Specialhtels.nl
Hotels waar ik van hou

Home > Reviews

Reviews


Hotel Resort Landgoed Westerlee (GR)
Ik vond het een super leuk hotel, kamer was romantisch ouderwets ingericht. Heerlijk geslapen en heerlijk gebubbeld in de jacuzzi.
Jascha
zondag 15 september 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Hotel Restaurant Fidder (OV)
Hotelpersoneel is gastvrij en zorgt voor een prettig verblijf. Problemen met een voedsel intolerantie worden met grote zorg weggenomen. Parkeren voor de deur en op loopafstand van het stadscentrum.
Wilma Heuff-Feringa
zaterdag 14 september 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.3 / 10

Restaurant Suitehotel Posthoorn (NH)
De posthoorn is een warm en sfeervol restaurant en we hebben zalig gegeten! Een zes gangen diner en elke gang was echt bijzonder. Ook het personeel was zeer vriendelijk en kundig en de sommelier wist de wijnen mooi te omschrijven. De kamer was een suite in het aansluitende pandje. Ook hier klopte het hele plaatje. Sfeervol, romantisch ingericht en zeer comfortabel. We hebben genoten!
Annelies Dol
zaterdag 14 september 2019.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 9 9.3 / 10

Kasteel Doenrade (L)
Ondanks de drukte van de rally zeer gastvrij ontvangen. De bruidssuite alsmede de royale badkamer was geheel naar onze wens. De roomservice voor het ontbijt en het diner in eetzaal waren voortreffelijk. Al met al voor herhaling vatbaar. Een minpuntje was de beeldkwaliteit van de tv op de kamer.
F.J.M. Le Mair
zondag 8 september 2019.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 8.7 / 10

Domaine de Boiron (W)
Heel mooie ligging en locatie. De ontvangst was prima en hartelijk, en het 6-gangen diner perfect ! De kamers zijn nogal gedateerd en kunnen wel een upgrade gebruiken. Verder alles zoals gezegd, prima in orde.
Marie-therese Schoone
zondag 8 september 2019.
gastvrijheid: 8 kwaliteit: 8 sfeer: 8

Rating 8 8.0 / 10

Hotel de Castillion (VL)
Alles was kortweg perfect.
H. Olie
zondag 8 september 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Nuit Blanche (VL)
Een geweldig hartelijke ontvangst. Een prachtige sfeervolle kamer met fantastisch uitzicht. Je waant je in de middeleeuwen!
A. Fennema
vrijdag 6 september 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 8 sfeer: 10

Rating 9 9.3 / 10

Wellness Suites De Heide (NB)
De suite is leuk ingericht, alleen mis ik een gezellige zithoek en eettafel. Als het lekker weer is,zit je buiten prima, maar in de winter wordt het een ander verhaal.
W.J. De Haan-Snijder
dinsdag 27 augustus 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 7 sfeer: 8

Rating 8 8.3 / 10

De Koning van Spanje (VL)
Zoek je een romantische uitvalsbasis in Antwerpen? Dan is dit de plek waar je moet zijn. Allereerst een allervriendelijkst ontvangst, ontbijten in een sfeervolle binnentuin en midden in het centrum van Antwerpen.
Dick van de Weerd
vrijdag 23 augustus 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 9 9.3 / 10

Nooz (VL)
Een unieke ervaring, vol met rust te midden de natuur, werkvrij, en heel vriendelijk. Tot in de puntjes verzorgd. Al bij al, TOP. Voor herhaling vatbaar.
Koen coussement
donderdag 22 augustus 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 8 sfeer: 10

Rating 9 9.3 / 10

Huisje Nijenstein met Hot Tub en Sauna (UT)
Wij hebben twee dagen overnacht en dit is uitstekend bevallen. Ontvangst was erg vriendelijk en gastvrij door Piet en Henny. Alles werd netjes uitgelegd en aangewezen. De blokhut is netjes, schoon en nog verrassend ruim, de tuin is groot, mooi en heerlijk rustig met centraal natuurlijk de hot tub! Ontbijt werd iedere morgen klaargezet en was uitstekend met genoeg keuze. Er zijn ook fietsen beschikbaar om de omgeving te verkennen en hier hebben wij dan ook gebruik van gemaakt. Deze B&B wordt met liefde gerund door Piet & Henny, en dat is eigenlijk aan alles te merken!
Danny Snijders
zaterdag 17 augustus 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
Een klein dorpje met een geweldig hotel. Helemaal onze stijl. Zalig luxe kamer met alle comfort. Werkelijk niks te kort gekomen. Super ontbijt. Geen buffet maar persoonlijke bediening aan je tafel. Gewoon top en zeker een aanrader!
Beckers Bart
donderdag 15 augustus 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Het Gelukshuis (L)
In een woord Geweldig!
Daniella Boumans
zaterdag 10 augustus 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Wellness Suites De Heide (NB)
We hebben heerlijk genoten van de rust, jacuzzi en de sauna en heerlijk kunnen slapen! Mvg John van Dinther
John van Dinther
woensdag 7 augustus 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 8 sfeer: 9

Rating 9 8.7 / 10

Hotel Resort Landgoed Westerlee (GR)
Je kan er goed vertoeven. Leuke omgeving. Goed hotel met fijn personeel
M.Vos
donderdag 1 augustus 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 8

Rating 9 8.7 / 10

Torensuites (GL)
Fantastische overnachting in de bijzondere ronde toren van Huis Bergh. Alleen op deze historische plek was een mooie ervaring in combinatie met kasteelbezoek en rondleiding in de prachtige tuinen achter het kasteel. Voor wie van romantiek en historie houdt een aanrader!
J.G. Van der Heide
zaterdag 27 juli 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Nooz (VL)
Zeer vriendelijk en gastvrij ontvangen. Heerlijk kunnen ontspannen en de massage was super. Zeker een aanrader om hierheen te gaan.
Martijn van Manen
zaterdag 27 juli 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

Landgoed De Wilmersberg (OV)
Drie maanden geleden ook al geweest, dus dat zegt genoeg... In 1 woord: genoten!
Fam. Flikweert-Timmer
zaterdag 27 juli 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Villa BBB (NB)
Zeer vriendelijk en gastvrij ontvangen. Kamer was mooi, fris en schoon en het ontbijt was heerlijk. We hebben een fantastische overnachting gehad en komen hier zeker nog een keer terug.
Blom
zaterdag 27 juli 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Erfgoed Bossem Koestersuites (OV)
Gezellig hotel, fijne sfeer en heerlijk ontbijt. De kamer en de bedden waren prima en alles was fris en schoon. Erg leuk om een rondje op de boerderij te lopen en te genieten van de koeien en de kippen. Nog een kleine tip: ventilator op de kamer zou fijn zijn. Wij hadden “de pech” op de heetste dagen van het jaar op de boerderij te logeren. Door de vele vliegjes kon het raam niet open waardoor de temperatuur nogal opliep. Maar dit is echt een tip en zeker geen klacht want we komen zeker terug!
Smits-Kamphuis
donderdag 25 juli 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 8 sfeer: 9

Rating 9 8.7 / 10

Huisje Nijenstein met Hot Tub en Sauna (UT)
we hebben genoten van ons verblijf in de knusse chalet met riante overkapping. de hottub was ook fijn met mooi uitzicht en privacy. Alleen de sauna hebben we niet gezien? smorgens stond er een heerlijk ontbijt klaar op de tafel in de veranda. We hebben ook fietsen mogen lenen waarmee we naar Vianen zijn gefietst. Mooie omgeving en als je van rust en ruimte houdt is dit een hele fijne B&B. De eerste avond hebben we heerlijk gegeten in Culemborg bij het Kasteeltje en de tweede avond in Vianen bij Mama Mia, een Italiaans restaurant met groot terras aan het water. Ook een aanrader!
Calf-Berendsen
donderdag 18 juli 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 10 9.7 / 10

Château d’Urspelt (LX)
Op de eerste dag hebben wij om 10.00 uur ontbeten. Het ontbijt werd het laatste uur niet bij gevuld. Voor de rest een heerlijk verblijf
Susanne van hijum
zondag 14 juli 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 9 9.3 / 10

Hotel Malleberg (VL)
Dit kleine hotel heeft ons hart gestolen. Heel knus en gezellig ingericht, met een heerlijk ontbijt in de mooie eetruimte in de kelder. Wij gaan zeker nog een keer terug naar dit fijne plekje.
Frank Kox
vrijdag 5 juli 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 10

Rating 9 9.3 / 10

Boutique Hotel Opus One (ZH)
Bijzonder gastvrij. Kwamen met grote auto met daarin een werkhond waarvoor plek in schaduw nodig was en electriciteit voor een ventilator. Dit werd meteen allemaal geregeld. Kamer was echt met oog voor details ingericht. Al met al was de overnachting perfect.
Bohler
dinsdag 25 juni 2019.
gastvrijheid: 9 kwaliteit: 9 sfeer: 9

Rating 9 9.0 / 10

Casa Ciolina met Wellness (VL)
Heerlijk, rustige BB, fijne ontvangst, hartelijke beheerders, fantastische wellness, echt een relaxed weekend.
M.spee-harder
zondag 9 juni 2019.
gastvrijheid: 10 kwaliteit: 10 sfeer: 10

Rating 10 10.0 / 10

 Vorige  1  2  3  4  5  Volgende