Hotels waar ik van hou

Home > Reviews

Reviews


Tuindorphotel ’t Lansink (OV)
Prima dagen gehad! Fijne ruime kamer met een goede bank, heerlijke 5-gangen diner en ontspannen sfeer. Leuke stad en verrassende omgeving. TIP: de lampen ad plafonds stoffen, zowel op de kamer, als in het hotel/restaurant. (Sorry is een tik van mij om daarop te letten.) De verhuurfietsen met volle banden meegeven hihi. (Bedankt voor het goed-maak kopje koffie nog ;) ) Hartelijke groet, S van Steen
R. van Steen
zaterdag 1 oktober 2022
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 80 8.0 / 10

Klooster Nieuwkerk Goirle (NB)
Zeer prettig verblijf, prima kamer en bedden. Fijne douche. Zeer mooi gelegen klooster/hotel. Boven verwachting van ons. Aanrader
Kees van Nieuwkerk
zondag 25 september 2022
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 97 9.7 / 10

Boutique Hotel La Paulowna (ZH)
Wat een leuk ontvangst en een ongedwongen sfeer. Fijne kamer en onze wensen waren tiptop uitgevoerd. Echt een aanrader om naartoe te gaan.
Rob
zaterdag 24 september 2022
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Suites Boulevard 17 (ZL)
Een nachtje weg begint met het inchecken in het hotel. Suites Boulevard 17 weet hoe ze dit moeten doen: een warm ontvangst, een hartelijk welkom, echte mensen die je het gevoel geven dat ze je even lekker in de watten gaan leggen. En dat goede begin bleek inderdaad de voorbode voor meer: een prachtige kamer met fenomenaal uitzicht en de beschikking over een heerlijk restaurant. We hebben een heerlijk weekend gehad in de suites!
Mark Epskamp
vrijdag 23 september 2022
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Villa Bayard (b&b) (VL)
Wij hebben genoten van de mooie locatie en de gastvrijheid. Een echte aanrader voor een paar nachtjes weg!
Peter Gerards
woensdag 21 september 2022
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Nuit Blanche (VL)
Heel hartelijk ontvangen door David. Veel informatie gekregen. Fantastische B&B in het centrum van Brugge, waar het overdag een toeristische trekpleister is en ’s avonds muisstil. Heerlijk uitgebreid ontbijt samen met z’n tweeën. Wij hebben genoten en zouden deze bijzondere plek zeker aanraden.
Else Oosting
zaterdag 17 september 2022
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 90 9.0 / 10

De Heerlijkheid Ruinerwold (DR)
Ontvangst door Jeroen en Karin was prettig. ze geven je een heel warm welkom en willen graag tips geven over de omgeving. De kamer was erg sfeervol en groot maar vooral schoon. De tuin kamer met jacuzzi was echt fantastisch. Ook het ontbijt was elke dag een feest heerlijke zelfgemaakte producten. Deze b&b is echt een aanrader voor als je heerlijk tot rust wilt komen en lekker wilt genieten van de mooie omgeving.
Angela tomas
vrijdag 16 september 2022
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 93 9.3 / 10

De Gevangentoren Suite (ZL)
Fantastisch uitzicht op een historische plek.
Groenewoud
maandag 12 september 2022
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 7 sfeer: 10

Rating 90 9.0 / 10

Château d’Urspelt (LX)
Zeer mooi hotel, goed gelegen. Lekker diner en ontbijt.
WILLY VAN PUYENBROECK
vrijdag 9 september 2022
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 97 9.7 / 10

Svilla (VL)
Een aanrader voor iedereen die er even tussenuit wilt in een moderne omgeving. Wij hebben genoten van de goede zorgen van de gastvrouwen. Het zwembad is heerlijk koel. Het ontbijt uitgebreid, heerlijk en aangepast op onze ’dieet’ wensen. Onze kamer was ruim, mooi, verzorgd en met heerlijke bedden. Als jullie nog twijfelen dan zeggen wij; doen!
Martine Van Der Wel
zaterdag 3 september 2022
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 93 9.3 / 10

Bed & Wellness Groenrust (GL)
Heerlijk verblijf gehad bij deze accomodatie. Alles was erg schoon, veel privacy, fijne bedden en erg genoten van de faciliteiten zoals de sauna en de hottub. Zeker een aanrader! Dankjulliewel!
Anthonie Capellen
vrijdag 26 augustus 2022
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Nooz (VL)
Super verblijf gehad. Tot in de puntjes geregeld. Enige minpuntje is dat ons niet gezegd is dat ons appartement geen buitentaras had. Dat vonden we wel jammer,zitten graag buiten. Maar verder was het helemaal super.
Mark Kusters
vrijdag 26 augustus 2022
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 8 sfeer: 10

Rating 90 9.0 / 10

Svilla (VL)
Wij hadden een heel fijn nachtje weg bij Svilla! Ontvangst was heel hartelijk, kamer heel schoon, modern en voldeed aan onze wensen. Ontbijt was uitgebreid en goed verzorgd in een ontspannen sfeer. Echte aanrader!!
Smolenaers
vrijdag 19 augustus 2022
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 9 sfeer: 8

Rating 83 8.3 / 10

Hotel Resort Landgoed Westerlee (GR)
Mooie omgeving, mooie verbouwde schuur en super leuk bruidshuisje ! Goed ontbijt en zeer vriendelijke mensen !! Vanwege personeels tekort is er minder tijd om alles perfect te krijgen, maar dat mag de pret niet drukken. Dat is iets waar je in deze tijd van schaarste ietwat rekening mee dient te houden ! Aanrader hoor ! Zeker met sauna bad-nieuweschans vlakbij (15min.) Sandra & Michel.
Michel Niemeijer
vrijdag 12 augustus 2022
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 80 8.0 / 10

Hotel De Plataan (ZH)
Vriendelijke Servis . Dank je voor de gastvrijheid en het prachtige hotel
Sandra Niessen
maandag 1 augustus 2022
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 83 8.3 / 10

Suites Boulevard 17 (ZL)
We hebben echt genoten. De ligging was perfect, gastvrijheid zeer goed en de kamers super mooi en heerlijk schoon. Wij komen zeker nog terug, bedankt voor de heerlijke dagen. Met vriendelijke groet, Sandra Lenes
Sandra Lenes
maandag 18 juli 2022
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 10 sfeer: 9

Rating 93 9.3 / 10

Privé Spa Parel in t groen de Hooiberg (NB)
Geweldig genoten van de rust en luxe faciliteiten van deze spa ! Heerlijk bed en mooi uitzicht! Voor herhaling vatbaar
Laurent van der wal
zaterdag 9 juli 2022
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 93 9.3 / 10

Nooz (VL)
Ongelofelijk mooi weekend gehad, zo gaaf in 100% privacy, superervaring, de mystic water experience kan ik aanraden, met eten erbij!
J.T. Van der Prijt
zaterdag 2 juli 2022
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 93 9.3 / 10

De Heerlijkheid Ruinerwold (DR)
Geweldige ervaring en heel gastvrij ontvangen.
Daniël
zaterdag 18 juni 2022
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Bed & Wellness Parel in het groen ’t Loft (NB)
Alles was top. netjes ontvangen en de kamers was super we zijn helemaal ontspannen terug gekomen.
Hendrik Knuivers
zaterdag 28 mei 2022
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 93 9.3 / 10

Privé Spa Parel in het groen ’t Veld (NB)
Het was een ontzettend fijn nachtje weg, alles om je te ontspannen was er en was heel romantisch. Héél fijn plekje! Absoluut aanrader!
Romy van Drielen
vrijdag 27 mei 2022
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

De Heerlijkheid Ruinerwold (DR)
Kort samengevat: knus, gastvrij, prachtige plek, heerlijk ontbijt, mooie omgeving, 2 heerlijke dagen gehad.
Maureen Zonnevylle
maandag 23 mei 2022
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Watertoren Hotel Nes (FR)
Prachtig!!!
Stijna Romeijn
zondag 8 mei 2022
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 90 9.0 / 10

Villa BBB (NB)
Super mooie en grote kamer, vriendelijk personeel en heerlijk ontbijtje.
Anouk Wissink
zaterdag 7 mei 2022
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 9 sfeer: 8

Rating 83 8.3 / 10

Villa Bayard (b&b) (VL)
Geweldige locatie! Kamers super mooi en goed in orde. Het eten wat voortreffelijk en overtrof alle verwachtingen. Hilde en Roel, bedankt en ga zo door!
Rob Poels
woensdag 4 mei 2022
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 90 9.0 / 10

 Vorige  1  2  3  4  5  Volgende