Specialhtels.nl
Hotels waar ik van hou

Home > Reviews

Reviews


Watertoren Hotel Nes (FR)
Super fijn verblijf in Watertoren Hotel Nes gehad. De sleutel konden we zelf uit het kluisje halen. Eenmaal binnen stond het ontbijt voor de volgende ochtend al klaar in de koelkast. Zooo luxe! Het was zoveel en zo lekker dat we er ook nog de lunch van konden eten. Heel erge aanrader!
Lynette Nab
zaterdag 16 januari 2021.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Privé Spa Parel in het groen ’t Loft (NB)
Wat een heerlijk en verrassend verblijf was dit! De locatie is vele malen mooier dan wat er op de foto’s vertoond wordt. Wij zaten in loft 4, welke tevens een van de grootste kamer is. Enorme ruimte, leuke openhaard voor een haardvuurtje, mooi stukje tuin met jacuzzi en de sauna gaat binnekort ook open. Wij hebben een nieuw bezoekje alweer geboekt!
Cynthia de la Combé-van der Togt
vrijdag 15 januari 2021.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Het Gelukshuis (L)
We hebben enorm genoten van het verblijf en alles was tip top verzorgd. We gaan ook nog een keer naar Eindhoven en Tilburg, het is ons heel goed bevallen!
Rick van Vliet
zondag 10 januari 2021.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
Prachtig boutique hotel waar de puntjes op de i staan. Zowel qua kamer, voorzieningen en mogelijkheden. We kunnen niets bedenken wat voor verbetering vatbaar zou zijn. Top verblijf gehad in een top hotel.
Rene Krijgsman
zaterdag 9 januari 2021.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Piet Paaltjens Pastorie (FR)
De studio was knus, gezellig en mooi! De ontbijtjes waren heerlijk en mooi verzorgd. Dagje Ameland is een aanrader.
Anouk Crombach
vrijdag 8 januari 2021.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Het Gelukshuis Cozy (NB)
Super gezellig ingericht. Bij ontvangst alles mooi verlicht en heerlijke hapjes. Ontbijt ook prima. Ruim voldoende keus. Een paar dingetjes die er wel bij zouden horen bij zo’n kamer: douchegel en shampoo. Ook een goed koffiezetapparaat hoort bij deze kamer in deze prijsklasse. Het geluksspel is echt een leuke toevoeging aan de overnachting. Zorg dan wel dat alle attributen die op het papier staan er ook zijn. Dan is het helemaal leuk.
Ron Romijn
dinsdag 5 januari 2021.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 7 sfeer: 9

Rating 8 8.3 / 10

Privé Spa Parel in het groen ’t Loft (NB)
Wat was het heerlijke kamer, groot en veel ruimte. Heerlijk om de jacuzzi in de tuin te hebben. Zeker in deze tijd hebben wij ons prima vermaakt in onze kamer. Wij zouden hier zeker nog een keer terug komen.
Danielle jongejan
vrijdag 1 januari 2021.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 10 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Watertoren Hotel Nes (FR)
Oud & nieuw vieren was hier heerlijk. Onvoorstelbaar uitzicht. Heerlijk met champagne in het bubbelbad gezeten. De badjassen zijn echt heerlijk zacht! En vooral genoten van de sfeer. Bijzonder om te zien wat voor mooie suite ze hebben kunnen bouwen. En leuk om aan de foto’s in de lift te zien hoe het was tijdens de verbouwingen. En in deze tijden ook nog coronaproof doordat je zelf het kastje voor de sleutel kunt openen. En daardoor geen contact hebt. Zeker een aanrader!! Groetjes Lisa & Julia
Klumpenaar
donderdag 31 december 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Hotel Resort Landgoed Westerlee (GR)
Wij hebben zoveel genoten met 2 dagen . Bubbelbad was heerlijk en warm. Overal was schoon en netjes. Er was ook een tafel voor het eten . Dat was mooi bedacht. Zeker weer herhalen.
Ayse Sabah
woensdag 30 december 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Privé Spa Parel in t groen het Boshuis (NB)
Echt een topervaring! Ontzettend genoten
Geurtjens
woensdag 30 december 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Kasteel Geulzicht (L)
Mooie ligging, heel warm ontvangst. Mooie wandel routes, we gaan hier zeker terug.
M.C.M. de Koning -Smit
dinsdag 29 december 2020.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Boutique Hotel La Paulowna (ZH)
Een erg fijn en gastvrij hotel! Mooi, hygiënisch en erg behulpzaam. Enige punt van kritiek is dat zelfs met de korting parkeren erg prijzig is.
Nick van den Heuvel
dinsdag 29 december 2020.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 9 9.3 / 10

Piet Paaltjens Pastorie (FR)
Geweldige paar dagen gehad in deze zo ontzettend gezellige B&B. De hele studio ademde de romantische sfeer uit waar we al op hadden gehoopt. Alles was ook lekker schoon en het bed lag heerlijk. De decoratie werkte sfeer verhogend. We hadden hier zeker langer willen blijven. Absoluut voor herhaling vatbaar en een aanrader als je vanaf een sfeervolle rustige omgeving Friesland wil ontdekken. Maikel & Jennifer
Maikel Jansen
maandag 28 december 2020.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 9 9.3 / 10

Privé Spa Parel in t groen de Hooiberg (NB)
Wat een ervaring! We werden hartelijk ontvangen, kregen een duidelijke uitleg en het genieten kon beginnen. Alles is binnen handbereik om even lekker te ontspannen. Hier krijg je ECHT tijd voor jezelf. Wij komen zeker nog eens terug. Een dikke aanrader dit!!
Bas van Kessel
zaterdag 26 december 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Privé Spa Parel in t groen het Boshuis (NB)
Super! Alles was op en top geregeld. Hele mooie locatie en mooie faciliteiten, erg geslaagd! Een aanrader!
Kim
vrijdag 25 december 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Privé Spa Parel in t groen de Hooiberg (NB)
fenomenaal,,,,,,geweldig om ff tot rust te komen
J v delft
donderdag 24 december 2020.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Wellness Suites De Heide (NB)
Super verblijf! Lekker bijgekomen. Aanrader! We komen zeker terug.
E. van der Hoeven
woensdag 23 december 2020.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Onder de Hooiberg (NH)
Heerlijk verblijf, super vriendelijk, alles kon en goede kwaliteit! We komen zeker terug ??
Edelman-Haak
dinsdag 22 december 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Luxexcellent Wellness/love Suite (NB)
Wij hebben enorm genoten van ons verblijf, het was top geregeld en de faciliteiten waren echt goed ,tot de volgende keer.
Ruward Denslagen
vrijdag 18 december 2020.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 9 9.3 / 10

Huisje Nijenstein met Hot Tub en Sauna (UT)
Fijne mensen, zeer mooie omgeving?? Hot tob perfect! zeker een aanrader!
Van den heuvel
dinsdag 15 december 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Tuindorphotel ’t Lansink (OV)
Prachtig pand, bijzonder eten en prettige sfeer
Patrick Meijn
zaterdag 12 december 2020.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 9

Rating 8 8.3 / 10

Hotel Resort Landgoed Westerlee (GR)
Een geweldig hotel met uitstekende medewerkers in een prachtige omgeving. Voor de verjaardag van mijn vriendin een romantisch arrangement geboekt. Mooie versierde kamer was al een topontvangst waar zij onwijs blij mee was. Lekker flesje bubbels en een lekker chocotaartje en lekker bakje nootjes erbij. Vervolgens een heerlijk 3-gangen diner mogen nuttigen ( waarvoor grote complimenten naar de chef ) en de volgende ochtend een prachtig ontbijt op de kamer met nogmaals een chocotaartje. Zeer zeker een aanrader voor iedereen die een heerlijk ontspannen uitje in een prachtige omgeving wenst.
Ragna Brouwers
zaterdag 12 december 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Hotel Resort Landgoed Westerlee (GR)
Mooi oud landhuis, midden tussen de boerderijen en landerijen. Wij sliepen in het bruidshuis, een omgebouwd koetshuis. Van buiten is het nog steeds een oude schuur, maar als je naar binnen loopt is het een heerlijk plek om tot rust te komen met een enorm bubbelbad en vloerverwarming op de hele begane grond een heerlijk groot bed in sjieke stijl. Kortom een heerlijke ervaring.
Ramon Ravenstijn
vrijdag 11 december 2020.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Hotel Resort Landgoed Westerlee (GR)
Erg mooi restaurant; erg lekker 4 gangen diner. Gigantische kamer (badkamer van ongeveer 30m2); Het overtrof onze verwachtingen. Lunchruimte minder sfeervol dan het restaurantdeel.
Robert lensink
donderdag 10 december 2020.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 8.7 / 10

Wellness Suites De Heide (NB)
Het was een heerlijk daggie weg lekker afgelegen en geweldig rustig, echt een aanrader om er even een weekend met z’n 2 tussenuit te gaan.
Max
maandag 7 december 2020.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

 Vorige  1  2  3  4  5  Volgende