicht. Schoon, veel ruimte, voorzien van alle gemakken. Zelfs met bubbelbad. Goed gevulde mini- bar, uitgebreid lekker ontbijt Het restaurant met heerlijke gerechten en wijnen. Ieder gerecht was een ook een lust voor het oog- klein schilderijtje We hebben het reuze naar onze zin gehad.
K.W. Van Gelderen
maandag 27 september 2021.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Privé Spa Parel in t groen het Boshuis (NB)
Prachtige locatie, echt super mooi. Er was alleen geen hout om vuur te maken. Zeker een aanrader
Marleen
dinsdag 21 september 2021.
gastvrijheid: 7 kwaliteit: 8 sfeer: 9

Rating 8 8.0 / 10

Suites Boulevard 17 (ZL)
Twee heerlijke dagen gehad, super vriendelijk personeel en een fantastische suite! Heerlijk ontbijt met alles erop en eraan. Komen hier zeker nog een keer terug!
Frank Reinke
maandag 20 september 2021.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Boutique Hotel La Paulowna (ZH)
Wij hebben genoten! Een hartelijk ontvangst, een mooie kamer, een heerlijk ontbijt. In het centrum van de mooie Hofstad. Op fietsafstand van Scheveningen. Top voor een paar dagen relaxen.
Cappers
zondag 19 september 2021.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Suites Boulevard 17 (ZL)
We hebben genoten van een lang weekend Vlissingen in Boulevard 17. Onze suite nr.7 was perfect. Alles nieuw en van goede, degelijke kwaliteit. Het bed was comfortabel en voorzien van een goed dekbed. Ik neem altijd mijn eigen kussen mee, mijn man vond het kussen prima. De dames bij het ontbijt waren erg vriendelijk en behulpzaam . Een prima ontbijt beide dagen. Bij het inchecken en uitchecken werd ik ook zeer vriendelijk te woord gestaan . Een aanrader dit hotel Boulevard 17 ! Wij hadden onze eigen fietsen meegenomen. We zijn met de veerboot naar Breskens overgestoken. Leuk om te doen. Het centrum van Vlissingen is ook zeer de moeite waard. Daar vindt je restaurants Spaans, Italiaans, Grieks. Voor elk wat wils !
AAM Giezenaar
zaterdag 18 september 2021.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Privé Spa Parel in het groen ’t Veld (NB)
Perfect! Even tot rust gekomen in ons drukke bestaan. Mooie locatie, genoten van de luxe, komen zeker terug
Cindy Ensing
vrijdag 17 september 2021.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Maison Village (L)
Een prima locatie om weer terug te komen!
Ineke donjacour
zondag 12 september 2021.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Bed & Wellness Parel in het groen ’t Loft (NB)
We werden vriendelijk ontvangen. Ontbijt was heerlijk alles was vers. Verder was alles naar wens en hebben heerlijk genoten zeker een aanrader. Hier komen we zeker en vast nog eens terug!
Kurt lenaers
zaterdag 11 september 2021.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 8 sfeer: 10

Rating 9 9.0 / 10

De Gevangentoren Suite (ZL)
Wat een ervaring!! Geweldig Super ontvangen duidelijke en leuke uitleg over de toren. Zo speciaal. Uitzicht fenomenaal. Nog nooit zoiets moois en speciaals meegemaakt. Alles netjes en schoon . Wakker worden met een prachtig uitzicht .Heel lekker ontbijt. Ook het bijbehorende restaurant was heel goed. Wij zijn voor het 6-gangen proeverij menu gegaan en elke gang was heel lekker. Wij waren allebei erg onder de indruk. Wij keren echt nog eens terug!!!
Lindy Schniermanni
vrijdag 10 september 2021.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Hotel De Plataan (ZH)
Misschien een kluisje op de kamer? Kan handig zijn. Voor de rest prima en fijn dat je bij hotel kunt parkeren. Mooie plek.
A roos
vrijdag 10 september 2021.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 8 8.0 / 10

Nooz (VL)
We waren over alles zeer tevreden en vinden het zeker voor herhaling vatbaar. Voor degene die nog gaan raden wij zeker de hottub in het bos aan met diner!
M.J. Baars
woensdag 8 september 2021.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 9 9.3 / 10

Klooster Nieuwkerk Goirle (NB)
Het is een gemoedelijk, sfeervol hotel. Heerlijk kunnen uitrusten en slapen. Voor het diner hoef je niet weg want dat is uitstekend.
Ina Meskers
woensdag 8 september 2021.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Privé Spa Parel in het groen ’t Veld (NB)
Fantastische setting en super sfeervol. Kleine tip, in de slaapkamer een hor bij het kleine raampje, zodat je deze wel open kunt zetten. Er zitten best veel muggen namelijk.
Thomas van Onzen
zaterdag 4 september 2021.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 8.7 / 10

Gelukshuis Gold Suite Tilburg (NB)
Het was een fantastische belevenis dit gelukshuis , w zijn zeker dichter tot mekaar gekomen. Raden iedereen aan om dit eens te gaan doen als je in een sleur zit van het dagelijks leven. Met hele vriendelijke groetjes. sylwia en Ruud
Sylwia Brandys
zaterdag 4 september 2021.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 9 9.0 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
De kamer (de suite) was schitterend en we werden heel fijn en gastvrij ontvangen. De kamer was netjes en goed verzorgd. Echt een aanrader als je een speciaal romantisch nachtje weg wilt. Het is eigenlijk zonde om de kamer te verlaten.
Iris Valk
vrijdag 3 september 2021.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Suites Boulevard 17 (ZL)
Mooie nieuwe kamer met warme sfeer, fijn bed en top uitzicht direct op de zee! Het personeel was heel vriendelijk, verwelkomend en behulpzaam. Smakelijk ontbijt en goeie koffie. Aanrader voor romantisch weekendje weg!
Kersti Vervloet
zondag 29 augustus 2021.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

 Vorige  1  2  3  4  5  Volgende